Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε.... :metalo:

xaxaxaxaxa :twisted:
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει μια βάση η συλλογιστική του πατέρα.
Σου λεει ο άνθρωπος: με σταματάει ο μπάτσος για έλεγχο και έχει χαλάσει το μηχανάκι που έχουν και τσεκάρουν αυτά τα πράγματα online. τι είναι προτιμότερο να έχω μαζί μου; Μια απλή εκτύπωση από το pc μου που μπορεί να την "φτιάξει" σε 5 λεπτά ένα παιδί του γυμνασίου; Ή την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα σε εκείνο το ειδικό χαρτί με τα λογότυπα της εκάστοτε τράπεζας;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#55784 Θα έχει συννεφιά όταν τον σταματήσουν? Σταμάτα το τρολάρισμα λέμε. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#55808 Bayern7 :s_devil

Τουλάχιστον πήγε απο τους πρώτους να πληρώσει οταν άνοιξε το σύστημα και δεν σπατάλησε άπειρο χρόνο στην τράπεζα. :superman: :lol:
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#55831 Στο υποσυνείδητό μας, ο πραγματικός τριαδικός θεός αποτελείται από την Κόλλα Α4 την Σφραγίδα και την Υπογραφή.
Είναι φυσιολογικό, οι μπαμπάδες και οι παππούδες μας, που έχουν εθιστεί στη χαρτούρα, να μην εμπιστεύονται τα καινούργια συστήματα (και ειδικά του ελληνικού κράτους).
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Bayern7 έγραψε:
elteo έγραψε:έχεις όρεξη για τρολάρισμα ρε.... :metalo:

xaxaxaxaxa :twisted:
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι έχει μια βάση η συλλογιστική του πατέρα.
Σου λεει ο άνθρωπος: με σταματάει ο μπάτσος για έλεγχο και έχει χαλάσει το μηχανάκι που έχουν και τσεκάρουν αυτά τα πράγματα online. τι είναι προτιμότερο να έχω μαζί μου; Μια απλή εκτύπωση από το pc μου που μπορεί να την "φτιάξει" σε 5 λεπτά ένα παιδί του γυμνασίου; Ή την απόδειξη πληρωμής από την τράπεζα σε εκείνο το ειδικό χαρτί με τα λογότυπα της εκάστοτε τράπεζας;

τρολολολολο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#56172 Αν και off topic το αναφέρω για δείτε ποια είναι η φιλοσοφία, οι κίνδυνοι και το πώς λειτουργούν στο Δημόσιο, επειδή οι από πάνω έχουν φτιάξει έτσι το σύστημα.

Στο σχολείο υπάρχουν απουσιολόγια, κάποια άχρηστα βιβλία καταγραφής απουσιών και η επίσημη κατάθεσή τους στο myschool και στην καρτέλα του μαθητή (στο τέλος του έτος). Ρωτάω τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή αν μπορώ να χρησιμοποίησω το πρόγραμμα απουσίες στο οποίο καταγράφονται τα πάντα, βγάζει αυτόματα ενημερωτικά για γονείς (μόνο αριθμό πρωτοκόλλου συμπληρώνεις) και γίνεται να διορθώσεις στη συνέχεια "λάθη" (π.χ. αποφασίζει ο διευθυντής να χαρίσει τις απουσίες στις γιορτές, εκδρομές κτλ). Η απάντηση ήταν: αν σου ζητήσουν να τους δείξεις τις απουσίες τι θα κάνεις; Απάντηση: θα τους δείξω την οθόνη του κινητού και τα απουσιολόγια για αναλυτικά, όπως ακριβώς θα έκανα και με το χαρτί. Απάντηση: δεν είναι το ίδιο. Εγώ: γιατί; αφού ούτε το βιβλίο είναι επίσημο; Απάντηση: εκείνο είναι χάρτινο, άρα μετράει περισσότερο...!!!

Τώρα, ψάξε να βρεις άκρη αν σε σταματήσουν για το αν θα δεχτούν και τι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#56206 λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;
Άβαταρ μέλους
By Serf
otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;

Τελικά έγινε αποδοχή κληρονομιάς; Στην αρχή αναφέρεις πως όχι και στη συνέχεια μιλάς για κληρονόμους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By otso
Serf έγραψε:
otso έγραψε:λοιπον αυτοκινητο του 1992 , 1100 κε . ο ιδιοκτητης πεθανε το 2003 , δεν γινεται αποδοχη κληρονομιας , μενει στο γκαραζ σε ακινησια αλλα πληρωνονται τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το 2006. απο το 2007 η εφορια ζηταει να μεταβιβαστει το αμαξι καθως απαγορευτηκε να πληρωνουν πεθαμενοι.οι κληρονομοι μια θεια μου δηλαδη το αμελει και το αυτοκινητο μενει παρατημενο χωρις να πληρωνει τελη . αυτη την στιγμη εχει μαζευτει ενα μεγαλο ποσο απο διπλασιασμους τελων , με αγοραια αξια αυτοκινητου 0 ευρω . ειναι κριμα να πληρωθει ολο αυτο το ποσο απο το τιποτα , πεθανε και ο ξαδελφος που θα επρεπε να το ειχε φροντισει και για την θεια μου ειναι τεραστιο το ποσο . περναει απο το μυαλο σας καμμια λυση;

Τελικά έγινε αποδοχή κληρονομιάς; Στην αρχή αναφέρεις πως όχι και στη συνέχεια μιλάς για κληρονόμους :rtfm:

οχι δεν εγινε . κληρονομοι ηταν τρεις 2 παιδια και η μητερα , τωρα που πεθανε και ο γυιος προσπαθει να βαλει η κορη σε μια ταξη τα πραγματα , και βρισκει μπροστα της και αυτο . το θεμα ειναι απο οτι εμαθε τωρα , θα μπορουσε να γινει αποδοχη κληρονομιας μονο ως προς το αυτοκινητο και να μεταβιβαστει στην συζυγο του θανοντος. παραξενο μου φαινεται αλλα λενε οτι γινεται . η σκεψη που μου ηρθε τωρα ειναι οτι εαν γινεται να κανεις αποδοχη απο την κληρονομια μονο ενος αυτοκινητου , μηπως θα μπορουσες να κανεις αποποιηση μερους της κληρονομιας και να το παρει το κρατος για χρωστουμενα τελη κυκλοφοριας;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#56326 Με συγχωρείς, αλλά δεν καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που ΔΕΝ έγινε αποδοχή κληρονομιάς, τα όποια βάρη του αυτοκινήτου θεωρητικά δε βαρύνουν κανέναν αφού το αυτοκίνητο ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#56381 σημερα πληρωθηκαν :(
Άβαταρ μέλους
By bill33
Serf έγραψε:Με συγχωρείς, αλλά δεν καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που ΔΕΝ έγινε αποδοχή κληρονομιάς, τα όποια βάρη του αυτοκινήτου θεωρητικά δε βαρύνουν κανέναν αφού το αυτοκίνητο ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν!

Eγώ νομίζω ότι αν δεν κάνεις αποποίηση κληρονομιάς ,στους 4 μήνες; , αυτομάτως γίνεται αποδοχή.Και δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μερική αποποίηση ή αποδοχή.