δεν μας εχεις πει τιποτα για την 911. Γραψε κατι ρε συ!
vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ !!!
Τι να πω για το 911 ...
Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 .
Δύσκολη απόφαση , ειχα σκεφτεί οτι αν δεν ήταν δύσκολη η αγοροπωλησία να τα δοκιμάσω όλα , άλλωστε ίδια χρήματα κόστιζαν .
Το σκέφτηκα πολύ ...
Η Aston ειναι κούκλα κ έχει υπέροχο ήχο , αλλα σε επιδόσεις δε ήταν καμία αναβάθμιση συμβατική , μπορεί κ πιο αργό απο το Ε46 Μ3 , το κράτημα λίγο περίεργο , αντιπροσωπεία απούσα Θεσσαλονίκη κ service - συντήρηση - αξιοπιστία μεγάλα ερωτηματικά .
Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ
Το R8 , ήταν πολύ κοντά επίσης ... εντυπωσιακό ( ειναι και αρνητικό συνάμα ) , γρήγορο , παιχνιδιάρικο απο οτι λένε ... αλλα 2 θεσιο . Ο χρόνος ελάχιστος ... θα επρπε να το χαίρομαι μόνος .... άρα λίγες στιγμές .
Ήξερα πως οτι κ να παρω θα θέλω κάποια στιγμή να παρω κ την 911 .
Το δίλλημα μεγάλο ...
Η turbo λίγο παλιότερο μοντέλο , χειροκίνητο ή tiptronic ( απαρχαιωμένο ) , τετρακίνητο ( άραγε ποσο το παιχνίδι ) , κ πολύ δυνατό ( υπερβολικά .... αν φτάσουμε εκεί ... μετα που πάμε ; )
Η 911 Carrera s pdk που κατέληξα , ειναι πισωκίνητο ( που ήθελα ) , ατμοσφαιρικό ( τρομερή απόκριση ) , έχει κιβωτιο διπλού συμπλέκτη κ ειναι με το νέο μοτέρ ( που δεν έχει βγάλει θέματα ) κ 385 άλογα .
vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .
xenos έγραψε:vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .
Άνοιξες topic να σου πούμε τι θα πάρεις; Δεν άνοιξες!![]()

cosneo έγραψε:vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .
Στα κεντρικά στο Καλοχώρι είχα πετύχει πολλές φορές Gtr για σέρβις κλπ μέχρι και πριν 2, 3 χρόνια που πήγαινα εκεί. Και μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα και με βουλγαρικές και σκοπιανες πινακίδες.
Σε ένα άλλαζαν και κινητήρα.
Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
).
vagmag έγραψε:Ανάλογα με τη χρονια που κοιτάς μεταχειρισμένα ...
60.000-70.000 .
Κάποια στιγμή ήταν κ πιο κάτω ! Όλα !
cosneo έγραψε:Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.
Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα το πράξω κάποια στιγμή να αποκτήσω μια 911.
Όχι, τα υποκατάστατά της όπως η Cayman ή η Boxster.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]