- 13 Απρ 2018, 10:50
#501722
Έχουμε κλείσει για ταξίδι Ιταλία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου. Ξεκινάμε από Ρώμη για τρία βράδια, οπότε γράφω εδώ. Δεν έχουμε ψάξει τίποτε επί της ουσίας, απλώς κλείσαμε χθες τα εισιτήρια, το αυτοκίνητο και το δωμάτιο (ολόκληρο σπιτάκι ουσιαστικά για 200€ για τρία βράδια) και έχουμε το εξής πλάνο:
-3 βράδια Ρώμη
-Κατόπιν, ξεκινάμε για Τοσκάνη. Εκεί λέμε να μείνουμε 5 βράδια.
-Μετά (αλλά κι αυτό υπό συζήτηση ακόμη) 2 βράδια στα Cinque Terre που είναι όνειρο από πολλά χρόνια για εμένα, χωρίς να ξέρω αν αξίζει βέβαια. Σκέφτομαι πως ίσως να μην πρέπει να μείνουμε εκεί, αλλά να πάμε απλώς επίσκεψη.
-Τέλος, η επιστροφή θα γίνει από Bergamo, όπου θ' αφήσουμε και το αυτοκίνητο.
Αρχικά έλεγα να πάμε νότια, αλλά είδα πως τελικά η Νάπολη έχει κυρίως Πομπηία και Βεζούβιο και δεν είμαι σε mood για τέτοια. Θέλω κυρίως φύση, ομορφιές και άραγμα, αλλά φυσικά θέλω να δω και την Ρώμη που δεν έχω πάει.
Για πείτε λίγο πώς σας φαίνεται το σχέδιο και είμαι όλος αυτιά (και μάτια) σε προτάσεις και εναλλακτικές.