Mad_Max_Geo έγραψε:Ώπα Ώπα κάτσε λες εκεί το στρογγυλό.στη μέση ανεβοκατεβαίνει αυτό?
Ναι αυτό βίδωνε ξεβιδωνε μπορεί να έχει κατέβει λίγο κάτω
Mad_Max_Geo έγραψε:Ώπα Ώπα κάτσε λες εκεί το στρογγυλό.στη μέση ανεβοκατεβαίνει αυτό?
bujinkan έγραψε:Mad_Max_Geo έγραψε:Ώπα Ώπα κάτσε λες εκεί το στρογγυλό.στη μέση ανεβοκατεβαίνει αυτό?
Ναι αυτό βίδωνε ξεβιδωνε μπορεί να έχει κατέβει λίγο κάτω

Mad_Max_Geo έγραψε:Καλησπερα!
Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Εχετε καμια προταση να δω απο ali-express? Μη τρελαθουμε δινω μεχρι 30-40 ευρω με την αποστολη.
JimClark έγραψε:marketing tricks .
Θαρρείς κ ο αέρας που αναπνέουμε στις πόλεις είναι υγιεινότατος.

Mad_Max_Geo έγραψε:Prof λες ε? Εχω ηδη ενα της nobacco με ρυθμιση βολτ κλπ αλλα λεω μπας και αγορασω κανα αλλο για την αλλαγη! Αυτο που εχεις εσυ ποσο εκανε?
21 quadra έγραψε:Μπορεί να μην είναι υγιείνό όσο ο αέρας στο βουνό αλλά σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πιο υγειές από το Κανονικό τσιγάρο. Και σαν αίσθηση (που είχα, έχω) αλλά και με αρκετή έρευνα που έχει κάνει γιατρός στο Ωνάσειο.
Όπως τα λες είναι, είμαι από τους εθελοντές μη καπνιστές του γιατρού στο Ωνάσιο, γιατί ο Κώστας Φαρσαλινός μας πέρασε όλους από τέστ, καπνιστές και μη καπνιστές, μας ζήτησε και πήγαμε πάρα πολλοί από το Renaultclub του οποίου είναι μέλος και 2 και 3 φορές για τα τέστ, όμως 3 χρόνια τώρα τον έχουμε χάσει τον καλό γιατρό γιατί είναι στο Βέλγιο συνεχίζοντας την έρευνα και δίνοντας διαλέξεις σε όλο τον κόσμο.
Τον Κώστα τον εμπιστεύομαι σε ότι ανακοινώνει γιατί τον γνωρίζω σαν άτομο από την παρέα που κάναμε και ότι λέει ισχύει χωρίς πλάγιες σκέψεις.
Mad_Max_Geo έγραψε:Εχω την veve black 1300. Το ατμοποιητης ειναι κλασσικος φτηνος με αντισταση bdc και ειναι clearomizer.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]