Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
xenos έγραψε:Μπιχλα οτι γινεται στην κομοτηνη, μενει στην κομοτηνη. Κατσε σε μοα γωνια κ πες ειμαι οπτικος τυπος κ παρακολουθησε. Αν βγει μυδι, γδυνεσαι. Αν βγει κανενα παλαμαρι, κανεις 100αρι σπριντ.
Ζηλευετε ρε και του λετε ετσι; Ο g εχει παρει καμερα κ ειναι καθοδον σιγουρα.

σωστός
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#470962 Παίδες αν προκύψει σαλάμι παρακαλώ να μεταφερθούν τα σχετικά ποστίδια στο περί σούπερμαρκετ.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:Μπιχλα οτι γινεται στην κομοτηνη, μενει στην κομοτηνη. Κατσε σε μοα γωνια κ πες ειμαι οπτικος τυπος κ παρακολουθησε. Αν βγει μυδι, γδυνεσαι. Αν βγει κανενα παλαμαρι, κανεις 100αρι σπριντ.
Ζηλευετε ρε και του λετε ετσι; Ο g εχει παρει καμερα κ ειναι καθοδον σιγουρα.

Γιατί τόσος σεξισμός; Ας χαρούν τον έρωτά τους τα παιδιά, όποιου φύλου και αν είναι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#471502 Δεν την έψησε τελικά ο δάσκαλος, καλύτερα όμως, με είχε αγχώσει η κατάσταση, δεν ήθελα να γεμίσω τον καναπέ μου
αφροδίσια, είναι bo concept και κοστίζει 2 φορές όσο το αμάξι μου :lol:

Χθες μπήκα πιωμένος σε μεταλάδικο και χώθηκα σε 2 πιτσιρίκες, η μια ξενέρωτη και η άλλη τσαχπίνα, αφρατούλα εκεί
που πρέπει με μεγάλα βυζιά και ένα δέρμα σαν μετάξι :inlove: Με βρήκε στο fb και μου έστελνε βίντεο χαριτωμενιές τα
ξημερώματα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι 18 και ο πατέρας της είναι ταξιτζής σε ένα χωριό και του νοικιάζω ένα χωράφι.
Να της πω να κατέβει Κομοτηνή σήμερα δεν λέει επειδή δεν οδηγάει και αύριο φεύγει Ρέθυμνο όπου σπουδάζει, αν πάω
εκεί μόνος μου ρισκάρω να με δει ο πατέρας της να την κυκλοφορώ και δεν θέλω, έχουμε ''επαγγελματική'' σχέση :hmmm:
Πρέπει να κάτσει timing για καφέ τετράδα με την φίλη της και έναν φίλο μου. 12 χρόνια διαφορά αλλά με τρέλανε το μικρό,
την χάιδευα εχθές στη μέση και την κολλούσα πάνω μου για να με ακούει, σε κάποια φάση την φίλησα στο λαιμό επειδή
μοσχοβολούσε δροσιά, άρχισε να τρέμει από αμηχανία και ο ''Μήτσος'' παρά το πολύ αλκοόλ άρχισε να σαλεύει :tomato:
Θέλω οπωσδήποτε να την στριμώξω αλλά πρέπει να γίνει διακριτικά λόγω του πατέρα της, μπορεί να είναι και παρθένα,
παίζουν διάφορα, θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση αλλά έχω φάει γερό σκάλωμα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#471510 Bihla αν ολα αυτα τα εκανες ενω επαιζε Carcass -Manifestation of Verrucose Urethra, φερνω τα εκλογικα μου δικαιωματα Κομοτηνη αυριο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#471513 Κάτι τέτοιες μπρουταλιές έπαιζε, σαν να ζορίζεται κάποιος με πέτρα στη χολή να τραγουδήσει.

Μου τα είχε σκάσει το no fap (5 μέρες) εχθές και η γλώσσα μου πήγαινε ροδάνι, όπως θα πάει και ανάμεσα στα πόδια
της αν την καταφέρω σήμερα :metalo: Στο τέλος του μήνα θα ξανάρθει από Ρέθυμνο οπότε δεν βιάζομαι, φοβάμαι μην
της ξεφύγει τίποτα στον πατέρα της, είναι εντάξει τύπος, δεν είναι καμιά συντηρητικούρα και το φετινό χιλιάρικο το έχω πάρει :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
bihlas87 έγραψε:Δεν την έψησε τελικά ο δάσκαλος, καλύτερα όμως, με είχε αγχώσει η κατάσταση,

Μήπως το "πρόσωπο" παρακολουθεί το φόρουμ και λάκισε...; :(

.

.

...βρε λες να είναι "ένας" απο μάς;;; :ninja: :ninja: :ninja: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#471523 Bihla, σε άλλα λημέρια κοίτα. Δεν βουτάμε το δάχτυλό μας εντός κύκλου. Αν στραβωσει ένα θα στραβωσουν και τ άλλα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#471540 Παντως αποδειχθηκε αν μη τι αλλο οτι ο Bihlas εχει ταμπου στον ερωτα για να μην πω τπτ αλλο... :thumbsdown:
Με το που του βαλατε τις ιδεες για παλαμαρια ,για αφροδισια κ.λ π λακιξε ο καημενος...Κριμας ,κριμας ,κριμας... :(
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Dimitris_P έγραψε:Bihla, σε άλλα λημέρια κοίτα. Δεν βουτάμε το δάχτυλό μας εντός κύκλου. Αν στραβωσει ένα θα στραβωσουν και τ άλλα

Λες να μην μου δώσει το ενοίκιο του χρόνου επειδή του πήδηξα την κόρη? :lol: Θα του πω ''κοίτα να πληρώνεις το ρεύμα
του χωραφιού ρε |λογοκρισία| που θα μου κάνεις και κήρυγμα. Άντε μη σου πηδήξω και την άλλη σε 2 χρόνια που θα γίνει 18.''
Μην τρελαθούμε ρε παιδιά δεν είναι αφεντικό μου ο τύπος...
red_monster έγραψε:Ο «δάσκαλος» είναι ιδιότητα ; :hmmm:

Αναπληρωτής σε δημοτικό στο Ηράκλειο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:Παντως αποδειχθηκε αν μη τι αλλο οτι ο Bihlas εχει ταμπου στον ερωτα για να μην πω τπτ αλλο... :thumbsdown:
Με το που του βαλατε τις ιδεες για παλαμαρια ,για αφροδισια κ.λ π λακιξε ο καημενος...Κριμας ,κριμας ,κριμας... :(

γκρεμισε μεμιας οτι ειχε χτισει τοσα χρονια :(
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#471823 Μπιχλα περιμεναμε καταδρομικη και μας βγαινεις ΣΕΜτζης. Κανε κατι, η εμπιστοσυνη των επενδυτων αρχιζει να κλονιζεται. :rtfm:
Το κοινο περιμενει τις εξελιξεις στην αρενα.