Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
kostis20 έγραψε:Εν τω μεταξύ τα βρίσκω στην ίδια τιμη με τα Dunlop 580 και με ενα χρόνο ασφάλεια... :hmmm:
Και εγω γουστάρω να τα βάλω αλλα σκέφτομαι το θόρυβο...
:s_bored :s_bored :s_bored

Ειπαμε και αθορυβα. Τουλαχιστον σε σχεση με τα 050Α που φορανε μαμα τα FN2. Απο την αλλη εφοσον η ετικετα τους τα βγαζει αθορυβα εγω προτιμω να ακολουθησω αυτην που βασιζεται σε μετρησεις με πιστοποιημενα οργανα παρα τον φιλο μου γιατρο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#58804 Ενας ακομα λογος λοιπον. Αν και παιζει τα 050 να ωραιοποιουν το τιμονι του Α5 λογω σκληρου πλαινου
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#58842 Το ξέρω ...Για αυτο διστάζω να πάω σε μαλακο πλαινο.Αν και τα 050Α με έχουν κουρασει λίγο στις λακούβες.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#59001 Αν σου αρέσουν τα bridge ( λυπάμαι πολύ για λογαριασμό σου) δεν βλέπω το λόγο να πας στο goodyear. Το αμάξι είναι group vag δικινητο turbo ( full οδηγική απόλαυση). Έχει κάνα δίμηνο που τα έβαλα, σε βρεγμένο δεν προβληματίστηκα αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί σκληρά ακόμα! Θόρυβο επίσης δεν με προβλημάτισε.
Άβαταρ μέλους
By mirage
kostis20 έγραψε:Το ξέρω ...Για αυτο διστάζω να πάω σε μαλακο πλαινο.Αν και τα 050Α με έχουν κουρασει λίγο στις λακούβες.

Δισταζεις να αφησεις τα Bridge? Εγω ψαχνω να βρω ευκαιρια να παω πιστα παντως για να εχω μια καλη δικαιολογια.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#59112 5.000 χλμ έγιναν με τα pilot sport 3 ήδη

επαναλαμβάνω τις καλές κριτικές για το κράτημα στο βρεγμένο, το πολιτισμένο χαρακτήρα τους.

Στο ένα κ μοναδικό στροφιλίκι που τα δοκίμασα, ανταποκρίθηκαν επάξια, όντως με λιγότερα στραμπουλήγματα από τα κόντι 3 και λιγότερη εμφανή φθορά ως τώρα, κατάτι λιγότερο εντυπωσιακά στο φρενάρισμα, όμως. Αν τα conti 3 είναι τα πιο σπορτίβα από τα τούρινγκ λάστιχα που έχω δοκιμάσει, τα ps3 είναι τα πιο τούρινγκ από τα σπορτίβα. Καμμία σχέση με τη χαρντκορίλα των 050A κ S drive σαφώς.

Εκεί που έμεινα μλκς ήταν στο πώς συμπεριφέρθηκαν στο παγωμένο της εγνατίας οδόστρωμα (όχι γυαλί πάγο, εννοείται). Κανένα χαζογλίστρημα, χαζομπλοκάρισμα, χαζοσπινάρισμα και ελάχιστη παρέμβαση στο esp. Εκθρόνισαν κ τα p zero nero όσον αφορά τα γούστα μου σχετικά με την απόδοσή τους στο βρεγμένο / κρύο.
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
JimClark έγραψε:5.000 χλμ έγιναν με τα pilot sport 3 ήδη
........................................
Εκθρόνισαν κ τα p zero nero όσον αφορά τα γούστα μου σχετικά με την απόδοσή τους στο βρεγμένο / κρύο.

Τα λες όπως μια ''Λαική Σοφία" :
Ο παπάς ευλογάει πρώτα τα γένια του! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#60485 Μπήκαν .Ολα καλα !Πολυ ανετα.Ο θορυβος κυλησης ανυπαρκτος.ΑΟ που πήγα επίσης ολα καλα .
Υπολοιπες εντυπώσεις σιγα σιγα...
Ευχαριστω όσους βοήθησαν!!