Giuseppe Busso έγραψε:
Η φτώχεια (
) θέλει καλοπέραση.
Giuseppe Busso έγραψε:
) θέλει καλοπέραση.
elteo έγραψε:Η φτώχεια () θέλει καλοπέραση.
Giuseppe Busso έγραψε:Μερακλής κι εσύ.
Giuseppe Busso έγραψε:elteo έγραψε:Η φτώχεια () θέλει καλοπέραση.
Αγαπητέ μου σύντροφε ελτέο, θα σου θυμίσω απλά ότι η μπάντα στον Τιτανικό έπαιζε αγέρωχη ενώ το καράβι βυθιζόταν.
Chris έγραψε:Για πειτε καμια ιδεα πως μπορω να πλησιασω οσο πιο κοντα γινεται τα παϊδακια στα καρβουνα, χωρις καρβουνα. Εχω παρει lamb cutlets, που, με το ματι, μοιαζει πολυ κοντινο κομματι με το πατροπαραδοτο παϊδακι, και διαθετω ματια αεριου στα οποια οτι κρεας εχω κανει εχει βγει αψογο. Αλλα τα παϊδακια δε θελω να τα παω στα τυφλα, μου φαινεται πως ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας.
224v έγραψε:Οι γαρίδες έτσι στα κάρβουνα δεν κολλάνε με το τσόφλι τους?? Τις τρώτε έτσι??.
Τα παιδάκια με το τα Μαρινάρουμε? Για την ψησταριά με γκάζι λέω...
< Note >
Giuseppe Busso έγραψε:elteo έγραψε:Η φτώχεια () θέλει καλοπέραση.
Αγαπητέ μου σύντροφε ελτέο, θα σου θυμίσω απλά ότι η μπάντα στον Τιτανικό έπαιζε αγέρωχη ενώ το καράβι βυθιζόταν.
καλο! dimik έγραψε:Chris έγραψε:Για πειτε καμια ιδεα πως μπορω να πλησιασω οσο πιο κοντα γινεται τα παϊδακια στα καρβουνα, χωρις καρβουνα. Εχω παρει lamb cutlets, που, με το ματι, μοιαζει πολυ κοντινο κομματι με το πατροπαραδοτο παϊδακι, και διαθετω ματια αεριου στα οποια οτι κρεας εχω κανει εχει βγει αψογο. Αλλα τα παϊδακια δε θελω να τα παω στα τυφλα, μου φαινεται πως ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας.
Τηγάνι ή σχαροτηγανο ακόμα καλύτερα από χυτοσιδηρο (cast iron)
< >

dimik έγραψε:Chris έγραψε:Για πειτε καμια ιδεα πως μπορω να πλησιασω οσο πιο κοντα γινεται τα παϊδακια στα καρβουνα, χωρις καρβουνα. Εχω παρει lamb cutlets, που, με το ματι, μοιαζει πολυ κοντινο κομματι με το πατροπαραδοτο παϊδακι, και διαθετω ματια αεριου στα οποια οτι κρεας εχω κανει εχει βγει αψογο. Αλλα τα παϊδακια δε θελω να τα παω στα τυφλα, μου φαινεται πως ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας.
224v έγραψε:Οι γαρίδες έτσι στα κάρβουνα δεν κολλάνε με το τσόφλι τους?? Τις τρώτε έτσι??.Κολλάνε μόνο όταν τις παραψήσεις.
Τα παιδάκια με το τα Μαρινάρουμε? Για την ψησταριά με γκάζι λέω...
< Note >
Chris έγραψε:Τίποτα, τα ψήνεις μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και μόλις είναι έτοιμα τα πετάς σε μια γάστρα και τότε αλατοπιπερωνεις και τα αφήνεις ένα 10λεπτο να ξεκουραστουν και να ανεβάσουν και μερικούς βαθμούς θερμοκρασία εσωτερικά.dimik έγραψε:Chris έγραψε:Για πειτε καμια ιδεα πως μπορω να πλησιασω οσο πιο κοντα γινεται τα παϊδακια στα καρβουνα, χωρις καρβουνα. Εχω παρει lamb cutlets, που, με το ματι, μοιαζει πολυ κοντινο κομματι με το πατροπαραδοτο παϊδακι, και διαθετω ματια αεριου στα οποια οτι κρεας εχω κανει εχει βγει αψογο. Αλλα τα παϊδακια δε θελω να τα παω στα τυφλα, μου φαινεται πως ανεβαινει ο βαθμος δυσκολιας.
< >
Ναι, σε ενα τετοιο κανω και τα υπολοιπα κρεατα, σαν κι αυτο περιπου:
Κατσε θα το κοιταξω τωρα αν ειναι μαντεμενιο, αλλιως μπορει να παραγγειλω ενα, το συγκεκριμενο βγαζει μαυριλα απο κατω και ειναι καιρο στα πλανα να αλλαχτει
Αλατι πιπερι και τελος? (το λεμονι εννοειται)
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]