Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
nass έγραψε:Αρα δεν είναι αργός, απλά αδιάφορος-χαλαροκώλης ? :hmmm:

Το έχουμε πει.Πιο αργός από το Massa δεν είναι.Το κατάφερε όμως και αυτό φέτος.Να γίνει D'Artagnan δίπλα στους τρεις σωματοφύλακες Ericcson,Chilton και Gutierrez.

Aργός ή αδιάφορός.... ή και τα δυο μαζί, το συμπέρασμα παραμένει ένα.Ο Kimi από το 2007 και μετά ενδιαφέρεται περισσότερο να εξαργυρώσει οικονομικά τη φήμη που απέκτησε σαν "πεινασμένος" νεαρός την περίοδο 2002-2006, παρά να διακριθεί.
Αν σήμερα ήταν νεοσύλλεκτος στην f1,μετά από τέτοια χρονιά,όχι απλά δεν θα ξανάβρισκε τιμόνι,αλλά μάλλον θα χαιρετούσε το χώρο οριστικά.

Γιατί τον κρατά η ferrari;
Ίσως γιατί πιστεύει ότι είναι δύσκολο να επαναλάβει τέτοια χρονιά.
Ίσως γιατί το συμβόλαιο του περιέχει ρήτρα αποτελεσμάτων,άρα δεν στοιχίζει και τόσο ακριβά.....γεγονός που σε συνδυασμό με μια ακόμη καταστροφική χρονιά που περιμένουν, κάνει προτιμότερη τη διατήρησή του από το να μπλέξουν σε λογική αποζημιώσεων (είπαμε ο Kimi έχει γίνει καλύτερος στα συμβόλαια από όσο πίσω από το τιμόνι)καίγοντας και έναν νέο οδηγό.

Οι δικαιολογίες που επιστρατεύτηκαν προς υπεράσπισή του (νέα ομάδα,κακό μονοθέσιο, στημένο για τον Alonso,νέοι κανονισμοί,εύνοιες,ατυχίες κλπ.)απλά δεν μπορούν να σταθούν.Εκατό βαθμοι στο κεφάλι,για κάποιον που έχει διατελέσει ΠΠ, δεν δικαιολογούνται σε κανένα λαϊκό δικαστήριο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#53504 Σε αυτό το τελευταίο έχεις δίκιο... ούτε ο πιο μεγάλος εχθρός του (πόσο δε μάλλον φίλος του...) νομίζω δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τόσο φτωχή απόδοσή του φέτος (και με δεδομένο μάλιστα ότι στη Lotus, τηρουμένων των αναλογιών και μέχρι να αρχίσουν τα οικονομικά προβλήματα, "έσκιζε")
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53509 Ναι αλλά nass με εκείνη τη Lotus ο μπέμπης θα έπαιρνε 3 τίτλους σε 2 χρονιές.

:rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
EDDIE_147 έγραψε:Ναι αλλά nass με εκείνη τη Lotus ο μπέμπης θα έπαιρνε 3 τίτλους σε 2 χρονιές.

3,4! :rtfm:

< 2S >
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Ναι αλλά nass με εκείνη τη Lotus ο μπέμπης θα έπαιρνε 3 τίτλους σε 2 χρονιές.

5 θα έπαιρνε :shifty: όσα και τα χρόνια που είχατε λυσάξει για τη φετινή αντιπαράθεση.Και να τα αποτελέσματα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#53535 Χαχαχα οχι οχι ηταν ατυχος ο κιμι αλλιως θα σου λεγα εγω..ειναι και αυτος ο Chilton που τον κατεστρεψε στο Μονακό:(

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Χαχαχα οχι οχι ηταν ατυχος ο κιμι αλλιως θα σου λεγα εγω..ειναι και αυτος ο Chilton που τον κατεστρεψε στο Μονακό:(

Send from my Note 3

Συνωμοσία του Alonso ήταν, τυχαίο που δεν υπάρχει βίντεο; :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#53538 Παντως οι κιμι φανς εχουν υφος και τουπε λες και ο δικος τους κερδισε 18-2...αν (!) γινοταν κατι τετοιο τι θα διαβαζαμε αραγε???

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Παντως οι κιμι φανς εχουν υφος και τουπε λες και ο δικος τους κερδισε 18-2...αν (!) γινοταν κατι τετοιο τι θα διαβαζαμε αραγε???

Send from my Note 3

Τίποτα γιατί θα έπεφτε το φόρουμ :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#53546 Χαχαχα και 2 back up servers

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By IKE
#53581 Θα είχε κανείς την απορία αν ο Κίμι είναι ένα αδιάφορο παλτό και το ξέρουΜΕ όλοι, γιατί δεν το ξέρει αυτό η Ferrari και τον χρυσοπληρώνει για να περιφέρεται έτσι άσκοπα μισοκοιμησμένος και μισομεθυσμένος.

Η απάντηση είναι απλή, για όσους ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#53623 Ο Πίκος Απίκος ξέρει ΙΚΕ.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Corto Maltese έγραψε:Εγω λέω να κάνουν 2-3 γύρες ο Βερν, ο Γκουτι και ο Κίμι στο πρώτο τεστ και μετά τα πράματα θα πάρουν το δρόμο τους (και ο Κίμι το δικό του)

Corto, δεν μπορω να παρακολουθησω τη συζητηση (δουλεια και το ΣΚ :rant: ).

Πιστευεις οτι ο Κιμι ειναι πιο αργος απο Γκουτιερεζ και Βερν;
Αν ναι, τζαμπα συζηταμε, δεν θα συμφωνησουμε σε τιποτα.
Αν οχι, δεχομαι οτι θελεις να γραψεις για την πορεια του φετος, γιατι τουλαχιστον υπαρχει ακομα καποια λογικη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Εγω λέω να κάνουν 2-3 γύρες ο Βερν, ο Γκουτι και ο Κίμι στο πρώτο τεστ και μετά τα πράματα θα πάρουν το δρόμο τους (και ο Κίμι το δικό του)

Θα σε ρωτήσω στα σοβαρά Στάυρο φίλε μου. Πιστεύεις ότι ο Κίμι είναι αργός οδηγός;