Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
popolaros έγραψε:βλεπω τα γιοκο και φτιαχνομαι :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

τι να μαθεις απο αυτο το αμαξι;;; απλα πατα γκαζι. κανει πολλα πραγματα για σενα πριν απο σενα.

κανε και ενα rebuilt τα bilstein στον κυρλα με 250 - 300 ευρω και :superman: :superman: :superman: :superman: :superman:

αναπολώ τις μερες που ειχα το 9αρι στα χερια μου. ωραιες μερες :inlove: :inlove: :inlove:

ποια φοκους rs , α45 και πιπες... ασε με τωρα

απολαυσε το οσο μπορεις παραπανω.

και μην πας σε πιστα. πιάσε τα βουνα. εκει ειναι η χαρη αυτου του αυτοκινητου.

Έτσι ακριβώς. Τα είπες όλα!

Μου το έλεγε το παιδί ότι η Α45 δε λέει μια μπροστά σε αυτό, δεν τον πίστευα. Τώρα αρχίζω να τον πιστεύω.

Όντως η εργοστασιακή ανάρτηση μου αρέσει αρκετά, προς το παρόν δε την αλλάζω.

Το αυτοκίνητο θέλει στροφή, θέλει βουνό.

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Nikos! έγραψε:Με το evo πάω γραφείο σήμερα. Καταρχήν δεν με αφήνουν οι μικρές. Θέλουν βόλτα, έχουν ξετρελαθεί.

Ωραίες οι μικρές! :yahoo:
Κι εγώ θέλω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#460114 Νικο να το χαρεις, να το στριψεις, να το στιψεις οπως του αρμοζει :thumbsup:

Ειναι πολυ καλο που αρεσει στα κοριτσια. Θα ειναι και καλη δικαιολογια στην συζυγο "με τραβανε τα παιδια, δεν φταιω" :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Nikos! έγραψε:Εντάξει, οι μικρές τρελαίνονται...βρήκα support :yahoo: :yahoo: :metalo: :metalo:
Μεγαλώνουν με σωστά ερέθισματα! Ακόμα μια φορά να το χαρείς με ασφάλεια. Αν κατάλαβα καλά είναι μαμά εντελώς εκτός της οθόνης? (το αυτοκίνητο εννοώ!)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dekouk έγραψε:
Nikos! έγραψε:Εντάξει, οι μικρές τρελαίνονται...βρήκα support :yahoo: :yahoo: :metalo: :metalo:
Μεγαλώνουν με σωστά ερέθισματα! Ακόμα μια φορά να το χαρείς με ασφάλεια. Αν κατάλαβα καλά είναι μαμά εντελώς εκτός της οθόνης? (το αυτοκίνητο εννοώ!)

< Note >

Σωστά κατάλαβες και μάλλον θα το αφήσω εντελώς εργοστασιακό.

Ο οθόνη είναι φανταστική. Θα κάνω ένα review αργότερα, πιθανόν video review γιατί είναι πιο εύκολο από τις φωτογραφίες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zeus

Αν δεν το εχουν δει επειδη ειναι κοριτσια ειναι καιρος να δουν και το Cars 3....μετα θα σου λενε τερμα τα γκαζια Storm να τους περασουμε ολους :whistlink:
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Zeus έγραψε:

Αν δεν το εχουν δει επειδη ειναι κοριτσια ειναι καιρος να δουν και το Cars 3....μετα θα σου λενε τερμα τα γκαζια Storm να τους περασουμε ολους :whistlink:
:thumbsup:

Ω ρε φίλε, τι ιδέα έδωσες για ταινία το ΣΚ?!!! :s_omg :s_omg
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:

οσο πλακα επαθες τωρα,αλλο τοσο πλακα θα παθεις μολις επαναπρογραμματιστει και ελευθερωθεί η πολύ φιμωμενη εξατμιση.Και από δυναμη,και χαμηλοτερο σπουλ,και από τη λειτουργεια του ss/t.Trust me.
Ειναι λογικο τωρα να σου φτανει,ουτε 24 ωρες δεν εχεις κλεισει.Μολις αρχισεις και το συνηθίζεις,θα θες και άλλο,και δεν θα φτανει.
Νικο στην πρωτη επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο,να τσεκαρετε εάν εχουν περαστει όλα τα τελευταια updates σε εγγεφαλο μοτερ/σσ/τ.

εντιτ από το κουπρα ποσο εφαγες δεν μας ειπες. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

οσο πλακα επαθες τωρα,αλλο τοσο πλακα θα παθεις μολις επαναπρογραμματιστει και ελευθερωθεί η πολύ φιμωμενη εξατμιση.Και από δυναμη,και χαμηλοτερο σπουλ,και από τη λειτουργεια του ss/t.Trust me.
Ειναι λογικο τωρα να σου φτανει,ουτε 24 ωρες δεν εχεις κλεισει.Μολις αρχισεις και το συνηθίζεις,θα θες και άλλο,και δεν θα φτανει.
Νικο στην πρωτη επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο,να τσεκαρετε εάν εχουν περαστει όλα τα τελευταια updates σε εγγεφαλο μοτερ/σσ/τ.

Ναι εννοείται. Επίσης θα βάλω τα στοιχεία μου για μελλοντικά recalls να μιλήσουν μαζί μου. Πήρα το Σαρακάκη και ρώτησα αν υπάρχει κάτι ανοιχτό, δεν είχε τίποτα.

Το μόνο είναι ότι έχει θέμα ένα ρελιέ του ABS, αλλά το έχει αναλάβει ο Ισμαήλος θα το βάλει τη Δευτέρα. Θα έρθει, θα το πάρει, θα το φτιάξει και θα το φέρει πίσω. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:εντιτ από το κουπρα ποσο εφαγες δεν μας ειπες. :innocent:

Δεν ανοίξαμε ρε...

εχεις ένα warn. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:εντιτ από το κουπρα ποσο εφαγες δεν μας ειπες. :innocent:

Δεν ανοίξαμε ρε...

εχεις ένα warn. :adminpower:

Πρώτα θα αλλάξω λάδια και βαλβολίνες και μετά θα ανεβάσω πάνω από 5Κ στροφές. :rtfm: :rtfm:

Warn back at 'ya :adminpower:

:lol: