Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480879 παιδιά αυτό που περιγράφετε με τρομάζει, αλλάζω στρατόπεδο (να υποστηρίζω τη σχέση) και τάσσομαι μαζί σας

το "θέλω να σε αλλάξω, να σε κάνω καλύτερο.. " είναι φοβερή συνταγή αποτυχίας, ή ακόμα χειρότερα μακροχρόνιας δυστυχίας
Άβαταρ μέλους
By elteo
JimClark έγραψε:Θυμαμαι κ γω τι γκρινια ειχα ακουσει απο την τοτε ψω... εεεε κοπελιά να μην παρω τον τιράντα

Stfu,b...

Ετσι άντρες επανάσταση τώρα και το βράδι σιδέρωμα. :lol: :sorry:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mjacob έγραψε:Η γυναίκα πιστεύει οτι αυτος θα αλλάξει
Ο άντρας πιστεύει οτι αυτή θα μείνει ίδια

Κι οι δυο ένα @ παίρνουν

Δεν θα μου αρσε καθολου να μοιραστω τα @@ μου με την γυναικα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#480966 Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.

Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.

Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις :shifty:

Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.

Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimik έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.

Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.

Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.

< >

H 8777αινα ψηφιζει Νεα Δημοκρατια.

Θα σπω εγω "αναγνωριση των μειονεκτηματων του καθενος και αγωνας για διαρκη βελτιωση" . :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.

ΔΗΜΟΥΛΙΔΕΣ. :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat

Ασιμωφ πα να φυγουμε απο δω ρε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:

Αυτό ακριβώς.

< >

Θα σπω εγω "αναγνωριση των μειονεκτηματων του καθενος και αγωνας για διαρκη βελτιωση" . :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.

ΔΗΜΟΥΛΙΔΕΣ. :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat

Ασιμωφ πα να φυγουμε απο δω ρε :shifty:

To πρόβλημα στη σχέση δεν ειναι η τζίαινα που ψηφίζει τζήμερο (ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΠΡΩΤΟΣ :adminpower: ) είσαι ΕΣΥ που ψηφίζεις Ζωή :s_roses
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#481096 George μπηκες στη λουπα να εχεις γκρινιαξει για κάτι σε παρελθούσα στιγμή λόγω τοτε κακου timing και τωρα συνεχιζει να σου σκαει σχετικη γκρίνια / παρατηρηση ενω εσενα μπορει το θεμα να μη σε αφορά πλέον τοσο την τρεχουσα χρονικη περίοδο..Οποτε ακους γκρίνια υπο το προσωπειο του "εγω για σενα το λεω μωρο μου", για ενα προβλημα που πλεον μπορει να πιστευεις οτι δεν εχεις.

Αν βλεπεις ή νιωθεις οτι η φαση ξεφευγει απ την υγιη προσπαθεια της φιλης σου να "μη βαλτωνεις" και γινεται απλα ενα στυλακι "εγω τα κανω ολα τέλεια, ελεος πια κανε ο,τι σου λεω" τότε για μενα απλα αφαιρεις τον τοξικο άνθρωπο που συνηθισες διπλα σου.
I mean οσο ρομαντικο κ αν ακούγεται καλα ειναι να είμαστε με ανθρωπους που γουσταρουν το ποιον μας, οπως και αν ειναι αυτο..Αν αναλωνομαστε παραπανω απ το φυσιολογικο σε παρατηρησεις για πιθανες βελτιωσεις του εαυτου μας ειναι καμπανακι οτι αποτελουμε απλα υποκατάστατο σε κάτι που πιθανως η αλλη απλα δεν ετυχε να βρει.

Προσεχε απλα να μην μεγαλοποιεις τα πράγματα..είναι αλλο να σου πει η κοπελα οτι καλο ειναι να παρεις ενα καλο κοστουμι α λα suits γιατι αυτο θα σε βοηθούσε και στη δουλεια σου και αλλο να σου λεει ακομα και στον πιο χαλαρο καφε οτι δεν προσεχεις την εμφανιση σου και οτι δεν ντύνεσαι οπως πρεπει..

Προσωπικα θεωρω οτι το πιο υγιες ειναι ειτε σε σχεση ειτε εκτος να προσπαθείς παντα να αυτοβελτιωνεσαι και να αναγνωρίζεις τι κανεις στραβα ή τι αδυναμιες εχεις..Και δεν υπαρχει λογος να γκρινιάζεις ποτε για βλακειες της καθημερινοτητας στην συντροφο..Νιωθω οτι αυτοματως γινεσαι λιγο πιο αδυναμος στα μάτια της χωρις λογο..Την οποια στηριξη και συμβουλή μπορουμε καλλιστα να την ζητησουμε για ενα σοβαρο προβλημα υγειας/οικογενειακο/ψυχολογικο/εργασιακο..Οχι π.χ. επειδη καψαμε 5€ παραπάνω βενζινη καποτε και δεν μας φτασαν τα λεφτά να παρουμε ενα πουκαμισο απ το ζαρα..Τζαμπα γκρινια που οδηγει σε παραπάνω τζαμπα γκρινια απλα..
Άβαταρ μέλους
By DAP
#481514 Αμ εκεινο το ακροτελευταιο σε καθε γκρινια της...... "Σε προσεχω για να σ'εχω".....Ψαχνω να βρω ατακα και δεν μου βγαινει καμια @μω το..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#485082 Εικόνα

:inlove:

Να βρείτε έναν άνθρωπο στη ζωή σας που να χορεύει Labada όπως ο Γιωργαρος με τη Μαρίνα. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:[

Πω ρε πικρά κι εμένα μου πετάει ότι θα ψηφίσει Κούλη τώρα τελευταία και με αρρωσταίνει, αλλά θα βάλω κόκκινες γραμμές :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

Η αυτοβελτιωση είναι κάτι καθαρα προσωπικό, ΔΕΝ αφορά τον άλλον

Τον άλλον τον γνωρίζεις τον δέχεσαι ως έχει και από και και πέρα ας βελτιώσει τον εαυτό του εάν το επιθυμεί και μαγκιά του.

Το να το κάνει για να τον εκτιμήσεις περισσότερο δεν έχει νόημα.

Άλλο η υποστήριξη τύπου αν πχ σου πει η άλλη/άλλος πάω γυμναστήριο γιατί γουστάρω να είμαι υγιής εμφανίσιμος κτλ και εκεί φυσικά θα στηρίξεις και άλλο πήγαινε γυμναστήριο μωρη είσαι σαν φλομπα πρέπει να αυτοβελτιωθεις

Εξαιρούνται βέβαια καταστροφικές συνήθειες τύπου ναρκωτικά, αλλά ακόμα και αν πας και τα φτιάξεις με ένα ήδη πρεζόνι και θες να το "αλλάξεις" μάλλον είσαι χαζός