Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#468893 αγριεμενο σε βλεπω! :inlove: :yahoo:

δεν μας εχεις πει τιποτα για την 911. Γραψε κατι ρε συ! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468947 Ευχαριστώ !!!

Τι να πω για το 911 ...

Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 .

Δύσκολη απόφαση , ειχα σκεφτεί οτι αν δεν ήταν δύσκολη η αγοροπωλησία να τα δοκιμάσω όλα , άλλωστε ίδια χρήματα κόστιζαν .

Το σκέφτηκα πολύ ...
Η Aston ειναι κούκλα κ έχει υπέροχο ήχο , αλλα σε επιδόσεις δε ήταν καμία αναβάθμιση συμβατική , μπορεί κ πιο αργό απο το Ε46 Μ3 , το κράτημα λίγο περίεργο , αντιπροσωπεία απούσα Θεσσαλονίκη κ service - συντήρηση - αξιοπιστία μεγάλα ερωτηματικά .
Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ
Το R8 , ήταν πολύ κοντά επίσης ... εντυπωσιακό ( ειναι και αρνητικό συνάμα ) , γρήγορο , παιχνιδιάρικο απο οτι λένε ... αλλα 2 θεσιο . Ο χρόνος ελάχιστος ... θα επρπε να το χαίρομαι μόνος .... άρα λίγες στιγμές .
Ήξερα πως οτι κ να παρω θα θέλω κάποια στιγμή να παρω κ την 911 .

Το δίλλημα μεγάλο ...
Η turbo λίγο παλιότερο μοντέλο , χειροκίνητο ή tiptronic ( απαρχαιωμένο ) , τετρακίνητο ( άραγε ποσο το παιχνίδι ) , κ πολύ δυνατό ( υπερβολικά .... αν φτάσουμε εκεί ... μετα που πάμε ; )
Η 911 Carrera s pdk που κατέληξα , ειναι πισωκίνητο ( που ήθελα ) , ατμοσφαιρικό ( τρομερή απόκριση ) , έχει κιβωτιο διπλού συμπλέκτη κ ειναι με το νέο μοτέρ ( που δεν έχει βγάλει θέματα ) κ 385 άλογα .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468950 H Carrera S PDK είναι το δικό μου ονειρικό αυτοκίνητο! :inlove: :inlove:
Αν και πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να αποκτήσω κάτι τέτοιο σαν ιστορικό:
Εικόνα
:inlove: :inlove:

Να την χαίρεσαι! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .

Άνοιξες topic να σου πούμε τι θα πάρεις; Δεν άνοιξες! :x :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ !!!

Τι να πω για το 911 ...

Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 .

Δύσκολη απόφαση , ειχα σκεφτεί οτι αν δεν ήταν δύσκολη η αγοροπωλησία να τα δοκιμάσω όλα , άλλωστε ίδια χρήματα κόστιζαν .

Το σκέφτηκα πολύ ...
Η Aston ειναι κούκλα κ έχει υπέροχο ήχο , αλλα σε επιδόσεις δε ήταν καμία αναβάθμιση συμβατική , μπορεί κ πιο αργό απο το Ε46 Μ3 , το κράτημα λίγο περίεργο , αντιπροσωπεία απούσα Θεσσαλονίκη κ service - συντήρηση - αξιοπιστία μεγάλα ερωτηματικά .
Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ
Το R8 , ήταν πολύ κοντά επίσης ... εντυπωσιακό ( ειναι και αρνητικό συνάμα ) , γρήγορο , παιχνιδιάρικο απο οτι λένε ... αλλα 2 θεσιο . Ο χρόνος ελάχιστος ... θα επρπε να το χαίρομαι μόνος .... άρα λίγες στιγμές .
Ήξερα πως οτι κ να παρω θα θέλω κάποια στιγμή να παρω κ την 911 .

Το δίλλημα μεγάλο ...
Η turbo λίγο παλιότερο μοντέλο , χειροκίνητο ή tiptronic ( απαρχαιωμένο ) , τετρακίνητο ( άραγε ποσο το παιχνίδι ) , κ πολύ δυνατό ( υπερβολικά .... αν φτάσουμε εκεί ... μετα που πάμε ; )
Η 911 Carrera s pdk που κατέληξα , ειναι πισωκίνητο ( που ήθελα ) , ατμοσφαιρικό ( τρομερή απόκριση ) , έχει κιβωτιο διπλού συμπλέκτη κ ειναι με το νέο μοτέρ ( που δεν έχει βγάλει θέματα ) κ 385 άλογα .

τα gtr μεταχειρω, παιζανε στα ιδια χρηματα με την 997 s pdk?
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468962 Ανάλογα με τη χρονια που κοιτάς μεταχειρισμένα ...
60.000-70.000 .
Κάποια στιγμή ήταν κ πιο κάτω ! Όλα !
Άβαταρ μέλους
By cosneo
vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .

Στα κεντρικά στο Καλοχώρι είχα πετύχει πολλές φορές Gtr για σέρβις κλπ μέχρι και πριν 2, 3 χρόνια που πήγαινα εκεί. Και μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα και με βουλγαρικές και σκοπιανες πινακίδες.
Σε ένα άλλαζαν και κινητήρα.
Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:
vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .

Άνοιξες topic να σου πούμε τι θα πάρεις; Δεν άνοιξες! :x :lol:

Είναι υπό σκέψη το μπανάρισμά του! :rant:

:s_tongue :s_tongue :lol: :lol:

Να το χαίρεσαι το πορσικό! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
cosneo έγραψε:
vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .

Στα κεντρικά στο Καλοχώρι είχα πετύχει πολλές φορές Gtr για σέρβις κλπ μέχρι και πριν 2, 3 χρόνια που πήγαινα εκεί. Και μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα και με βουλγαρικές και σκοπιανες πινακίδες.
Σε ένα άλλαζαν και κινητήρα.
Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!

Έχω διαβάσει horror stories για όλα .... εννοείτε κ τα Ferrari 360 k 430
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468994 Ειχα ξανά οδηγήσει 911 996 4s 13 χρονια πριν κ 987.1 boxster s χειροκίνητο .

Πίσω κάπου στο 2002-2003 η χειροκίνητη εκείνη 4s είχε όλα τα φόντα να με εντυπωσιάσει κ φοβίσει κ το έκανε !
320 άλογα , με τα φαρδιά καπούλια της ( στο μέγεθος turbo , χωρίς τις εισαγωγές ) , με φρένα απο turbo , προφυλακτήρα κλπ κ ενα ξερό ήχο ....
Αυτοκινητο όνειρο αυτο , άπειρος οδηγός εγώ σε τόση δύναμη , άπειρος σε πισωκίνητα , άπειρος σε sports car ....

Τα χιλιόμετρα που μάζευε , απίστευτα για την εποχή ή τουλάχιστο για εμένα ... ανεβοκατεβηκα αρκετές φορές την Εγνατία .... 292 αν θυμάμαι καλα ....

Σε κάποιες αργες στροφές (1ης - 2ας ) προσπάθησα να το γλυστρισω ... μου φάνηκε απότομο , κ μου φάνηκε οτι απο κάποια γωνία κ μετα , το βάρος τραβούσε , τραβούσε πολύ !!!! Τρομοκρατήθηκα !

Ειναι η εποχή που ήρθα σε επαφή με το mx5 ... τότε κ αυτο μου φάνηκε απότομο στην πρώτη επαφή ....
όποτε καταλαβαίνετε πως μου φάνηκε η 996 που αν κ τετρακίνητη είχε κατανομή 5-95 εμπρός πίσω κ αφού γλυστρουσε έδινε νομίζω μεχρι 40-60 εμπρός πίσω . Σήμερα θα την εκτιμούσα περισσότερο ! (Θα τη χαιρόμουν μάλλον περισσότερο ... η εκτίμηση κ τότε ήταν δεδομένη ).

Εκπληκτικό αυτοκινητο , μπορούσες να πεις οτι κανει σα τρακτέρ βάζοντας μπροστά ... αλλα το σεβόσουν . Ο ήχος δεν έχει σχεςη με το boxer απο Subaru .... ήταν αλλου!

Αξέχαστη εμπειρία κ στα μάτια ενός απείρου ( κ τα χέρια ) .... ήταν θεϊκή ! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#468999 Όταν οδήγησα την boxster s , ειχα πλέον κάποιες εμπειρίες τόσο απο πισωκίνητα οσο κ απο κεμτρομηχανο .... την Elise .

Πιο ξεψαρωμενος πλέον .... εκτίμησα τα χαρίσματα της !

Απίστευτα φιλική για κεντρομηχανο ! Καμία σχεςη με την Elise ...που για πλάκα μπορούσε να σβουρίξει ...
Παίζεις άνετα , πλαγιολισθαινει εύκολα , ελέγχετε ... το κανεις οτι θες !!
Έχει δύναμη , ( θα μπορούσε κ παραπάνω ) , ήταν πολύ πιο ποιοτικό απο τη lotus , πιο μεστό , πιο σύγχρονο , πιο grown up !

Ίσως οτι χρειάζεται κάποιος αν θελει να έχει ενα sports car !

Δεν έχει μπλοκε , σε καλό οδόστρωμα δεν το καταλαβαίνεις , αλλα σε δρόμους σαπούνι Θεσσαλονίκης μπορεί κάποιες φορές να καταλάβεις να κανει διαφορικό ....

Δεν περίμενα πτι θα μου αρεσει , το θεωρούσα φλωρικο ... κ όμως !
Έχει πολλές δυνατότητες , εκπληκτικό ζύγισμα !

Στα αρνητικά οτι έσπασε λόγω του κλασικού προβλήματος εκείνης της περιόδου ! ( απο την Elise το περιμέναμε απο άλλου μας ήρθε :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
vagmag έγραψε:Ανάλογα με τη χρονια που κοιτάς μεταχειρισμένα ...
60.000-70.000 .
Κάποια στιγμή ήταν κ πιο κάτω ! Όλα !

στα ιδια επαιξε η αγορα της 997ς?

cosneo έγραψε:Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!

σε συγκριση με το gtr? δεν θα το ελεγα.Μια κατηγορια πανω απο πισωκινητη 997 s, στην ιδια κατηγορια με 997 turbo.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#469016 Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.

Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα το πράξω κάποια στιγμή να αποκτήσω μια 911.
Όχι, τα υποκατάστατά της όπως η Cayman ή η Boxster.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.

Οπότε μπράβο για την 911. :iconcool:
Με την έννοια του ζήλου, δηλώνω ότι σε ζηλεύω. Να την απολαύσεις όπως της πρέπει.

Χθες πέτυχα 718 σε ένα καφέ μπρονζέ μεταλλικό χρώμα, μάλλον με σπορ εξάτμιση, με ελληνικά νούμερα. Φωτογραφία δεν πρόλαβα να βγάλω αλλά το αμάξι έλεγε. Μιλάμε για κουκλάρα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.

Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα το πράξω κάποια στιγμή να αποκτήσω μια 911.
Όχι, τα υποκατάστατά της όπως η Cayman ή η Boxster.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.

αυτη ειναι η επιτυχια της,ενω θα επρεπε να υπαρχει απωθημενο για το καλυτερο εφ ολης της υλης μποξτερ/καυμαν υπαρχει για την 911.