Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579063 Οχι κατ αναγκη το ακριβοτερο αλλα αυτο που του δινει το μεγαλυτερο περιθωριο κερδους ναι. :s_yes

Η μπαταρια νερου στην εντοιχιζομενη μπανιερα παρουσιαζει εδω και πολυ καιρο το παρακατω κουφο:

Γυριζεις τον λεβιε αριστερα δεξια για να πετυχεις την επιθυμητη θερμοκρασια νερου, εντος 3 δευτερολεπτων εχει γινει το νερο παγος (χωρις να πειραξεις κατι) γυριζεις αριστεροτερα το χερουλι και το νερο βραζει. Η σταθεροποιηση επιτυγχανεται με μικρομετρικη μετακινηση (ισα που ακουμπας το χερουλι). Εγω αφοδευτηκα στην εξωτερικο καμπινε, σιγα μην κατσω να παιζω, κανω με βραστο/καυτο νερο, τα μικρα ομως εχουν ΓΚΡΙΝΙΑ :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Αλλαζω μπαταρια; :hmmm:

αυτη που εχουμε ειναι τετοιου τυπου:

Εικόνα

Dbeko απογευματινες ωρες μονο, αρματωσου και ανεβα. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#579065 Προφανώς, χάλασε ο μηχανισμός του αναμείκτη.
Των 25€ είναι, αγοράζεις - βάζεις. Μέτρα μόνο αποστάσεις παροχών για να πέσεις κοντά στην επιλογή, αν και όλες έρχονται με "αντάπτορες", οπότε no prob.
Τεφλόν μη ξεχάσεις και σε μισή ωρίτσα, είσαι καινούριος για άλλη μιά 10ετία και... βλέπουμε.
Δεν με χρειάζεσαι, είσαι παλικαρόπουλο σε αυτά! :s_wink
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579066 Θα το πληρωσεις πολυ ακριβα το β' ενικο dbeke. :x

Ανατριχιασα μονο που το διαβασα. :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#579067 Και για να σε "φτιάξω" : Αν γυναίκα-παιδιά, πιάνονται η στηρίζονται στο χερούλι για να σηκωθούν , ..... και πολύ κράτησε! :lol:

Το ΄χω δεί, .. ξέρω! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
dimitrisB έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Τεντα με βραχιονες κασετινα (για να μαζευει το χειμωνα και να μη χαλαει) με ηλεκτρικο μηχανισμο, 5Χ3.5 μετρα , τι κοστη θα παιζανε Ελλαδα με ενα μεσο υφασμα ;

Εν Ελλάδι, ηλεκτρική τέντα σε ακριβώς αυτές τις διαστάσεις, με βραχίονες βαρέως τύπου και ύφασμα TenCate, χωρίς κασετίνα στοίχισε 1.150€ τοποθετημένη , σε τιμή 2015 και μάλιστα μετά απο καλή έρευνα αγοράς .

Με κασετίνα, ξεπερνάει τα 1.400€.
Ευχαριστώ.
Θα πάω να μιλήσω με τον priojektkootdinator Παρασκευή Σάββατο να δούμε τις λεπτομερείς
Για τα εδώ δεδομένα νομίζω η τιμή είναι νορμάλ (σχεδόν διπλάσια από αυτό που έβαλες)
Ζεις βεβαια στην Αυστρία και όχι στην Ελλαδα αρα μαλλον πρακτικά ΔΕΝ ειναι διπλάσια.
Πρακτικά και θεωρητικά,η τιμή που μου δώσανε είναι σχεδόν διπλάσια, το που ζεις αλλάζει άλλες παραμέτρους αλλά όχι την απόλυτη τιμή.

Έπαιξα και με το Ελληνικό λινκ που δόθηκε πιο πάνω, μόνο το πανί βγήκε..1500....????

Έχω σκεφτεί τη λύση να έρθει κάποιος απο μακριά να το φτιάξει, έχω ένα γνωστό Έλληνα πχ που φτιάχνει τέντες Γερμανία. Αλλά μετά εγγύηση κτλ, τρέχα γύρευε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Θα το πληρωσεις πολυ ακριβα το β' ενικο dbeke. :x

Ανατριχιασα μονο που το διαβασα. :x :x :x :x
Να έρθω εγώ ρε;

Θέλω να αλλάξω τις δικές μου και χρειάζομαι προπόνηση πρώτα. Μην κάνω καμιά βλακεία και φωνάζει η

Βρυση θα φέρω εγώ, των 100€

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579073 :hmmm:

Και να μην το κανουν δεν με εμποδιζει κανεις να τους κατηγορησω οτι το κανουν. :twisted: :twisted: :twisted:

Να μια καλη ιδεα για motto στο χαλακι της εξωπορτας. :s_airkiss

Welcome και αηδιες.

Σε τι μαρκες κινουμαστε; Grohe και ξερασματα αποκλειονται λογω τιμης.

Νικοπαππα φερε και Ασιμω να του ΠΥΡΩΣΩ το παραπανω στο μπουτι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#579074 Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα αλλά σε θερμοστατικη μπαταρία grohe που χρησιμοποιηθηκε τώρα πρώτη φορά από τα πεθερικα.
Όχι δεν ήταν σαμποτάζ εκ μέρους μου και έκατσα κι έλυσα όσο μπορούσα την μπαταρία με τις οδηγίες της grohe για calibration του θερμοστάτη αλλά τίποτα.
Μάλλον ελαττωματική εξ αρχής ήταν.

Το άλλο που ανακάλυψα ήταν ότι η μυρωδιά βοθρου από τα σιφόνια τελικά δεν ερχόταν μόνο από τα σιφόνια αλλά και από την λεκάνη, ο αμπαλος υδραυλικός δεν την είχε κάτσει καλά με αποτέλεσμα να χάνει από το λάστιχο που έχει πίσω για να εφαρμόζει στον σωλήνα στο πάτωμα.
Με ένα καλό κούνημα έχει 2 μέρες να μυρίσει.
Μέχρι που έκατσα κι έκλεισα όλα τα σιφόνια για να δω από που έρχεται.
Έκοψα και τις γωνίες του εξαερισμού στην ταράτσα κι έβαλα καπελάκια.
Κάπου διάβασα ότι πολλές φορές αυτό συμβαίνει σε σπίτια ερμητικά κλειστά λόγω κουφωμάτων οπότε είχε κι ένα ευχάριστο η υπόθεση.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
KiloMeater έγραψε:Έπαιξα και με το Ελληνικό λινκ που δόθηκε πιο πάνω, μόνο το πανί βγήκε..1500....????
.

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Σκριν;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
KiloMeater έγραψε:Έπαιξα και με το Ελληνικό λινκ που δόθηκε πιο πάνω, μόνο το πανί βγήκε..1500....????
Εχω χρόνο και "κέφια" σήμερα, οπότε :
1/ 'Εκανες λάθος ένα μηδενικό κάπου στα μέτρα , οπότε βγήκε τόσο.
2/ Αυτές οι τιμές, είναι θεωρητικές και για "ψάρεμα" πελατών.
Βρές την τιμή σε ένα καλό-ακριβό πανί μόνο και πήγαινε εκεί.
Μόλις αρχίσεις το "εκείνο" το "άλλο", τα 50ρικα-100ρικα θα προστίθενται βροχή.
Με 80+€/σπαστό βραχίονα (στα 5 μέτρα μήκος θέλει 3 τεμ. για να είναι "σίγουρη") και 150€ το μοτέρ, στηρίγματα, "κουμπώματα" στο αντίβαρο-βραχίονα, ράουλα κλπ, πάς στα 8-9 κατοστάρικα. Με την τοποθέτηση, χιλιάρικο+.
:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
g8777 έγραψε:
.

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Σκριν;
Άκυρο, λάθος input είχα βάλει
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimitrisB έγραψε:
Εχω χρόνο και "κέφια" σήμερα, οπότε :
1/ 'Εκανες λάθος ένα μηδενικό κάπου στα μέτρα , οπότε βγήκε τόσο.
2/ Αυτές οι τιμές, είναι θεωρητικές και για "ψάρεμα" πελατών.
Βρές την τιμή σε ένα καλό-ακριβό πανί μόνο και πήγαινε εκεί.
Μόλις αρχίσεις το "εκείνο" το "άλλο", τα 50ρικα-100ρικα θα προστίθενται βροχή.
Με 80+€/σπαστό βραχίονα (στα 5 μέτρα μήκος θέλει 3 τεμ. για να είναι "σίγουρη") και 150€ το μοτέρ, στηρίγματα, "κουμπώματα" στο αντίβαρο-βραχίονα, ράουλα κλπ, πάς στα 8-9 κατοστάρικα. Με την τοποθέτηση, χιλιάρικο+.
:s_drinks
Κοίτα, άμα μου έλεγε κάνα 2 χιλιάρο σύνολο,, την είχα είχα βάλει χθες....

Το περίεργο είναι ότι έχει αναλυτικά κόστη, τα εργατικά του δεν είναι πολλά, σύνηθως αυτά εκτινασουν το κόστος εδώ... Έχει βάλει 300-350€, και σχεδόν 3 χιλιάρικα τα υλικά. Υπόψιν είναι μαγαζί που έχει πάγια διαφήμιση για οποιοδήποτε υλικό "άμα το βρείτε φτηνότερα σας δίνουμε τη διαφορά"...
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:
mirage έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
dimitrisB έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Τεντα με βραχιονες κασετινα (για να μαζευει το χειμωνα και να μη χαλαει) με ηλεκτρικο μηχανισμο, 5Χ3.5 μετρα , τι κοστη θα παιζανε Ελλαδα με ενα μεσο υφασμα ;

Εν Ελλάδι, ηλεκτρική τέντα σε ακριβώς αυτές τις διαστάσεις, με βραχίονες βαρέως τύπου και ύφασμα TenCate, χωρίς κασετίνα στοίχισε 1.150€ τοποθετημένη , σε τιμή 2015 και μάλιστα μετά απο καλή έρευνα αγοράς .

Με κασετίνα, ξεπερνάει τα 1.400€.
Ευχαριστώ.
Θα πάω να μιλήσω με τον priojektkootdinator Παρασκευή Σάββατο να δούμε τις λεπτομερείς
Για τα εδώ δεδομένα νομίζω η τιμή είναι νορμάλ (σχεδόν διπλάσια από αυτό που έβαλες)
Ζεις βεβαια στην Αυστρία και όχι στην Ελλαδα αρα μαλλον πρακτικά ΔΕΝ ειναι διπλάσια.
Πρακτικά και θεωρητικά,η τιμή που μου δώσανε είναι σχεδόν διπλάσια, το που ζεις αλλάζει άλλες παραμέτρους αλλά όχι την απόλυτη τιμή.

Έπαιξα και με το Ελληνικό λινκ που δόθηκε πιο πάνω, μόνο το πανί βγήκε..1500....????

Έχω σκεφτεί τη λύση να έρθει κάποιος απο μακριά να το φτιάξει, έχω ένα γνωστό Έλληνα πχ που φτιάχνει τέντες Γερμανία. Αλλά μετά εγγύηση κτλ, τρέχα γύρευε.
Ποσα σου ζήτησε ο γνωστός Έλληνας μαζι με τα οδοιπορικά κτλ και ποσα το Hornbach;

Επίσης εχεις ρωτήσει και σε άλλα μαγαζιά να πάρεις προσφορές, πχ απο συναδέλφους που έκαναν το ίδιο κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
g8777 έγραψε:Σε τι μαρκες κινουμαστε; Grohe και ξερασματα αποκλειονται λογω τιμης.

Ideal και Fiore, με <50 €.
Στο εξοχικό, έβαλα το 2010 μία απο Praktiker με 20€, χρησιμοποιήθηκε καθημερινά για μία 5ετία απο τους ηλικιωμένους γονείς (με ότι αυτό συνεπάγεται) και μετά, τα καλοκαίρια που πάμε, απροβλημάτιστα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
red_monster έγραψε:

Δεν δουλεύουν όλα τα μαγαζιά με αυτή τη λογική
Για αυτό μερικά είναι αιώνες και αλλά πυροτεχνήματα

δεν δουλευουν ολα τα μαγαζια με αυτη τη λογικη? :lol:

red_monster έγραψε:Η ουσία είναι πτι είναι καλά και αξιόπιστα και το λέω έχοντας μεγαλύτερο δείγμα και κανένα όφελος

μεγαλυτερο δειγμα απο εμενα που εχω πανω απο 10 πελατες που εμπορευονται grohe δεν εχεις.