Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#47244 Νικόλα αν πας να πάρεις το εννικοσαρι το trident που πουλάει το παληκαρι στα Βριλήσσια, θα τσοντάρω και εγω!!! Το μηχανάκι ειναι τρομοκράτης... :s_crazy

Ρε δεν μαζευόμαστε για ενα καφε και μπρειστορμινγκ;;; Να φέρω και την Αλίκη, ο Αλεξ το pcx, ο άλλος το Μουλτιμιξερ μουλτιστραντα, να χαλβαδιασεις και να το σκεφτείς;;; Να έρθει και ο ΟΛλανδος με το εξακόσαρι, δυο τσιγάρα δρόμος ειναι
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#47292 Aν ειχα τα χρηματα θα επαιρνα αυτη, :eat:
Εικόνα
δειχνει καινουρια με μονο 26Κ χλμ στα 3500€.
Το μηχανακι ειναι ερωτας :inlove:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5487390/

Συγνωμη Νικολα που ποσταρω στο θεμα σου κατι εκτος badget , αλλα 7 χρονια με το σκουτερ τα εχω δει ολα, δεν την παλευω αλλο !!!!! :rant: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
vasilis 1200101 έγραψε:Νικόλα αν πας να πάρεις το εννικοσαρι το trident που πουλάει το παληκαρι στα Βριλήσσια, θα τσοντάρω και εγω!!! Το μηχανάκι ειναι τρομοκράτης... :s_crazy

Ρε σεις, μην τα μπλέκετε με τα αντίστοιχα γιαπωνέζικα της εποχής. Είναι απίστευτα περίεργα στη συντήρηση τα τρικύλινδρα αυτής της εποχής και θέλουν άνθρωπο με ειδικά εργαλεία και γνώσεις (και γαίδουρινή υπομονή). Ακριβώς το ανάποδο από αυτά που ζητάει ο NickTG!
ΔΕΝ είναι μηχανάκι για τον καθένα, ούτε το trident ούτε η daytona.
Όχι ότι το VFR είναι λιγότερο πολύπλοκο, αλλά έλα που δεν παθαίνει τίποτα το ρημάδι....
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:Συγνωμη Νικολα που ποσταρω στο θεμα σου κατι εκτος badget , αλλα 7 χρονια με το σκουτερ τα εχω δει ολα, δεν την παλευω αλλο !!!!! :rant: :lol: :lol:

Δεν υπάρχει πρόβλημα! :s_cool :s_cool
Άβαταρ μέλους
By IKE
red_monster έγραψε:honda bros / honda super four... απλά σε χρήση και συντήρηση, όμορφα και διαχρονικά

Και ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ εντελώς όλα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
IKE έγραψε:
red_monster έγραψε:honda bros / honda super four... απλά σε χρήση και συντήρηση, όμορφα και διαχρονικά

Και ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ εντελώς όλα.

είναι γυμνά και φαίνονται εύκολα τα χοντρά κακώς κείμενα...
τα μπρος π.χ. πονάνε στις εμπρός μπουκάλες και στο ελατήριο λαδιού του πίσω κυλίνδρου...

δεν γίνεται να περιμένεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο όχημα 10+ χρόνων και να μην θέλει μαζέματα

+ το μπρος έχει και ένα καταπληκτικό manual του Haynes για να το μαζέψεις

+ στα του d-jet για τις σκουριές στο ρεζερβουαρ...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#47437 Απλά με τις άνωθεν επιλογές να ξέρεις πως δεν αγοράζεις μία μηχανή αλλά μία άδεια κυκλοφορίας (εν μέρη σωστή πιθανώς) και μία ωραία συλλογή από ανταλλακτικά placeholders για να ξέρεις που θα πρέπει να μπουν τα κανονικά εξαρτήματα (αν τα βρεις).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#47438 Ίσως έχεις δίκιο.
Δεν θα αγοράσω έτσι πάντως.
Αν δεν βρω κάτι, όχι τέλειο προφανώς αλλά σωστό και ας χρειάζεται κάποιο μάζεμα, απλά δεν θα πάρω τίποτα και θα κάνω υπομονή.
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#47442 Νίκο αντιλαμβάνεσαι πως εμεις σε βομβαρδίζουμε με πληροφορίες αλλα αν φιλτράρεις σωστά τα μηνύματα, κοινώς αγνόησε πανηγυρικά τα δικά μου, θα βρεις πολλές απαντήσεις...
Κάπως ετσι ξεκίνησα και εγω κάποτε και τελικά πηρα αυτο που μου έκανε κλικ και δεν μετάνιωσα ποτέ!
Θα έρθει στον δρόμο σου το μηχανάκι και θα σε βρει, να εισαι σίγουρος. Και οταν το βραδυ θα χαϊδεύεις με ικανοποίηση το ντεπόζιτο, το συναίσθημα θα ειναι μοναδικό...
Ωστόσο συνεχίζω στον δικό μου ξέφρενο ρυθμό, θεωρώ πως πρεπει να πάρεις τετρακύλινδρο γιαπωνέζικο...

GPX600R!!! :inlove:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5567488/
Άβαταρ μέλους
By Zorz
CARυοθραύστης έγραψε:Αυτά τα δίτροχα 20ετίας που προτείνετε, το κάνετε συνειδητά ή επειδή πρόκειται να γυρίσουμε στη δραχμή νομίζετε ακόμα ότι ακόμα δεν έχει αλλάξει η χιλιετία; :s_crazy

Φτηνή μηχανή ζήτησε ο άνθρωπος, αυτά τα μοντέλα λίγο πολύ είναι που καλύπτουν τον ορισμό, έχουν αποδεκτές επιδόσεις και εύλογο κόστος συντήρησης (εξαιρώ τα παλιά Triumph που ανέκυψαν :s_crazy ).

Σαφώς και υπάρχουν πιο πρόσφατες και καλύτερες μηχανές, αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού που δήλωσε. Τι νόημα έχει να ποστάρουμε F800S και Shiver GT όταν δεν βρίσκεις με αυτά τα λεφτά;

Having said that, υπάρχουν λίγα VFR800 σε αυτά τα λεφτά, ενώ αν δώσει ένα €500 παραπάνω, μπαίνει στα λημέρια των πρώτων ER6n, που είναι σαφώς πιο σύγχρονη μοτοσυκλέτα. Έλα όμως που είναι σεβαστή ποσοστιαία διαφορά.

Για την ώρα λοιπόν, μαλακιζόμαστε κι εμείς :inlove: ποστάροντας ό,τι άσχετο δούμε στο καρ.γρ. Λόγου χάρη:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5379391/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5543491/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5596366/
:lol:

D-Jet έγραψε:Είναι ακριβώς στη ζώνη "παλιά και όχι κλασσικά" μηχανάκια (σιγά μην είναι του '94 αυτό_τουλάχιστον 15 χρόνια παλιότερα από το συγκεκριμένο canyon_) και πραγματικά δεν εύχομαι σε κανέναν να πέσει στην ανάγκη τους. :lipsealed:

Καλά, εννοείται ότι όταν βλέπεις γιαπωνέζικο 400ρι τότε το έτος κυκλοφορίας αναφέρεται αυτόματα στο πότε εισήχθη στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένο, όχι στη πραγματική του ηλικία.