- 05 Αύγ 2021, 23:49
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)
Asimov, έπαιξες δίκαια, έλαβα πολύ σοβαρά την γνώμη σου αλλά οι Κορεάτες το τιμούν το χρήμα που παίρνουν.

Εντάξει, σε αυτά τα λεφτά καλά έκανες, ήθελες 1000+ για κάτι άλλο, που κι εγώ στη θέση σου μάλλον δεν θα τα έδινα. Αν το αποφασιζες προ εξαμήνου που ήταν αλλιώς η αγορά, ίσως είχες κι άλλες επιλογές.
Το γκρι είναι μεταλλικό; Σε κάθε περίπτωση μάλλον το λευκό θα προτιμούσα κι εγώ από τα διαθέσιμα.
Α, μέχρι να παραλάβεις (και μετά...), να τους έχεις από κοντά γιατί ο Βασιλάκης είναι τραγικός (και φαίνεται στις πωλήσεις : πχ έχει θάψει το ΠΟΛΎ καλό προϊόν που λέγεται xceed) κι ακούγονται πολλά για ελλείψεις σε ανταλλακτικά και γενικά ΓΤΠΚ after sales αντιμετώπιση (τα ίδια κάνει και στη Seat)
Καλά ο g είναι άσχετος, μην ασχολείσαι
Edit : τώρα πρόσεξα ότι μιλάμε για την έκδοση premium. Ε αυτό που έλεγα πριν : στα τέλη του '20 σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνες την πιο πάνω. Έχει γίνει άνω κάτω η αγορά με την πανδημία, την αναστάτωση στις μεταφορές και τις ελλείψεις σε πρώτες ύλες
She'd kicked me out again without my clothes, so I figured I'd hit the bar, but that's when I started to get an inkling something was afoot...