το "θέλω να σε αλλάξω, να σε κάνω καλύτερο.. " είναι φοβερή συνταγή αποτυχίας, ή ακόμα χειρότερα μακροχρόνιας δυστυχίας
το "θέλω να σε αλλάξω, να σε κάνω καλύτερο.. " είναι φοβερή συνταγή αποτυχίας, ή ακόμα χειρότερα μακροχρόνιας δυστυχίας
JimClark έγραψε:Θυμαμαι κ γω τι γκρινια ειχα ακουσει απο την τοτε ψω... εεεε κοπελιά να μην παρω τον τιράντα
Stfu,b...
mjacob έγραψε:Η γυναίκα πιστεύει οτι αυτος θα αλλάξει
Ο άντρας πιστεύει οτι αυτή θα μείνει ίδια
Κι οι δυο ένα @ παίρνουν
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις
dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις
Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.
Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.
< >
g8777 έγραψε:dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.
Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.
< >
H 8777αινα ψηφιζει Νεα Δημοκρατια.
Θα σπω εγω "αναγνωριση των μειονεκτηματων του καθενος και αγωνας για διαρκη βελτιωση" .![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΔΗΜΟΥΛΙΔΕΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
Ασιμωφ πα να φυγουμε απο δω ρε
) είσαι ΕΣΥ που ψηφίζεις Ζωή

g8777 έγραψε:[
H 8777αινα ψηφιζει Νεα Δημοκρατια.
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]