- 10 Μάιος 2021, 14:14
#707458
Κρίμα λοιπόν που εγινεν "γρίφος" αυτό που (υπο)έννοώ, αλλά , μιάς και ποτέ δεν ήμουν κρυψίνους, θα το εξηγήσω κιόλας για να ξεκαθαριστεί, κι ας στεναχωρήσω κάποιους:
Οι θεωρίες συνομωσίες και οι εμμονές να πείσουμε ότι ιός, εμβόλιο κλπ είναι "ιστορίες απο την κρύπτη", με στεναχωρούν, ειδικά όταν προέρχονται απο πρόσωπα που γνωρίζω.
Απ΄τη άλλη, όπως εγώ δε γράφω "τρέξτε να εμβολιαστείτε" , έτσι περίμενα να μη γράφουν και άλλοι τα αντίθετα.
Γενικότερα, εντυπωσιάζομαι που θέλουν κάποιοι να περάσουν την "Χ" γραμμή (εδώ μπαίνουν και τα πολιτικά , αναγκαστικά), με τόση σιγουριά ότι οι "άλλοι" τρώνε κουτόχορτο ή (αν είναι "άρρωστοι¨με το χ κόμμα ή πολιτική θέση) και- δε μπορεί- θα πεισθούν να "αλλαξοπιστήσουν" !
Suuuuuure !
Αυτάααααααα !

ΥΓ : Μεγάλο σχολείο (και) τα φόρουμζ και κάθε μέρα, μπαίνει και ένα καινούριο μάθημα ή "καθηγητής" στην τάξη (2ος γρίφος??? )!