- 20 Δεκ 2018, 17:04
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θέλω να σε πονοκεφαλιάζω, αλλά η σύγκριση Baleno-Vitara δεν είναι μόνον χώροι. Το Vitara λογικά είναι ένα ή περισσότερα κλικ καλύτερο εντός και με καλύτερα υλικά.

Το Vitara ειναι πιο προσεγμενο μεσα, με λιγο καλυτερα πλαστικα στο πανω μερος του ταμπλο, κατι σαν διχρωμια και κανονικο υποβραχιονιο (στο Baleno δεν συρεται, με αποτελεσμα να ειναι διακοσμητικο). Εχει hill assist, start/stop και καλυτερη θεση οδηγησης (εισαι ψηλα, εχεις το υποβραχιονιο, εχεις καλυτερη ορατοτητα πισω).
Το Baleno εχει το αυτοματο φρεναρισμα (brake assist), φωτα xenon, adaptive cruise, navigation, keyless. Μεσα, με αυτες τις καμπυλες στο ταμπλο, μοιαζει σαν να ειναι μοντελο της προηγουμενης 10ετιας (μου θυμιζει το Fiesta του 2009).
Εχουν ιδιο infotainment, ιδιο κινητηρα, ιδιο τιμονι, παρομοιο πινακα οργανων, ιδια εγγυηση, ιδια καμερα, clima και τα δυο.
Απο χωρους δεν εχουν σημαντικες διαφορες μεσα, στις αποσκευες το Vitara εχει +20lt (355 vs 375) και καλυτερο σχημα. Στο μηκος ειναι 4,00 vs 4,18.
Τη διαφορα δεν την αξιζει το Vitara, παρα μονο για την εμφανιση.
Anonymous Founder έγραψε:κι εγώ δεν ξετρελαίνομαι με το Aircross πχ, αλλά αν απέναντί του είχα το... Baleno, θα ήταν no brainer υπέρ του Γάλλου.

Ναι, αλλα τιμολογιακα δεν ειναι απεναντι στο Baleno, αλλα στο Vitara, το οποιο μου αρεσε περισσοτερο (εμφανισιακα και μονο). Και μεσα το C3, αν και ποιοτικο (με υφασμα στις πορτες, καλους διακοπτες) ειναι λιγο φλυαρο (αεραγωγοι, οθονη) και εχει ενα αστοχο κενο, στη θεση που μπαινουν τα χειριστηρια του grip control στην φουλ εκδοση. Το εχουν αφησει να χασκει, χωρις να ειναι ουτε θηκη, ουτε διακοσμητικο, αλλα μια αηδια.