elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε....
Bayern7 έγραψε:elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε....
xaxaxaxaxa![]()
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει μια βάση η συλλογιστική του πατέρα.
Σου λεει ο άνθρωπος: με σταματάει ο μπάτσος για έλεγχο και έχει χαλάσει το μηχανάκι που έχουν και τσεκάρουν αυτά τα πράγματα online. τι είναι προτιμότερο να έχω μαζί μου; Μια απλή εκτύπωση από το pc μου που μπορεί να την "φτιάξει" σε 5 λεπτά ένα παιδί του γυμνασίου; Ή την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα σε εκείνο το ειδικό χαρτί με τα λογότυπα της εκάστοτε τράπεζας;

otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;
Serf έγραψε:otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;
Τελικά έγινε αποδοχή κληρονομιάς; Στην αρχή αναφέρεις πως όχι και στη συνέχεια μιλάς για κληρονόμους
Serf έγραψε:Με συγχωρείς, αλλά δεν καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που ΔΕΝ έγινε αποδοχή κληρονομιάς, τα όποια βάρη του αυτοκινήτου θεωρητικά δε βαρύνουν κανέναν αφού το αυτοκίνητο ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν!
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]