Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#50724 βαριά και δυνατή μηχανή για κάποιον που δεν έχει σοβαρή εμπειρία...

αν είναι μόνο αλυσογράναζα πάει στο καλό, αν και αν θυμάμαι καλά αυτή η γενιά δάκρυζε εύκολα τις μπουκάλες της...

κατά τα άλλα, άλλο ένα κακάσχημο καβασάκι :vava:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#50735 Έχεις καμιά καλή φωτό του Monster σου να ανεβάσεις στο άλλο topic να το χαζέψουμε?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#50809 Νικολα σε εφτιαξα. Honda CBR 400 NC 29 Gull Arm

Εικόνα

Θελει σιγουρα λαστιχα, αλλα αν ισχυουν αυτα που λεει η αγγελια ειναι αστερι!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5759240/
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#50873 Μακράν το καλύτερο 400ρι και ας μην ήταν τόσο εφετζίδικο όσο το zxr400 (στα νούμερα).
220χ.α.ω. για πλάκα, cam gear train για ατέλειωτες ώρες χαράς και τιμόνι ξουράφ.

Το συγκεκριμένο δε μου αρέσει λόγω της προσωπικής πινελιάς του ιδιοκτήτη στη βαφή (μπορεί κατά τα άλλα να είναι αστέρι, δεν ξέρω). Θα προτιμούσα ένα στα εργοστασιακά χρώματα και ειδικά σε μαύρο! :inlove:
Αλλά άντε βρέστο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#50935 Μου αρέσουν τα 400αρια της εποχής αλλά είχα μείνει με την εντύπωση πως δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά.
Δεν ισχύει?
Να ξεκαθαρίσω πως μιλάω κυρίως για βασικά πράγματα και πως φυσικά δεν με ενοχλεί να χρειάζεται να παραγγείλω από το internet αρκεί να μην χρειάζεται να τα ψάχνω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#50989 Όλα τα 400άρια είναι παραεισαγωγές, οπότε τα ανταλλακτικά είναι ένα θέμα.
Θα βρεθούν, αλλά παίζει να περιμένεις περισσότερο από ένα επίσημης εισαγωγής και ίσως πιο δημοφιλές.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#51036 Το θέμα είναι και πόσο περισσότερο.
Όπως είπα δεν θα είναι το αποκλειστικό μεταφορικό αλλά μην πάρω και κάτι να κάθεται! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
NickTG έγραψε:Το θέμα είναι και πόσο περισσότερο.
Όπως είπα δεν θα είναι το αποκλειστικό μεταφορικό αλλά μην πάρω και κάτι να κάθεται! :s_tongue

Από το κακό στο χειρότερο πας και εσύ! Λίγο πριν έψαχνες για boxerατη 45-46 και τώρα βλέπεις γιαπωνέζικα 400αρια παραεισαγωγής. :lol: :vava:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#51131 Που να βάλω και τις σκέψεις που έχω για αυτοκίνητα! :s_tongue

Anonymous Founder έγραψε:Παίζει δυστυχώς ανά μοντέλο. Θα ρωτήσεις σε ένα συνεργείο όταν περιορίσεις την λίστα σου και θα σου πουν.

Άρα συνεχίζουμε με γενικές πληροφορίες και όταν μειωθούν ψάχνω και εγώ για παραπάνω! :s_cool