Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#719902 Βρήκαμε καμικ ας θάψουμε πεντέξι. :roll:

Καμία σχέση σε εγγύηση, ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις , εξοπλισμό, χωρητικότητα πορτ παγκαζ, κατανάλωση ,τέλη και κόστος σέρβις. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τότε πας καμικ. Αλλιώς... το είδαν και τα μάτια σου το i30.

Εκείνο το ceed που σου έβαλα στην αρχή (που πατάει κάτω μέχρι και Τέσλα) το σκέφτηκες καθόλου ;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719903 Τουλάχιστον τα μισά δεν ισχύουν αλλά έχεις το ελαφρυντικό του πόνου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:
Asimov έγραψε:Σαξονα αν το βρεις στα λεφτά που έπαιζε το χειμώνα είναι σούπερ με μια μικρή παραχώρηση στην άνεση της καμπίνας.
Τώρα, πιο ακριβό, δεν ξέρω, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, με τα σύγχρονα συστήματα που λείπουν από αυτό.

20200€ 1.2 με 130 PS , έκδοση Active Plus.
Ένα τελευταίο σε λευκό.

Asimov έγραψε:ΕΕΠ, όχι, το i30 ΔΕΝ έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση παρά μόνο σε ακριβές εκδόσεις και στο δρόμο είναι κατώτερο του Kamiq.
Καλή περίπτωση θα ήταν να έβρισκες κάνα ceed προ face-lift που κάποια στιγμή είχε στοκ στα 18+ ο 1.4 140. Τώρα πια δεν ξέρω.

Σωστά για την ανάρτηση του i30

Βλέπω έναν στο Κιλκίς για Kia CEED με τα 120 άλογα έκδοση GTLine Uptown με 18k. Έστειλα διερευνητικο email.
Ή gt line ή uptown.
Ή 1η είναι (ήταν) η πιο πλούσια, η 2η ουσιαστικά η βασική.
Τα λεφτά που ζητάνε για το 308 είναι πάρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Βρήκαμε καμικ ας θάψουμε πεντέξι. :roll:

Καμία σχέση σε εγγύηση, ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις , εξοπλισμό, χωρητικότητα πορτ παγκαζ, κατανάλωση ,τέλη και κόστος σέρβις. Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τότε πας καμικ. Αλλιώς... το είδαν και τα μάτια σου το i30.

Εκείνο το ceed που σου έβαλα στην αρχή (που πατάει κάτω μέχρι και Τέσλα) το σκέφτηκες καθόλου ;

Α, το καμικ σχεδόν το αποκλείω. Μίλησα με αντιπρόσωπο, 2-3 μήνες αναμονή, καμία έκπτωση (άρα φτάνει 20-21, άρα ξεφεύγει)

Το i30 είναι μέχρι στιγμής το επικρατέστερο, ενώ ψάχνω και καμμία ψιλοευκαιρια στοκαρισμενου ceed (δες παραπανω)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#719906 Αυτο με το Καμικ πες το και στην Semenα απο πανω . Μπραβο Σαξονα, ετσι σε θελω , υπάκουο. Τωρα σταματα να ταλαιπωρεισαι 107 κιλα ανθρωπος μεσα στο λιοπυρι, παρε κλεισε το Χιουνται και πες τους να βαλουν και 2 ταψα μπουγατσα στο πορτπαγκαζ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#719907 Αν θες παραγγελία (να προσθέσεις εξοπλισμό) ναι.
Οι τιμές που σου λέω είναι για ετοιμοπαραδοτα. Στην Αθήνα τουλάχιστον υπάρχουν τέτοια. Φαίνονται κάποια και στο site.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#720001 i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)

Asimov, έπαιξες δίκαια, έλαβα πολύ σοβαρά την γνώμη σου αλλά οι Κορεάτες το τιμούν το χρήμα που παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#720004 Παρακαλω. :iconcool:

Για το δωρο μου με Κωδικό προϊόντος: 221-73-ITB71165H θα ενημερωθεις συντομα μεσω του πληρεξουσιου δικηγορου μου κου Κεχαγιογλου.

Καλοταξιδο! Μην γινεσαι ΓΥΦΤΑΡΓΙΟ, παρτο σε ροζακι που ηθελες απο παντα. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Παρακαλω. :iconcool:

Για το δωρο μου με Κωδικό προϊόντος: 221-73-ITB71165H θα ενημερωθεις συντομα μεσω του πληρεξουσιου δικηγορου μου κου Κεχαγιογλου.

Μου θες και i7 για να σερφάρεις στα φορουμς και να φτιαχνεις memes... :sleep: Pentium Gold λέμε :protest:

g8777 έγραψε:Καλοταξιδο! Μην γινεσαι ΓΥΦΤΑΡΓΙΟ, παρτο σε ροζακι που ηθελες απο παντα. :s_bye

Λευκό , μάυρο ή γκρι τα διαθέσιμα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:i30 τελικά. Σε λευκό. Αναμένεται τέλη Σεπτεμβρίου αν δεν κάνω λάθος. Έκδοση Premium, ο εξοπλισμός είναι υπέραρκετός και η τελική τιμή διαμορφώθηκε 17600-17700 αν θυμάμαι καλά (αντί δώρων πχ μου έταξε ασφάλεια για ένα χρόνο)

Asimov, έπαιξες δίκαια, έλαβα πολύ σοβαρά την γνώμη σου αλλά οι Κορεάτες το τιμούν το χρήμα που παίρνουν.

Εντάξει, σε αυτά τα λεφτά καλά έκανες, ήθελες 1000+ για κάτι άλλο, που κι εγώ στη θέση σου μάλλον δεν θα τα έδινα. Αν το αποφασιζες προ εξαμήνου που ήταν αλλιώς η αγορά, ίσως είχες κι άλλες επιλογές.
Το γκρι είναι μεταλλικό; Σε κάθε περίπτωση μάλλον το λευκό θα προτιμούσα κι εγώ από τα διαθέσιμα.
Α, μέχρι να παραλάβεις (και μετά...), να τους έχεις από κοντά γιατί ο Βασιλάκης είναι τραγικός (και φαίνεται στις πωλήσεις : πχ έχει θάψει το ΠΟΛΎ καλό προϊόν που λέγεται xceed) κι ακούγονται πολλά για ελλείψεις σε ανταλλακτικά και γενικά ΓΤΠΚ after sales αντιμετώπιση (τα ίδια κάνει και στη Seat)

Καλά ο g είναι άσχετος, μην ασχολείσαι

Edit : τώρα πρόσεξα ότι μιλάμε για την έκδοση premium. Ε αυτό που έλεγα πριν : στα τέλη του '20 σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνες την πιο πάνω. Έχει γίνει άνω κάτω η αγορά με την πανδημία, την αναστάτωση στις μεταφορές και τις ελλείψεις σε πρώτες ύλες :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
panos2171 έγραψε:Γκρί!!!

Το είδα από κοντά και μου έβγαλε έναν... συντηρητισμο.

REALZEUS έγραψε:Με το καλό να παραλάβεις Γιώργο! Περιμένουμε εντυπώσεις.

Αντε να δούμε... πως θα πάει long term και μόλις το μόλις το συνηθίσω.

Asimov έγραψε:Εντάξει, σε αυτά τα λεφτά καλά έκανες, ήθελες 1000+ για κάτι άλλο, που κι εγώ στη θέση σου μάλλον δεν θα τα έδινα. Αν το αποφασιζες προ εξαμήνου που ήταν αλλιώς η αγορά, ίσως είχες κι άλλες επιλογές.
Το γκρι είναι μεταλλικό; Σε κάθε περίπτωση μάλλον το λευκό θα προτιμούσα κι εγώ από τα διαθέσιμα.
Α, μέχρι να παραλάβεις (και μετά...), να τους έχεις από κοντά γιατί ο Βασιλάκης είναι τραγικός (και φαίνεται στις πωλήσεις : πχ έχει θάψει το ΠΟΛΎ καλό προϊόν που λέγεται xceed) κι ακούγονται πολλά για ελλείψεις σε ανταλλακτικά και γενικά ΓΤΠΚ after sales αντιμετώπιση (τα ίδια κάνει και στη Seat)

Καλά ο g είναι άσχετος, μην ασχολείσαι

Πόσο κοντά να τους εχω; Αφού είπε ο πωλητής παραλαμβάνει 20 Σεπτεμβρίου και σε 10-15 μέρες το έχω. Λες να παίξει καθυστέρηση;