- 09 Δεκ 2014, 18:07
junior gt έγραψε:αεροζολ έγραψε:soch έγραψε:αεροζολ έγραψε:...Να φαγωθουν 20τοσα στρεμματα απο το αλσος, να καταπατηθουν οι κανονες δομησης (ετσι λεγονται ?) της περιοχης και να δωσει η περιφερεια Αττικης 20 εκατομμυριακα για την κατασκευη του γηπεδου το οποιο (αν εχω καταλαβει καλα) θα ανηκει στον κ. Μελισσανιδη και οχι στην ΑΕΚ. Απλα και αντικειμενικα πραγματα. Για την ιδεα και την φανελα. Να βομβαρδιστει το καραϊσκακη να ξεβρωμισει ο τοπος.
Άμα δεν τα κατέχεις τα δεδομένα, τι τα κοινοποιείς; Περισσότερα είναι τα μη ακριβή στοιχεία που έγραψες παρά τα ακριβή...
Το γηπεδο δεν θα εχει 30μ υψος (40μ με τους πυλωνες) σε μια περιοχη που εχει ανωτατο οριο υψους 15μ ? Δεν αρνουνται να το βυθισουν 15μ γιατι θα αυξηθει το κοστος κατασκευης ?
Δεν θελουν 20τοσα στρεμματα απο το αλσος ?
Δεν ζητανε 20 ψωρο-εκατομμυρια απο την περιφερεια Αττικης ?
Δεν θα ανηκει το γηπεδο στον Μελισσανιδη και οχι στην ΑΕΚ ?
Για λεγε. Ποσα πετυχα ? Δεν μπαινω σε κοντρα για τετοια ζητηματα (οπαδικα) , αλλα να μαθαινω και τιποτις.
Δεν πέτυχες κανένα.
1) Έχει γίνει αλλαγή των όρων δόμησης (πέρασε από τη βουλή) μόνο για το συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο. Είναι μια συνήθης πρακτική όταν πρόκειται να χτιστεί κάτι που να απαιτεί αλλαγή όρων δόμησης. Πχ σχολείο, γήπεδο, εκκλησία κλπ.
2) Δεν θέλουν είκοσι τόσα στρέμματα από το άλσος. Θέλουν κάτι λιγότερο από 6 ίσως και λιγότερα από τα περίπου 500 του άλσους.
3) Τα 20 εκατομμύρια τα βάζει η περιφέρεια Αττικής για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου. Όχι για το γήπεδο. Όπως δηλαδή αναπλάθουνε τα πεζοδρόμια ή μια πλατεία σε κάποια γειτονιά έτσι θα δωθούν κάποια χρήματα για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
4) Η λειτουργία του γηπέδου θα παραχωρηθεί για πενήντα χρόνια σε ανώνυμη εταιρεία από την ερασιτεχνική στην οποία και θα ανήκει. Θυμίζω ότι το Καραϊσκάκης παραχωρήθηκε στην Θρύλος ΑΕ όχι από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό στον οποίο βέβαια δεν ανήκει αλλά από το ίδιο το δημόσιο χωρίς κανένα return.
1. Τι ακριβως ηταν αυτο που περασε στη βουλη ? Το αρθρο 81 του Ρυθμιστικου εννοεις ? Οταν προκειται να χτιστουν σχολεια ή εκκλησιες με ορους δομησης που υπερβαινουν αυτους της περιοχης, αυτο γινεται με νομοσχεδιο που περναει απο την βουλη και ειναι και συνηθες ? Οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος αλλαξαν οι οροι δομησης ειδικα για το γηπεδο . Αυτο λεω και εγω . Αρα αυτο το πετυχα . 1 λοιπον.
2. Λεω 20τοσα γιατι για τοσα εχω διαβασει (για την ακριβεια 5% του αλσους) . Λες 6 γιατι (δεν ξερω γιατι). Αφου θα παρουν εναν αριθμο στρεμματων , λεω οτι το πετυχα κατα το 1/2.
Δεν πιστευω να εννοεις οτι για να θεωρηθει οτι το πετυχα πρεπει να βρω και τον ακριβη αριθμο των στρεμματων. Οταν γινει το γηπεδο θα δουμε ποσα τελικα ειναι στην πραγματικοτητα τα στρεμματα που θα δοθουν.
3. 20 μυρια για τον περιβαλλοντα χωρο ?

Ποια
συγκεκριμενα εργα αναπλασης ειναι υποχρεωμενη να κανει η περιφερεια Αττικης ? Μεχρι να πεις κατι συγκεκριμενο , σου δινω 5 μυρια για την αναπλαση του χωρου (και πολλα ειναι και χαρη σου κανω ) . Συνεπως λεω οτι το πετυχα κατα τα 3/4. Οταν γινει το γηπεδο θα δουμε τα ποσα.
4. Ααα θα ανηκει στην ΑΕΚ , αλλα για το απειροελαχιστο αυτο χρονικο διαστημα των 50 χρονων εχει παραχωρηθει σε ανωνυμη εταιρεια. Για την , τυπικα μονο , μη-σωστη χρηση του «ανηκει» λεω οτι το πετυχα κατα τα 3/4.
Συνολικα 3 στα 4 (λεω εγω).
Καλα κανεις και θυμιζεις τι εγινε με το καραϊσκακη , με τη διαφορα πως δεν εχω πει οτι αυτο που εγινε (που δεν θυμαμαι και τι εγινε) καλως εγινε. Αλλωστε με ποια εννοια το λες ? Αφου κατι εγινε με το καραϊσκακη τοτε πρεπει , στα πλαισια της ισονομιας

, να γινει κατι αντιστοιχο και με το γηπεδο της ΑΕΚ ?