- 06 Ιαν 2018, 14:57
Δεν την έψησε τελικά ο δάσκαλος, καλύτερα όμως, με είχε αγχώσει η κατάσταση, δεν ήθελα να γεμίσω τον καναπέ μου
αφροδίσια, είναι bo concept και κοστίζει 2 φορές όσο το αμάξι μου
Χθες μπήκα πιωμένος σε μεταλάδικο και χώθηκα σε 2 πιτσιρίκες, η μια ξενέρωτη και η άλλη τσαχπίνα, αφρατούλα εκεί
που πρέπει με μεγάλα βυζιά και ένα δέρμα σαν μετάξι

Με βρήκε στο fb και μου έστελνε βίντεο χαριτωμενιές τα
ξημερώματα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι 18 και ο πατέρας της είναι ταξιτζής σε ένα χωριό και του νοικιάζω ένα χωράφι.
Να της πω να κατέβει Κομοτηνή σήμερα δεν λέει επειδή δεν οδηγάει και αύριο φεύγει Ρέθυμνο όπου σπουδάζει, αν πάω
εκεί μόνος μου ρισκάρω να με δει ο πατέρας της να την κυκλοφορώ και δεν θέλω, έχουμε ''επαγγελματική'' σχέση
Πρέπει να κάτσει timing για καφέ τετράδα με την φίλη της και έναν φίλο μου. 12 χρόνια διαφορά αλλά με τρέλανε το μικρό,
την χάιδευα εχθές στη μέση και την κολλούσα πάνω μου για να με ακούει, σε κάποια φάση την φίλησα στο λαιμό επειδή
μοσχοβολούσε δροσιά, άρχισε να τρέμει από αμηχανία και ο ''Μήτσος'' παρά το πολύ αλκοόλ άρχισε να σαλεύει
Θέλω οπωσδήποτε να την στριμώξω αλλά πρέπει να γίνει διακριτικά λόγω του πατέρα της, μπορεί να είναι και παρθένα,
παίζουν διάφορα, θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση αλλά έχω φάει γερό σκάλωμα
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.