δεν μας εχεις πει τιποτα για την 911. Γραψε κατι ρε συ!
vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ !!!
Τι να πω για το 911 ...
Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 .
Δύσκολη απόφαση , ειχα σκεφτεί οτι αν δεν ήταν δύσκολη η αγοροπωλησία να τα δοκιμάσω όλα , άλλωστε ίδια χρήματα κόστιζαν .
Το σκέφτηκα πολύ ...
Η Aston ειναι κούκλα κ έχει υπέροχο ήχο , αλλα σε επιδόσεις δε ήταν καμία αναβάθμιση συμβατική , μπορεί κ πιο αργό απο το Ε46 Μ3 , το κράτημα λίγο περίεργο , αντιπροσωπεία απούσα Θεσσαλονίκη κ service - συντήρηση - αξιοπιστία μεγάλα ερωτηματικά .
Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ
Το R8 , ήταν πολύ κοντά επίσης ... εντυπωσιακό ( ειναι και αρνητικό συνάμα ) , γρήγορο , παιχνιδιάρικο απο οτι λένε ... αλλα 2 θεσιο . Ο χρόνος ελάχιστος ... θα επρπε να το χαίρομαι μόνος .... άρα λίγες στιγμές .
Ήξερα πως οτι κ να παρω θα θέλω κάποια στιγμή να παρω κ την 911 .
Το δίλλημα μεγάλο ...
Η turbo λίγο παλιότερο μοντέλο , χειροκίνητο ή tiptronic ( απαρχαιωμένο ) , τετρακίνητο ( άραγε ποσο το παιχνίδι ) , κ πολύ δυνατό ( υπερβολικά .... αν φτάσουμε εκεί ... μετα που πάμε ; )
Η 911 Carrera s pdk που κατέληξα , ειναι πισωκίνητο ( που ήθελα ) , ατμοσφαιρικό ( τρομερή απόκριση ) , έχει κιβωτιο διπλού συμπλέκτη κ ειναι με το νέο μοτέρ ( που δεν έχει βγάλει θέματα ) κ 385 άλογα .
vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .
xenos έγραψε:vagmag έγραψε:Το ποθούσα καιρό ! Ειχα αμφιταλαντευθει πολύ ανάμεσα σε 997.2 s pdk , 997.1 turbo , Nissan GT-R , Aston Martin vantage V8 , Audi R8 . .
Άνοιξες topic να σου πούμε τι θα πάρεις; Δεν άνοιξες!![]()

cosneo έγραψε:vagmag έγραψε:Nissan GT-R, ικανοποιούσε τους χώρους για 4 , απίστευτα γρήγορο , φάνταζε πολύ Καλη επιλογή ... προέρχομαι κ απο παρέα subaraκηδων , αλλα δεν μπορούσα να καταλήξω ποσο παιχνιδιάρικο θα ειναι λόγω αποτελεσματικής τετρακίνησης , ποσο θα βολεύεται στους δρόμους κ παλι ειχα τα ερωτηματικά μου με τη συντήρηση κλπ .
Στα κεντρικά στο Καλοχώρι είχα πετύχει πολλές φορές Gtr για σέρβις κλπ μέχρι και πριν 2, 3 χρόνια που πήγαινα εκεί. Και μου έκανε εντύπωση γιατί έβλεπα και με βουλγαρικές και σκοπιανες πινακίδες.
Σε ένα άλλαζαν και κινητήρα.
Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
).
vagmag έγραψε:Ανάλογα με τη χρονια που κοιτάς μεταχειρισμένα ...
60.000-70.000 .
Κάποια στιγμή ήταν κ πιο κάτω ! Όλα !
cosneo έγραψε:Όπως και να έχει όμως, πολύ καλύτερη η επιλογή σου!
Giuseppe Busso έγραψε:Η Porsche τείνει να γίνει κάτι σαν απωθημένο μέσα μου.
Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα το πράξω κάποια στιγμή να αποκτήσω μια 911.
Όχι, τα υποκατάστατά της όπως η Cayman ή η Boxster.
Όχι ότι αυτά δεν είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα ή ότι δεν μου τρέχουν τα σαλάκια, αλλά θεωρώ ότι αν έκανα κίνηση για τις μικρές, πάντα κάτι θα μου έλειπε κάποια στιγμή.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]