το "θέλω να σε αλλάξω, να σε κάνω καλύτερο.. " είναι φοβερή συνταγή αποτυχίας, ή ακόμα χειρότερα μακροχρόνιας δυστυχίας
το "θέλω να σε αλλάξω, να σε κάνω καλύτερο.. " είναι φοβερή συνταγή αποτυχίας, ή ακόμα χειρότερα μακροχρόνιας δυστυχίας
JimClark έγραψε:Θυμαμαι κ γω τι γκρινια ειχα ακουσει απο την τοτε ψω... εεεε κοπελιά να μην παρω τον τιράντα
Stfu,b...
mjacob έγραψε:Η γυναίκα πιστεύει οτι αυτος θα αλλάξει
Ο άντρας πιστεύει οτι αυτή θα μείνει ίδια
Κι οι δυο ένα @ παίρνουν
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις
dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Τούτου δοθέντως, αυτο που περιγράφει ο φοκουσμαν μου μυρίζει κλασσική περίπτωση γκρίνας/δε μου αρέσει ο άλλος, όχι όρεξη να προχωρήσουμε μπροστά. Ασχέτως αν έχει δίκιο, δλδ ο φίλος μας την έχει ξενερώσει με παπαρίτσες, ή άδικο, κλασσική περίπτωση γκρινιάρας, ετοιμάσου για εξελίξεις
Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.
Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.
< >
g8777 έγραψε:dimik έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Αυτό ακριβώς.
Η σχέση περιλαμβάνει αναγνώριση των μειονεκτηματων του καθενός και διαρκή αγώνα για βελτίωση.
Στον focusman προφανώς τα είχε μαζεμένα γενικά και έδωσε πόνο σε κάτι θεωρητικά ασήμαντο.
< >
H 8777αινα ψηφιζει Νεα Δημοκρατια.
Θα σπω εγω "αναγνωριση των μειονεκτηματων του καθενος και αγωνας για διαρκη βελτιωση" .![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΔΗΜΟΥΛΙΔΕΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
Ασιμωφ πα να φυγουμε απο δω ρε
) είσαι ΕΣΥ που ψηφίζεις Ζωή

g8777 έγραψε:[
H 8777αινα ψηφιζει Νεα Δημοκρατια.
rx8_drifter έγραψε:Εγώ πάλι την υγιή σχέση την βλέπω σαν μια προσπάθεια διαρκούς "βελτίωσης" και των δύο. Αν θέλετε κάτι στατικό αράχτε μόνοι σας ρε παίδες.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]