Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimitris_P έγραψε:Η μελαγχολία των γιορτών :lol:

παντα ετσι ειναι :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#52103 Σημερα ειμαι πολυ down!
Εχω ενα καναρινι εδω και τρια χρονια που πραγματικα εχει κερδισει τις καρδιες στο σπιτι με την τσαχπινια του και το τραγουδι του. Ομως δυστιχως επαθε Κοριζα. Το ματι του ερεθιστηκε τα εντερα του φαινεται οτι κατι εχουν και τελος παντων εχω τωρα δυο βδομαδες που προσπαθω να το συνεφερω. Ειμαι στο σταδιο των βιταμινων και ως το τελος της εβδομαδας λογικα θα πρεπει να εχει παρει τα πανω του. Ομως σημερα το ειδα παλι φκατσουφικο. Δε ξερω.Ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να το σωσω μιας που πριν ενα μηνα δεχτηκε επιθεση απο Πετριτη και σωθηκε επειδη ξεχασα τα κλειδια του αυτ/του και γυρισα σπιτι και τον ειδα πριν τον δαγκωσει.
Αυτα παθαινω γενικα με τα ζωα .Δενομαι υπερβολικα μαζι με τον γιο μου και αν παθουν κατι μας παιρνει απο κατω. Βρε τα ατιμα.Ουτε ανθρωποι να ηταν!!!!!
Αυτος ο π....... Ο γειτωνας φταιει που μου φωναζει παντα..."Λαλαει πολυ καλα το πουλι σου γειτωνα".
Άβαταρ μέλους
By red_monster
F&G έγραψε:Σημερα ειμαι πολυ down!
Εχω ενα καναρινι εδω και τρια χρονια που πραγματικα εχει κερδισει τις καρδιες στο σπιτι με την τσαχπινια του και το τραγουδι του. Ομως δυστιχως επαθε Κοριζα. Το ματι του ερεθιστηκε τα εντερα του φαινεται οτι κατι εχουν και τελος παντων εχω τωρα δυο βδομαδες που προσπαθω να το συνεφερω. Ειμαι στο σταδιο των βιταμινων και ως το τελος της εβδομαδας λογικα θα πρεπει να εχει παρει τα πανω του. Ομως σημερα το ειδα παλι φκατσουφικο. Δε ξερω.Ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να το σωσω μιας που πριν ενα μηνα δεχτηκε επιθεση απο Πετριτη και σωθηκε επειδη ξεχασα τα κλειδια του αυτ/του και γυρισα σπιτι και τον ειδα πριν τον δαγκωσει.
Αυτα παθαινω γενικα με τα ζωα .Δενομαι υπερβολικα μαζι με τον γιο μου και αν παθουν κατι μας παιρνει απο κατω. Βρε τα ατιμα.Ουτε ανθρωποι να ηταν!!!!!
Αυτος ο π....... Ο γειτωνας φταιει που μου φωναζει παντα..."Λαλαει πολυ καλα το πουλι σου γειτωνα".

μην ψαρώνεις, στο άλλο πουλί αναφερόταν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
red_monster έγραψε:
F&G έγραψε:Σημερα ειμαι πολυ down!

μην ψαρώνεις, στο άλλο πουλί αναφερόταν :shifty:

F&G έγραψε:Τον "σκοτωσα " τον " γειτονα" sorry.

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#55115 Παιδες ο σκυλος μου επαθε ορχιτιδα,και ακολουθουμε αγωγη.στη αρχη ξεπρηστηκαμε λιγο αλλα μετα ξανα τα ιδια.Ο προταση του γιατρου ειναι στειρωση γιατι ετσι δεν θα ξαναεχουμε προβλημα στο μελλον και θα ανεβει το προσδοκιμο ζωης του σκυλου.θελω να ρωτησω οσοι εχετε στειρωσει τις αγαπες σας τι διαφορες εχετε δει στη συμπεριφορα τους.ο δικος μου ειναι ημιαιμος 22 κιλα με τσοπανικες καταβολες.Για πειτε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#58163 Το στειρώνεις για να ησυχάσεις και εσύ, και το ζωντανό. Δεν έχουμε μη στειρωμένο ζώο από τα 7(6 γάτες και 1 σκύλος)....

Εικόνα

Άμα δει πόρτα από αμάξι ανοιχτή, κάθεται στο συνοδηγό και περιμένει βόλτα. Δεν κατεβαίνει με τίποτα, χωρίς πρώτα να κάνω έστω το γύρο του τετραγώνου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58178 τι αρκουδα ειναι αυτη ρε? :lol:
βαλε φωτο να φαινεται καλα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimviii έγραψε:τι αρκουδα ειναι αυτη ρε? :lol: <br abp="755">βαλε φωτο να φαινεται καλα.

οκ :lol:
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#58329 σε αυτη με το γατι στη καρεκλα,τον βλεπω λιγο βασανιαρη :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#58334 1ον είναι κοπέλα. Το αρσενικό θα ήταν 15 κιλά μεγαλύτερο
2ον το συγκεκριμένο γατί "δέρνει" το σκύλο καθημερινά. Συνήθισε να τις τρώει από όταν ήταν κουτάβι. :lol: Τα ξένα γατιά, αν μπούνε στον κήπο, έχουν θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#58336 Πολύ μου αρέσει όταν βλέπω σκύλους να συνυπάρχουν με γάτες. Τα δικά μου, όσα είχαμε και έχουμε, βλέπουν γάτα και γίνετε η μάχη του Ελ Αλαμέιν :metalo: Τις προάλλες, στο εξοχικό, ένα γατί έκανε 4 ώρες να κατέβει από τη μουριά :oops:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#58342 Από εμπειρία και μόνο, πρέπει να τα βάζεις από κουτάβια, κοντά σε γάτες. Στις δικές σου εννοείται. Τα ζώα που μπαίνουν και μέσα στο σπίτι, έχουν τη μυρωδιά μας. Αυτήν αναγνωρίζει ο σκύλος και δεν τα πειράζει. Σε αντίθεση με τα ξένα... :help: