Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#68410 Είναι απίστευτο το πως διαφέρει η Λουιζιάνα σε σχέση με τις υπόλοιπες πολιτείες. Έχοντας συγγενείς εκεί , και περνόντας ο ίδιος από καμιά 10αρια πολιτείες , πασχίζεις να βρείς ομοιότητες στα τοπία . Πραγματικά μοναδικό. Την βλαχοπροφορά την παρατηρείς σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και αυτό μου έκανε έντονη εντύπωση .
Αναμένω την Νέα Ορλεάνη, την οποία αν και την επισκέφτηκα 3 βδομάδες πριν την κατρίνα ( μην βάλει καμιά κουφάλα φωτογραφία από τον επίτιμο :ninja: ) , ήμουν σχετικά μικρός για να την δώ όπως πρέπει :shifty: .

To road trip κατεβαίνοντας από SF μέχρι Tijuana είναι Holy grail για μένα.

Πάντα τέτοια τρίφτη.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#68413 Τελειως redneck county μεχρι τωρα. Αναμενουμε την συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
By cavallino

Hats off to ya meester, for I dunno how a goddamn commie managed to get through good ol' Louisiana without getting his pinko ass kicked all th' way to Georgia. Looking forward to more o' those themthere storeez, sure do boy!
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68520 :inlove: :inlove:

H προφορά τους ήταν το κάτι άλλο, εκεί που σταμάτησα για φαϊ στο δρόμο, ανοίγει το παράθυρο της καντίνας του Τζο και βγαίνει μια τεράστια μαύρη (τεράστια όμως).
-Ενα χοτ ντογκ
-WHat?
-Xoτ ντογκ?
-i dun getwa sir
-HOT DOG?
-aaaaaa ya mean XAT NTAΓΚ

:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By GTS
#68532 Πρεπει να κανεις εξασκηση. Χοατ Ντοαγκ είναι σωστο (οα είναι ενωμενο).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#68721 Αφού μωρή κοφαλα Ντριφτη με έκανες και το διάβασα όλο το σεντόνι χωρίς να κουραστω , χαλαλι σου. :metalo: :s_howdy :inlove:

Μια παρατήρηση μόνο: Θα ήθελα περισσότερες φωτό από ντόπια φατσονια, έτσι για να παρουμε μια γεύση απο αληθινές ΕΠΑ.

:s_drinks :s_drinks :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By gianik
#68795 Ειχες κανα νταραβερι με σεριφη; :lol: για τροχονομ ελεγχο η οτιδηποτε;
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68801 Eυτυχώς μόνο την μία και μοναδική φορά πηγαίνοντας για Λουιζιάνα χωρίς παρατράγουδα :lol:

Είχαμε κωλοφαρδία στο θέμα :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#68894 νταξ, ανοιχτόχρωμος είσαι, σχεδόν λευκό θα σε έλεγε κανείς.
Δεν θα είχες θέμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68958 Α δε λέω γι αυτό, λέω για speed tickets :lol:

Γενικά λόγω χρώματος ήμουν καλοδεχούμενος στο τέξας :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By GTS
rx8_drifter έγραψε:Α δε λέω γι αυτό, λέω για speed tickets :lol:

Γενικά λόγω χρώματος ήμουν καλοδεχούμενος στο τέξας :svivhaha:

Oταν μιλαγες με βαρια Ελλ προφορα δεν ξυνιζαν;