:wink:Ναι και το priority boarding, σωστά.
Με άλλα λόγια, παραμύθια της Χαλιμάς... Τίποτα που να κοστίζει στην εταιρεία, μόνο χάντρες και καθρεφτάκια ("πσσσσς πριν μπεις στο αεροπλάνο σου φέρονται σα να είσαι Business τι λε ρε παιδί μου"
)
:wink:
)

mirage έγραψε:Ναι. Ψαξε αυτο που σε κανει Gold πιο ευκολα. Ειναι αρκετα περιπλοκο και εξαρταται με ποιες εταιρειες πετας συχνα. Απο εκει και περα αν θες να χρσηιμοποιεις τα μιλια κοιτας και ποσο ευκολο ειναι να τα εξαργυρωσεις και με τι "κοστος". Καποτε η λυση ηταν απλη και λεγοταν Aegean πλεον ολες πανω κατω βραζουν στο ιδιο καζανι. Η πλεον δυσκολη ειναι η Lufthansa αλλα εξαρταται απο το ποσο συχνα ταξιδευεις και με τι.
). Εννοείται επίσης ότι δεν τίθεται θέμα brand loyalty. Αφού πληρώνω εγώ, ακόμα και low cost να είναι δεν με χαλάει. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν λιγοστές επιλογές από εδώ πάνω, ενώ σε λίγους μήνες σταματάει και η Little Red.
EDDIE_147 έγραψε:Από πρόσφατο ταξίδι μου δημιουργήθηκε η απορία του πόσο άχρηστο είναι το priority boarding.
Σε όλες τις πτήσεις που έκανα παρατήρησα ότι οι έχοντες priority boarding (γιατί γιαπόμουτρα συνήθως) περίμεναν όρθιοι... (αυτό δεν το κατάλαβα γιατί) την ίδια ώρα που εγώ + κάποιοι άλλοι κατσαπλιάδες καθόμασταν και περιμέναμε ανετότατα... για να μπούμε τελευταίοι.
Δεν είδα κάποιο όφελος χρονικά πέραν του ότι κάθεσαι περισσότερη ώρα (μέχρι να μπουν οι κατσαπλιάδες) στα άβολα αεροπορικά απ' ότι στα άνετα του αεροδρομίου.![]()
![]()
Παραλείπω κάτι;
mirage έγραψε:Επισης παραλειπεις το οτι δεν χρειαζεται να καθεσαι ορθιος απλα εμφανιζεσαι οταν σε φωναξουν. Μπαινεις μεσα ανετος βαζεις χειραποσκευη με την ανεση σου και απλα περιμενεις ανετος. Σημειωτεον πως παρεδωσες και βαλιτσα, αν εχεις, χωρις να περιμενεις στην ουρα.
giannik1977 έγραψε:Να κάνουμε μία μίνι δημοσκόπηση?
Ποια είναι τα πιο όμορφα αεροδρόμια (είτε σαν εγκαταστάσεις , είτε σαν παροχή υπηρεσιών ) που έχετε πάει?
από τα 10-12 που έχω πάει το πιο όμορφο κατ εμέ ήτο το terminal 5 του heathrow.
αλλα και το δικό μας το LGTS

Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]