Anonymous Founder έγραψε:
Οπότε, μην είστε υποχωρητικοί πέραν κάποιων λογικών ορίων, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν μπέσα και φιλότιμο. Πρέπει να μας είχε πάρει 5 φορές τηλέφωνο ζητώντας τα λεφτά για το ρεύμα (που του τα είχαμε πληρώσει με το παραπάνω στην εγγύηση).
Όσο για το βάψιμο, είναι θέμα συμβολαίου. Σε προηγούμενο σπίτι, υπήρχε ρητός όρος στο συμβόλαιο πως αποχωρώντας θα πρέπει ν'αφήσω το σπίτι βαμμένο. Και το άφησα. Αν δεν υπάρχει όρος, δεν το βάφεις. Απλό είναι.
Με το καλο στο νεο σπιτι!
Fiat Panda 7,6l/100km
fokion έγραψε:Νικο κατα τη γνωμη μου το φευγει ενας ενοικιαστης και το μπαινει ο αλλος ειναι 2 ξεχωριστά πραγματα.Σωστο
Προφανως ο ενοικιαστής που μπαινει πρεπει να το βρει φρεσκοβαμμένο.
η "διαφωνία" μας ειναι στο ποιος θα αναλάβει τα εξοδα του βαψιματος, κατ εμε και κατα την εμπειρία μου και σαν ιδιοκτήτης ενοικιαζομενου αλλα και σας ενοικιαστής μεσω της κορης μου, ειναι ο ιδιοκτήτης.
Και μαλιστα οταν το "εκλεισε" η κορη μου ηταν ακομα αβαφτο οποτε η ιδιοκτήτρια της εδωσε και κάποιες επιλογές χρωμάτων για καθε χωρο...
Υπάρχει κίνηση?
Θα συνέφερε να αγορασεις ενα οικόπεδο για να το δώσεις κάποια στιγμη αντιπαροχή και να βγαλεις κέρδος?
Πχ
https://www.spitogatos.gr/aggelia/134485408
< >

Το συγκεκριμένο που έβαλες, μάλλον έχει ελάχιστη έως μηδενική αξία γενικώς, για αντιπαροχή θα έλεγα πως είναι εντελώς ακατάλληλο, γι'αυτό και προσπαθεί να το πουλήσει.
< >
Αυτό τον καιρό παραδίδεται πολυκατοικία στην απέναντι πλευρά της Κηφισίας(οδός Μεσσηνίας), όπου είχαμε παραδώσει εμπορεύματα με 20 διαμερίσματα:15 35αράκια και 5 100άρια. Περί των 2.500κ/τμ. Όλα είναι πουλημένα από τα σχέδια, ένας Κύπριος επενδυτής βρίσκει ευκαιρίες και σηκώνει πολυκατοικίες, γύρω στις 4-5 κάθε χρόνο.
Επιπλέον, η χαμηλή τιμή είναι αποτέλεσμα των παρακάτω μάλλον:
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Ν. Φιλοθέη, 215,50τμ οικόπεδο, εσωτερικό, με 2,6 συντελεστή δόμησης. Χτίζει 560τμ σε 5 ορόφους και κατάστημα. Ελεύθερο. 5 λεπτά απο μετρό Πανόρμου.
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά: Θέα: Οχι
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Εντός σχεδίου πόλεως: Ναι, Πρόσοψης: Οχι, Γωνιακό: Οχι, Επενδυτικό: Ναι, Κατάλληλο για αγροτική χρήση: Οχι
Άρα, το σημείο είναι μάλλον κακό και το οικόπεδο είναι "τυφλό".
Δεν εχει προσβαση σε δρομο?
edmond έγραψε:Εντύπωση μου κάνει βέβαια ότι βρίσκεται σε περιοχή με καλής ποιότητας...τυράκι-->μετρό Πανόρμου. Και γενικά εκεί μένει αρκετός στρατόκοσμος καθότι άφθονες σχολές πιό πάνω+πεντάγωνο+αστυνομία όπως και μονάδες υγείας.
Αυτό τον καιρό παραδίδεται πολυκατοικία στην απέναντι πλευρά της Κηφισίας(οδός Μεσσηνίας), όπου είχαμε παραδώσει εμπορεύματα με 20 διαμερίσματα:15 35αράκια και 5 100άρια. Περί των 2.500κ/τμ. Όλα είναι πουλημένα από τα σχέδια, ένας Κύπριος επενδυτής βρίσκει ευκαιρίες και σηκώνει πολυκατοικίες, γύρω στις 4-5 κάθε χρόνο.
Αν μιλας για Cyfield, παιζει πολλα χρονια, σιγουρα πανω απο10, μπορει και 15 ανετα
Έχω δει ένα σωρό δικά της κτήρια, τα περισσότερα καινούρια και... άδεια!
GTS έγραψε:Kαποιο θεμα θα υπαρχει γιατι η περιοχη ειναι μια χαρα και για φοιτητες και για AirBnB με μικρα διαμερισματα (2αρια?) σε κτιριο.
Δεν εχει προσβαση σε δρομο?
Πολλοι Φιλιππνεζοι στην περιοχη, παντου. Δεν ειναι σαν αλλους, φιλησυχοι κλπ, αλλα αν εχεις εμπειρια το ξανασκεφτεσαι. Το τι Λαβκραφτικη μυρωδια παιζει στον ακαλυπτο οταν μαγειρευουν, οπως και το καραοκε το καλοκαιρι...
trident1971 έγραψε:όπως και το καραοκε το καλοκαιρι...
Θεός! Μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε σύγκρυο!
funkyreverend έγραψε:trident1971 έγραψε:όπως και το καραοκε το καλοκαιρι...
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεός! Μόνο που το σκέφτηκα, με έπιασε σύγκρυο!
Εχω εμπειρια... μαζευονται μπολικα ατομα και ειδικα αν τραγουδανε Φιλιππινεζικα κανουν σαν γατια σε οιστρο.
Μιλαμε για κλαμα.
Anonymous Founder έγραψε:Το ότι είναι κοντά σε μετρό δεν λέει κάτι από μόνο του. Έχει σημασία τι υπάρχει γύρω του.
Επιπλέον, η χαμηλή τιμή είναι αποτέλεσμα των παρακάτω μάλλον:
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Ν. Φιλοθέη, 215,50τμ οικόπεδο, εσωτερικό, με 2,6 συντελεστή δόμησης. Χτίζει 560τμ σε 5 ορόφους και κατάστημα. Ελεύθερο. 5 λεπτά απο μετρό Πανόρμου.
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά: Θέα: Οχι
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Εντός σχεδίου πόλεως: Ναι, Πρόσοψης: Οχι, Γωνιακό: Οχι, Επενδυτικό: Ναι, Κατάλληλο για αγροτική χρήση: Οχι
Άρα, το σημείο είναι μάλλον κακό και το οικόπεδο είναι "τυφλό".
Τι εσωτερικο ρε σεις? Προβλεπεται αυτο? Πως βγαινεις, εχει ενα ανοιγμα 3-4 μετρα αναμεσα στα 2 μπροστινα οικοπεδα?