Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#53642 600; Δεν έχουν σημασία τα χιλιόμετρα αν είναι 600. Το abs ειναι προτιμότερο.
Αν είναι 250 όμως αφού σου τα βγάζουμε με το τσιγκελι τότε αυτό με τα λιγότερα χιλιόμετρα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Νίκος Παππάς έγραψε:600; Δεν έχουν σημασία τα χιλιόμετρα αν είναι 600. Το abs ειναι προτιμότερο.
Αν είναι 250 όμως αφού σου τα βγάζουμε με το τσιγκελι τότε αυτό με τα λιγότερα χιλιόμετρα.

Από το Moto G

Ναι, ρε συ, το μικρό είναι... λες να πάω να παρω το σκέτο καλύτερα, ε;
Είναι ρε γαμώτο μεγάλη δουλειά το abs, όμως... :vava:
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#53648 Από την άλλη, το abs ειναι πια απαραίτητο. Και αν δεν ειναι για το Djet που ειναι έτοιμος και πολυ έμπειρος, τέλος πάντων εννοώ πως αν εσυ μπορείς και χώρις abs, ο επόμενος αγοραστής και κατα πάσα πιθανότητα πιτσιρικάς θα θελει να το εχει πάνω!
Just my 2 cents
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
vasilis 1200101 έγραψε:Από την άλλη, το abs ειναι πια απαραίτητο. Και αν δεν ειναι για το Djet που ειναι έτοιμος και πολυ έμπειρος, τέλος πάντων εννοώ πως αν εσυ μπορείς και χώρις abs, ο επόμενος αγοραστής και κατα πάσα πιθανότητα πιτσιρικάς θα θελει να το εχει πάνω!
Just my 2 cents

Ακριβώς η σκέψη μου...
Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου χρειαστεί (μέχρι στιγμής ό,τι τούμπα έχω φάει δε θα την έσωζα με το abs) αλλά σίγουρα για τη μεταπώληση (σε 4 χρονάκια δλδ κατά μέσο όρο) θα μετρήσει...
Επιπλέον, επειδή δεν πρόκειται να κάνω πάνω από 5-6 Κ χιλιόμετρα το χρόνο, μετά από 4 χρόνια θα είναι μια μηχανή 8ετίας με 55Κ χιλιόμετρα, δεν ακούγεται εντελώς νορμάλ; (μην κοιτάτε που διαφημίζουν οι μαντράδες μηχανάκια δεκαετίας για προπέρσινα με 15Κ χιλιόμετρα, γενικά δεν παίζει αυτό, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας...). Νίκο, 7ψήφιε, τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#53760 Καλημερα !! Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο. Απο το 2016 θα ειναι υποχρεωτικο το ABS σε ολα τα μηχανακια που πωλουνται στην ΕΕ, αρα οσα δεν εχουν θα απαξιωθουν ειδικα για νεους αναβατες και ειδικοτερα εφοσον υπαρχει ιδιο με abs.
Οποτε το να εχει θα την κανει πιο ελκυστικη.
Ορμα !!
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#53884 Εσυ δεν θα το χρειαστεις το ΑΒς αλλα η γενική ιδέα ειναι αυτή που εξέφρασε και ο Νικος Παππας!
Τωρα βεβαια μεταξύ μας δεν σε καίει και πολυ η μεταπώληση, γιατι σοβαρά λεφτά δεν θα πάρεις πισω απο 2,5αρι σιμπιαρακι. Επίσης οτι και να ειναι θα πουλήθει σίγουρα λόγω εμπορικότητας του μοντέλου!
Αλλα το βραδυ που θα παω σπίτι θα επιχειρηματολογήσω διαφορετικά.
Ακούς εκει 2,5αρι Χοντα, ο άνθρωπος που ειχε Μπονεβιλ! Ήμαρτον... :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#53887 Το δεν θα το χρειαστείς ποτε ειναι σχετικο, όταν είσαι σε εγρήγορση πιθανο οχι, το θεμα ειναι τι γίνεται όταν οδηγας μηχανικά και πέσεις στην λιμνουλα απο λάδια... (Οι οποίες by the way, εχουν αυξηθεί επιθετικά με τόσα κακοσυντηρημενα οχήματα)

Τι γνώμη έχετε για το dl-650 abs?
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
red_monster έγραψε:Το δεν θα το χρειαστείς ποτε ειναι σχετικο, όταν είσαι σε εγρήγορση πιθανο οχι, το θεμα ειναι τι γίνεται όταν οδηγας μηχανικά και πέσεις στην λιμνουλα απο λάδια... (Οι οποίες by the way, εχουν αυξηθεί επιθετικά με τόσα κακοσυντηρημενα οχήματα)

Δεν είπα ότι δε θα το χρειαστώ, αλλά ότι ό,τι έχω φάει από τούμπα δεν είχε σχέση με μπλοκάρισμα... μέχρι στιγμής πάντα.
Η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ ίσως το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό, σίγουρα πολύ πιο χρήσιμο από το να έχω ένα λιβάδι άλογα που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ.

Βασίλη, γενικά τα 2.5άρια είναι η αδυναμία μου γιατί είναι μαζεμένα, δε χρειάζομαι 3 νεφρά το μήνα από το βάρος που πρέπει να σηκώνω και γενικά για τις ικανότητές μου πιο ασφαλή.
Το vfr το γουστάρω πολύ, αυτό δε που έχω βρει μπορεί να είναι χωρίς abs (έχει όμως cbs) αλλά με ελάχιστα χιλιόμετρα και πραγματικά αυτός που το είχε πρέπει να ήταν πολύ ψείρας γιατί είναι σαν καινούργιο. Το θέμα είναι ότι αμέσως το ένιωσα τεράστιο σε όγκο (πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου) ενώ δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος που έχει να πιάσει 140 μια δεκαετία να συντηρεί μια μηχανή με 100+ίππους. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ούτε στους άλλους αλλά ούτε και στον εαυτό μου (μιας και ξέρω καλά ποιες είναι οι ικανότητές μου στην πραγματικότητα) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να πιεστώ να πάρω κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που χρειάζομαι...
Η Μπόνυ είναι μια ομορφιά, δεν είχε σχέση ούτε με τα κιλά της ούτε με τα άλογά της η επιλογή μου (είχε, ωστόσο, εξαιρετικά χαμηλή σέλα και δεν με κούραζε τόσο).

Το στρώμα είναι τυπικό παράδειγμα γιαπωνέζικης παραδοσιακής μηχανής. Κανονικά θα έπρεπε να μου αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς (το είχε συνάδελφος και το γνωρίζω αρκετά καλά) έχει τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο ενώ μου πέφτει και κομματάκι ψηλό. Το καινούργιο πρέπει να είναι πιο μαζεμένο αλλά μάλλον ακριβό για εμένα...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#53946 Από τα αγαπημένα μου, φαντάζομαι θα είναι ψιλοτάφος στην οδήγηση αλλά who cares:

Εικόνα

D-jet αν δε κάνεις ταξίδια και σου αρκούν οι επιδόσεις του, τσέκαρέ το.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Από τα αγαπημένα μου, φαντάζομαι θα είναι ψιλοτάφος στην οδήγηση αλλά who cares:

Είναι πανέμορφο, όπως και η αντίστοιχη σκαϊτημ μαϊμού (που έρχεται και σε 2.5άρι) αλλά είναι πολύ περίεργα μηχανάκια σε αίσθηση όταν πάρουν φόρα λόγω τεράστιας μάζας στους τροχούς και αντίστοιχης στροφικής αδράνειας...
Αν έφερναν τη σωστή μαϊμού θα την έπαιρνα με το καλημέρα:
http://www.mash-motors.fr/moto-mash-two ... 0cc-1.html
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
D-Jet έγραψε:
red_monster έγραψε:Το δεν θα το χρειαστείς ποτε ειναι σχετικο, όταν είσαι σε εγρήγορση πιθανο οχι, το θεμα ειναι τι γίνεται όταν οδηγας μηχανικά και πέσεις στην λιμνουλα απο λάδια... (Οι οποίες by the way, εχουν αυξηθεί επιθετικά με τόσα κακοσυντηρημενα οχήματα)

Δεν είπα ότι δε θα το χρειαστώ, αλλά ότι ό,τι έχω φάει από τούμπα δεν είχε σχέση με μπλοκάρισμα... μέχρι στιγμής πάντα.
Η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ ίσως το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό, σίγουρα πολύ πιο χρήσιμο από το να έχω ένα λιβάδι άλογα που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ.

Βασίλη, γενικά τα 2.5άρια είναι η αδυναμία μου γιατί είναι μαζεμένα, δε χρειάζομαι 3 νεφρά το μήνα από το βάρος που πρέπει να σηκώνω και γενικά για τις ικανότητές μου πιο ασφαλή.
Το vfr το γουστάρω πολύ, αυτό δε που έχω βρει μπορεί να είναι χωρίς abs (έχει όμως cbs) αλλά με ελάχιστα χιλιόμετρα και πραγματικά αυτός που το είχε πρέπει να ήταν πολύ ψείρας γιατί είναι σαν καινούργιο. Το θέμα είναι ότι αμέσως το ένιωσα τεράστιο σε όγκο (πράγμα που δε μου αρέσει καθόλου) ενώ δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος που έχει να πιάσει 140 μια δεκαετία να συντηρεί μια μηχανή με 100+ίππους. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ούτε στους άλλους αλλά ούτε και στον εαυτό μου (μιας και ξέρω καλά ποιες είναι οι ικανότητές μου στην πραγματικότητα) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να πιεστώ να πάρω κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που χρειάζομαι...
Η Μπόνυ είναι μια ομορφιά, δεν είχε σχέση ούτε με τα κιλά της ούτε με τα άλογά της η επιλογή μου (είχε, ωστόσο, εξαιρετικά χαμηλή σέλα και δεν με κούραζε τόσο).

Το στρώμα είναι τυπικό παράδειγμα γιαπωνέζικης παραδοσιακής μηχανής. Κανονικά θα έπρεπε να μου αρέσει πολύ αλλά δυστυχώς (το είχε συνάδελφος και το γνωρίζω αρκετά καλά) έχει τεράστιες διαστάσεις χωρίς λόγο ενώ μου πέφτει και κομματάκι ψηλό. Το καινούργιο πρέπει να είναι πιο μαζεμένο αλλά μάλλον ακριβό για εμένα...

Η αλήθεια είναι οτι πάντα το θεωρούσα αδιάφορο 2τροχό μέχρι που οδήγησα ένα προχθές που αγόρασε φίλος μου για λιγότερα από 2300 :lipsealed:

το σουτζούκι είναι πρακτικά καλό ΠΑΝΤΟΥ και αν αναλογιστείς την τιμή και την αξιοπιστία του είναι φοβερή επιλογή για την κατηγορία και όχι μόνο... η ιαπωνική μαγεία να δουλεύουν και να αποδίδουν όλα ορθά χωρίς υπερβολές και χωρίς παραχωρήσεις... προτείνεται
Άβαταρ μέλους
By red_monster
IKE έγραψε:Από τα αγαπημένα μου, φαντάζομαι θα είναι ψιλοτάφος στην οδήγηση αλλά who cares:

Εικόνα

αν δεν κάνω λάθος, είναι σχετικά χαμηλό και θα κουράζει στην κίνηση της πόλης