Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Same_old_story έγραψε:Θα φάει καλά τα Χριστούγεννα "ο πρόεδρος της καρδιάς σου" Silberpfeil :eat: :s_tongue

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΧΕΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του και τους φίλους του θα έχει το δικαίωμα να κάνει ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκισης 3,5 ετών για φοροδιαφυγή ύψους 28,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 62χρονος Χένες βρίσκεται στη...
φυλακή από τον Ιούνιο και μέχρι σήμερα, στις προηγούμενες εξόδους του, ήταν υποχρεωμένος να επιστρέφει το βράδυ στο κελί του. Τώρα, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Die Welt, του παρέχεται μεγαλύτερη ελευθερία από τους δικαστές. Προφανώς, εκτιμήθηκε η καλή συμπεριφορά του και δεν θεωρείται ύποπτος για φυγή -γιατί να δραπετεύσει, άλλωστε;

http://fimotro.blogspot.gr/2014/12/blog-post_500.html

Πολύ καλό νέο! :s_smile
Επιπλέον αναμένεται από την νέα χρονιά να αναλάβει κάποιο ρόλο στις ακαδημίες της Bayern και να επιστρέφει τα βράδια στην φυλακή.
Εικόνα

Frohe Weihnachten und ... an Guadn, Uli!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#49313 Βayern είσαι θεός. Ώρες ωρες μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί όντως να είσαι γάβρος :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
10 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τούτο το γκολ. YOU'RE JUST A BEAUTY MY SON ♥♥

Via Luben
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
soch έγραψε:
αεροζολ έγραψε:...Να φαγωθουν 20τοσα στρεμματα απο το αλσος, να καταπατηθουν οι κανονες δομησης (ετσι λεγονται ?) της περιοχης και να δωσει η περιφερεια Αττικης 20 εκατομμυριακα για την κατασκευη του γηπεδου το οποιο (αν εχω καταλαβει καλα) θα ανηκει στον κ. Μελισσανιδη και οχι στην ΑΕΚ. Απλα και αντικειμενικα πραγματα. Για την ιδεα και την φανελα. Να βομβαρδιστει το καραϊσκακη να ξεβρωμισει ο τοπος.

Άμα δεν τα κατέχεις τα δεδομένα, τι τα κοινοποιείς; Περισσότερα είναι τα μη ακριβή στοιχεία που έγραψες παρά τα ακριβή...

Το γηπεδο δεν θα εχει 30μ υψος (40μ με τους πυλωνες) σε μια περιοχη που εχει ανωτατο οριο υψους 15μ ? Δεν αρνουνται να το βυθισουν 15μ γιατι θα αυξηθει το κοστος κατασκευης ?

Δεν θελουν 20τοσα στρεμματα απο το αλσος ?

Δεν ζητανε 20 ψωρο-εκατομμυρια απο την περιφερεια Αττικης ?

Δεν θα ανηκει το γηπεδο στον Μελισσανιδη και οχι στην ΑΕΚ ?

Για λεγε. Ποσα πετυχα ? Δεν μπαινω σε κοντρα για τετοια ζητηματα (οπαδικα) , αλλα να μαθαινω και τιποτις.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
αεροζολ έγραψε:
soch έγραψε:
αεροζολ έγραψε:...Να φαγωθουν 20τοσα στρεμματα απο το αλσος, να καταπατηθουν οι κανονες δομησης (ετσι λεγονται ?) της περιοχης και να δωσει η περιφερεια Αττικης 20 εκατομμυριακα για την κατασκευη του γηπεδου το οποιο (αν εχω καταλαβει καλα) θα ανηκει στον κ. Μελισσανιδη και οχι στην ΑΕΚ. Απλα και αντικειμενικα πραγματα. Για την ιδεα και την φανελα. Να βομβαρδιστει το καραϊσκακη να ξεβρωμισει ο τοπος.

Άμα δεν τα κατέχεις τα δεδομένα, τι τα κοινοποιείς; Περισσότερα είναι τα μη ακριβή στοιχεία που έγραψες παρά τα ακριβή...

Το γηπεδο δεν θα εχει 30μ υψος (40μ με τους πυλωνες) σε μια περιοχη που εχει ανωτατο οριο υψους 15μ ? Δεν αρνουνται να το βυθισουν 15μ γιατι θα αυξηθει το κοστος κατασκευης ?

Για λεγε. Ποσα πετυχα ? Δεν μπαινω σε κοντρα για τετοια ζητηματα (οπαδικα) , αλλα να μαθαινω και τιποτις.

Δεν πέτυχες κανένα.
1) Έχει γίνει αλλαγή των όρων δόμησης (πέρασε από τη βουλή) μόνο για το συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο. Είναι μια συνήθης πρακτική όταν πρόκειται να χτιστεί κάτι που να απαιτεί αλλαγή όρων δόμησης. Πχ σχολείο, γήπεδο, εκκλησία κλπ.
2) Δεν θέλουν είκοσι τόσα στρέμματα από το άλσος. Θέλουν κάτι λιγότερο από 6 ίσως και λιγότερα από τα περίπου 500 του άλσους.
3) Τα 20 εκατομμύρια τα βάζει η περιφέρεια Αττικής για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου. Όχι για το γήπεδο. Όπως δηλαδή αναπλάθουνε τα πεζοδρόμια ή μια πλατεία σε κάποια γειτονιά έτσι θα δωθούν κάποια χρήματα για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
4) Η λειτουργία του γηπέδου θα παραχωρηθεί για πενήντα χρόνια σε ανώνυμη εταιρεία από την ερασιτεχνική στην οποία και θα ανήκει. Θυμίζω ότι το Καραϊσκάκης παραχωρήθηκε στην Θρύλος ΑΕ όχι από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό στον οποίο βέβαια δεν ανήκει αλλά από το ίδιο το δημόσιο χωρίς κανένα return.
Άβαταρ μέλους
By soch
kovathe έγραψε:Αστους στη κοσμαρα τους ρε συ, μην τους το χαλας.

Μετά από αυτά που παρέθεσε ο junior gt (και τα οποία εύκολα μπορεί κανείς να διασταυρώσει, αρκεί να... θέλει), δε χρειάζεται να σου πω ποιος είναι στην κοσμάρα του έτσι;
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
junior gt έγραψε:
αεροζολ έγραψε:
soch έγραψε:

Δεν πέτυχες κανένα.
1) Έχει γίνει αλλαγή των όρων δόμησης (πέρασε από τη βουλή) μόνο για το συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο. Είναι μια συνήθης πρακτική όταν πρόκειται να χτιστεί κάτι που να απαιτεί αλλαγή όρων δόμησης. Πχ σχολείο, γήπεδο, εκκλησία κλπ.
2) Δεν θέλουν είκοσι τόσα στρέμματα από το άλσος. Θέλουν κάτι λιγότερο από 6 ίσως και λιγότερα από τα περίπου 500 του άλσους.
3) Τα 20 εκατομμύρια τα βάζει η περιφέρεια Αττικής για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου. Όχι για το γήπεδο. Όπως δηλαδή αναπλάθουνε τα πεζοδρόμια ή μια πλατεία σε κάποια γειτονιά έτσι θα δωθούν κάποια χρήματα για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
4) Η λειτουργία του γηπέδου θα παραχωρηθεί για πενήντα χρόνια σε ανώνυμη εταιρεία από την ερασιτεχνική στην οποία και θα ανήκει. Θυμίζω ότι το Καραϊσκάκης παραχωρήθηκε στην Θρύλος ΑΕ όχι από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό στον οποίο βέβαια δεν ανήκει αλλά από το ίδιο το δημόσιο χωρίς κανένα return.

1. Τι ακριβως ηταν αυτο που περασε στη βουλη ? Το αρθρο 81 του Ρυθμιστικου εννοεις ? Οταν προκειται να χτιστουν σχολεια ή εκκλησιες με ορους δομησης που υπερβαινουν αυτους της περιοχης, αυτο γινεται με νομοσχεδιο που περναει απο την βουλη και ειναι και συνηθες ? Οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος αλλαξαν οι οροι δομησης ειδικα για το γηπεδο . Αυτο λεω και εγω . Αρα αυτο το πετυχα . 1 λοιπον.

2. Λεω 20τοσα γιατι για τοσα εχω διαβασει (για την ακριβεια 5% του αλσους) . Λες 6 γιατι (δεν ξερω γιατι). Αφου θα παρουν εναν αριθμο στρεμματων , λεω οτι το πετυχα κατα το 1/2.
Δεν πιστευω να εννοεις οτι για να θεωρηθει οτι το πετυχα πρεπει να βρω και τον ακριβη αριθμο των στρεμματων. Οταν γινει το γηπεδο θα δουμε ποσα τελικα ειναι στην πραγματικοτητα τα στρεμματα που θα δοθουν.

3. 20 μυρια για τον περιβαλλοντα χωρο ? :lol: Ποια συγκεκριμενα εργα αναπλασης ειναι υποχρεωμενη να κανει η περιφερεια Αττικης ? Μεχρι να πεις κατι συγκεκριμενο , σου δινω 5 μυρια για την αναπλαση του χωρου (και πολλα ειναι και χαρη σου κανω ) . Συνεπως λεω οτι το πετυχα κατα τα 3/4. Οταν γινει το γηπεδο θα δουμε τα ποσα.

4. Ααα θα ανηκει στην ΑΕΚ , αλλα για το απειροελαχιστο αυτο χρονικο διαστημα των 50 χρονων εχει παραχωρηθει σε ανωνυμη εταιρεια. Για την , τυπικα μονο , μη-σωστη χρηση του «ανηκει» λεω οτι το πετυχα κατα τα 3/4.

Συνολικα 3 στα 4 (λεω εγω).

Καλα κανεις και θυμιζεις τι εγινε με το καραϊσκακη , με τη διαφορα πως δεν εχω πει οτι αυτο που εγινε (που δεν θυμαμαι και τι εγινε) καλως εγινε. Αλλωστε με ποια εννοια το λες ? Αφου κατι εγινε με το καραϊσκακη τοτε πρεπει , στα πλαισια της ισονομιας :lol: , να γινει κατι αντιστοιχο και με το γηπεδο της ΑΕΚ ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49677 Όσο σκάνδαλο είναι το Καραϊσκάκης αλλο τόσο θα είναι και η Αγια Σοφιά, αν γίνει έτσι οπως είναι να γίνει. Δυστυχώς υπάρχει δεδικασμένο και αντί να αφαιρούμε τα παρανόμως αποκτηθέντα, ξαναδίνουμε παρανόμως και σε άλλους προκειμένου να τηρηθεί μια ισορροπία.

Αν είσαι σοβαρό κράτος παίρνεις πίσω το γήπεδο απ' το gay, μαζί με 6-7 πέτσινα :shifty: , του ρίχνεις ένα γερό ενοίκιο να πληρώνει ο χοντρός κάθε χρόνο και να σου ένα πρόχειρο αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή. Ομοίως λες στον Γατάκη ότι αν θέλει γήπεδο ανοίγει την πορτοφόλα του και πληρώνει, που λέει και ο πατέρας μου, και ότι από την πολιτεία δεν δικαιούται δεκάρα τσακιστή, ιδιαίτερα στις σημερινές εποχές. Ή εναλλακτικά του χτίζεις το γήπεδο και του πατάς κι αυτουνου ένα ενοίκιο που να δεσμεύει 100 χρόνια την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ερασιτεχνική και δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλο ώστε να είσαι όσο καλύτερα καλυμμένος νομικά γίνεται και σας λέω εγώ μετά ποιος "επενδυτής" θα παραμείνει στο πόστο του...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#49695 Τι λέτε ρε παιδιά? Τι σχέση έχει το Καραισκάκη με το γήπεδο της ΑΕΚ?
1) Το Καραισκάκη είναι σε δημόσιο χώρο (εκεί που βρισκόταν το στάδιο Καραισκάκη). Ο χώρος του πρώην γηπέδου της ΑΕΚ ανήκει 100% στην ερασιτεχνική και το πλάνο προβλέπει να παρθούν λιγότερα από 3 στρέμματα από το δημόσιο (τόσα είναι τελικά όποιος το αμφισβητεί αν μου το πει να του το δώσω νιανιά να το φάει αλλά μετά να κάνει τουμπεκί) και για τα οποία μαλιστα θα δωθούν αντισταθμιστικά.
2) Φτιάχτηκε με λεφτά του ελλ. δημοσίου στο πλαίσιο του προγράμματος Αθήνα 2004 όπου εντάχθηκε σε μια νύχτα (αν θυμάστε ο σχεδιασμός για το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ολυμπιάδας ήταν να γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια). Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει αποκλειστικά με ιδιωτικά κεφάλαια +20εκατομμύρια για τον περιβάλλοντα χώρο (που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και την υπογειοποίηση του δρόμου μπροστά από την παλιά σκεπαστή).
3) Το Στάδιο Καραισκάκης χρησιμοποιούνταν τότε και από τον Εθνικό και κατά συνέπεια είχε και αυτός δικαιωμα να παίζει στο νέο γήπεδο. Ευκολάκι. Τον διαλύσαμε και μείναμε μόνοι μας. Αντίθετα το γήπεδο της ΑΕΚ χρησιμοποιείται μόνο από την ΑΕΚ.
4) Το γήπεδο Καραϊσκάκης παραχωρήθηκε από το κράτος στη Θρύλος ΑΕ με το έτσι θέλω λες και ο Ολυμπιακός είναι η εθνική ομάδα. Αντίθετα στην περίπτωση της ΑΕΚ η ίδια η ερασιτεχνική στην οποία θα ανήκει το γήπεδο παραχωρεί για εκμετάλλευση το γήπεδο της σε μια εταιρεία (Δικέφαλος) που μάλιστα λένε ότι θα είναι λαικής βάσης (που δεν το πιστεύω).

Αυτά σε σχέση μάλιστα και με το Καραισκάκη γιατί βλέπω μερικοί ξεχνούν εύκολα.
Και όχι δε λέω να πάρουν το γήπεδο Καραϊσκάκης πίσω παρ'όλο ότι όλη η ιστορία ήταν ένα σκάνδαλο και θα έπρεπε να πληρώσει πολλά φράγκα ο γαύρος για να κάνει γήπεδο εκεί και όχι να τη βγάζει τσαμπέ όπως πάντα. Ό,τι έγινε, έγινε αρκεί να μην τα ξεχνάμε. Καλό είναι για το ποδόσφαιρο οι ομάδες να έχουν γήπεδα.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 09 Δεκ 2014, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#49697 Όλα καλα αλλα αυτό με τα λεφτα του δημοσιου ότι θα γινουν εργα για τον περιβαλλοντα χωριο που ακούγεται πολύ παπατζα. Αν ηταν το γηπεδο να ειχε χτιστει με ιδια κεφαλαια θα ειχαν μπει ηδη οι μπουλντόζες μεσα αλλα ο προεδρος ειπε ξεκάθαρα ότι αν δεν παρουμε τα λεφτα από το δημοσιο δεν κανουμε τιποτα. Φανταζομαι ότι δεν τον νοιαζει η υπογειοποιηση του δρομου ουτε τα πεζοδρομια.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
bibendum έγραψε:Όλα καλα αλλα αυτό με τα λεφτα του δημοσιου ότι θα γινουν εργα για τον περιβαλλοντα χωριο που ακούγεται πολύ παπατζα. Αν ηταν το γηπεδο να ειχε χτιστει με ιδια κεφαλαια θα ειχαν μπει ηδη οι μπουλντόζες μεσα αλλα ο προεδρος ειπε ξεκάθαρα ότι αν δεν παρουμε τα λεφτα από το δημοσιο δεν κανουμε τιποτα. Φανταζομαι ότι δεν τον νοιαζει η υπογειοποιηση του δρομου ουτε τα πεζοδρομια.

Σε αυτό μαζί σου. Ας τον αφήσουμε να ξεμπροστιαστεί και να γίνει ρόμπα λοιπόν. Ούτε εγώ είμαι πεισμένος ότι θα κάνει το γήπεδο. Αυτά όμως που ζητάει για να το κάνει νομίζω ότι είναι λογικά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#49701 Ρε αντί να ρίξει 5 φράγκα και να σώσει τη χανούμισσα, την άφησε να πέσει στη Γ, να δώσετε ντερμπάρες με τα Ζωνιανά, τη Νάξο και την Αντίπαρο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ. Και αυτό το τυπάκι αντί να τον έχετε οι αμάσητοι οριζινάλε στα σούτια του γλύφετε τα παπάρια καθημερινώς και μαλώνετε με τον κόσμο για να τον κάνετε από ζαμπλουτο -> αηδιαστικά πλούσιο.