elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε....
Bayern7 έγραψε:elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε....
xaxaxaxaxa![]()
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει μια βάση η συλλογιστική του πατέρα.
Σου λεει ο άνθρωπος: με σταματάει ο μπάτσος για έλεγχο και έχει χαλάσει το μηχανάκι που έχουν και τσεκάρουν αυτά τα πράγματα online. τι είναι προτιμότερο να έχω μαζί μου; Μια απλή εκτύπωση από το pc μου που μπορεί να την "φτιάξει" σε 5 λεπτά ένα παιδί του γυμνασίου; Ή την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα σε εκείνο το ειδικό χαρτί με τα λογότυπα της εκάστοτε τράπεζας;

otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;
Serf έγραψε:otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;
Τελικά έγινε αποδοχή κληρονομιάς; Στην αρχή αναφέρεις πως όχι και στη συνέχεια μιλάς για κληρονόμους
Serf έγραψε:Με συγχωρείς, αλλά δεν καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που ΔΕΝ έγινε αποδοχή κληρονομιάς, τα όποια βάρη του αυτοκινήτου θεωρητικά δε βαρύνουν κανέναν αφού το αυτοκίνητο ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν!
https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]