Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#484936 Άντε, καλώς να το δεχτείς! Προλαβαίνεις να δοκιμάσεις να πουλήσεις το δικό σου σε καλύτερη τιμή από αυτή που σου το παίρνει η αντιπροσωπεία. Νομίζω πως εύκολα θα πουληθεί ακόμη και 1000άρικο παραπάνω, γιατί έχει λίγα χιλιόμετρα.
Αν δεν έπαιζαν διάφορα Polo TSi με τιμή κάτω από 11Κ (το αγόρασε γνωστή μου, δεν το λέω στην τύχη), θα σου έλεγα και για πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#485038 Ευχαριστώ πολύ,το έβαλα αγγελία και αν πουληθεί πουλήθηκε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#485509 Η δεξαμενή φυσικού αερίου γεμίζει με 13 ευρώ, ενώ με τη χρήση του CNG το κόστος ανά 100 χιλιόμετρα είναι μόλις 3,22 ευρώ. Όσο για την αυτονομία, σε συνδυασμό με τη βενζίνη ξεπερνά τα 1.190 χιλιόμετρα.

http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... seat-ibiza
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
thanasisr16 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ,το έβαλα αγγελία και αν πουληθεί πουλήθηκε
Τελικά πουλήθηκε σε καλή τιμή;
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#485669 500 ευρώ παραπάνω από όσα μου το έπαιρνε η αντιπροσωπεία.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#485672 Μια χαρά λοιπόν, λογικά αν είχες παραπάνω χρόνο, θα μπορούσες και πιο πάνω. Τα καλά μικρά αυτοκίνητα πωλούνται πολύ εύκολα.
Με το καλό να δεχτείς το καινούριο και περιμένουμε εντυπώσεις! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#485829 Πίστεψε με δεν το θες με το χιλιαρι.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#485901 Οδήγησα το Troc με τον 1.0 και δεν ήταν ασχημο...
Το 1,5 κάνει ο-100 σε 7,9 :s_yes
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#488028 Σήμερα με πήρε ο πωλητής από βελμάρ και με ενημέρωσε ότι μόλις ήρθε το αυτοκίνητο και θα πάω αύριο να το δω :yahoo: :metalo: :eat: .Όταν τον ρώτησα σε πόσες μέρες θα το έχω μου είπε ή τέλος της άλλης βδομάδας ή μπορεί να πάει και παραπάνω. :s_mad Είναι λογικό να θέλει τόσο χρόνο για να εκδόσει άδεια και πινακίδες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#488030 E, ίσως έχει κάποια γραφειοκρατία, συνήθως θέλει από 1 μέχρι 2 εβδομάδες το πάρα πολύ.
Λίγη υπομονή ακόμη, οι πολλές μέρες πέρασαν και παραλαμβάνεις πλέον! :metalo:

Με το καλό! :metalo:

Έχεις βάλει κάπου το configuration που επέλεξες να το δούμε; :oops:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#488033 Ευχαριστώ πολύ
Είναι ακριβώς σαν του busso με συν τους αισθητήρες φώτων και βροχής. :oops: Το θέμα είναι ότι έχω βαρεθεί να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά με ταξί και να δουλεύω μόνο για αυτό :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#488037 Πόσο έκανε δηλαδή από την ημερομηνίας παραγγελίας μέχρι να πατήσει Ελλάδα?
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#488041 2 Ιανουαρίου έγινε η παραγγελία και πριν λίγο έφτασε βελμαρ,δηλαδή λιγότερο από δύο μήνες ενώ το περίμενα τέλος Μαρτίου :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#488045 Ντάξει μια χαρά. 2 μήνες για παραγγελία είναι πάρα πολύ καλά.