dimviii έγραψε:απο ελαιολαδο τι προτιματε? ντενεκε απο γνωστο παραγωγο,ή κατι επωνυμο?
Δεν έχω γνωστό παραγωγό...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

dimviii έγραψε:απο ελαιολαδο τι προτιματε? ντενεκε απο γνωστο παραγωγο,ή κατι επωνυμο?

gianik έγραψε:συνήθως παίρνω από συναδέλφους που έχουν δικό τους λάδι...
Πάντα από Πελοπόννησο ορμώμενο...
sargus έγραψε:Πόσο λάδι καταναλώνετε; Έχετε υπολογίσει;Βάζετε και στα αυτοκίνητα;
Τις προάλλες ξεκίνησα να μετρήσω γιατί δεν είχα ιδέα (έπαιρνα πάντα χύμα από τους γονείς και έκανα ρεφιλ) διότι θέλω να πάρω ένα βαρέλι λαδιού και θέλω να δω τι μέγεθος θα με καλύψει. Πολύ χοντρικά λοιπόν υπολόγισα γύρω στα 40-50 λίτρα ετησίως (2 ενήλικες και 2 πολύ μικρά παιδιά).
Μου φαίνεται λίγο γιατί θυμάμαι τους γονείς μου ότι ήθελαν καμιά 150ριά λίτρα. Βέβαια τότε που ήμουν παιδί συνέχεια τηγανίζαμε διάφορα. Ενώ εμείς σήμερα θα κάνουμε κάτι τηγανητό στο λάδι 2-3 φορές το χρόνο (πατάτες ή κανένα σνίτσελ).

sargus έγραψε:Πόσο λάδι καταναλώνετε; Έχετε υπολογίσει;
Τις προάλλες ξεκίνησα να μετρήσω γιατί δεν είχα ιδέα (έπαιρνα πάντα χύμα από τους γονείς και έκανα ρεφιλ) διότι θέλω να πάρω ένα βαρέλι λαδιού και θέλω να δω τι μέγεθος θα με καλύψει. Πολύ χοντρικά λοιπόν υπολόγισα γύρω στα 40-50 λίτρα ετησίως (2 ενήλικες και 2 πολύ μικρά παιδιά).
Μου φαίνεται λίγο γιατί θυμάμαι τους γονείς μου ότι ήθελαν καμιά 150ριά λίτρα. Βέβαια τότε που ήμουν παιδί συνέχεια τηγανίζαμε διάφορα. Ενώ εμείς σήμερα θα κάνουμε κάτι τηγανητό στο λάδι 2-3 φορές το χρόνο (πατάτες ή κανένα σνίτσελ).
dimik έγραψε:Βάζετε και στα αυτοκίνητα;
Λιγότερο από έναν 20ρι τενεκε τον χρόνο.
dimik έγραψε:Βάζετε και στα αυτοκίνητα;
Λιγότερο από έναν 20ρι τενεκε τον χρόνο.
< >
mousatos έγραψε:τόσο έπαιρνα κι εγώ το νοθευμένο από μια γειτόνισσα και είχα πόνους στα νεφρά . Το κατάλαβα όταν σταμάτησαν μόλις τελείωσε και ξανάρχισαν όταν ξαναπήρα την επόμενο χρονιά.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]