Amen and a-women!

Dimsabas έγραψε:Ε τι σου έκανε πια ο Ισμαήλος;
Nikos! έγραψε:Πήγα σήμερα να το δω, έχω πάθει έρωτα...
< >
Nikos! έγραψε:Dimsabas έγραψε:Ε τι σου έκανε πια ο Ισμαήλος;
Επειδή τα λάστιχα που είχε επάνω δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση, επέμενε να αλλαχτούν. Του είπα οκ, θα το κανονίσω...όμως επειδή ήθελε το αυτοκίνητο να έφευγε στη καλύτερη κατάσταση γιατί ήταν άλλωστε και η επιθυμία του πρώην ιδιοκτήτη (άλλος άρρωστος), κανόνισε να πάει από τον Φωκά να πάρει τα λάστιχα (τα είχα ήδη πληρώσει) να τα φέρει στο Κορωπί και να τα περάσει στο αυτοκίνητο και επίσης να μου δώσει τα παλιά.
Επίσης χωρίς μα/μου μου έβαλε την οθόνη στο αυτοκίνητο, ανέλαβε τη πλήρη εγκατάσταση.
Καλά το ότι έκανε τη μεταβίβαση και πήρε τη νέα άδεια στα χέρια του σε μια μέρα το αφήνω στην άκρη, συμβαίνει.
Απίστευτα επαγγελματίες, πραγματικά δε το περίμενα.
Δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα της κρίσης θα υπήρχε κάποιος πετρολχεντ που θα αγόραζε ένα τόσο ειδικό μοντέλο.
elteo έγραψε:Nikos! έγραψε:Dimsabas έγραψε:Ε τι σου έκανε πια ο Ισμαήλος;
Επειδή τα λάστιχα που είχε επάνω δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση, επέμενε να αλλαχτούν. Του είπα οκ, θα το κανονίσω...όμως επειδή ήθελε το αυτοκίνητο να έφευγε στη καλύτερη κατάσταση γιατί ήταν άλλωστε και η επιθυμία του πρώην ιδιοκτήτη (άλλος άρρωστος), κανόνισε να πάει από τον Φωκά να πάρει τα λάστιχα (τα είχα ήδη πληρώσει) να τα φέρει στο Κορωπί και να τα περάσει στο αυτοκίνητο και επίσης να μου δώσει τα παλιά.
Επίσης χωρίς μα/μου μου έβαλε την οθόνη στο αυτοκίνητο, ανέλαβε τη πλήρη εγκατάσταση.
Καλά το ότι έκανε τη μεταβίβαση και πήρε τη νέα άδεια στα χέρια του σε μια μέρα το αφήνω στην άκρη, συμβαίνει.
Απίστευτα επαγγελματίες, πραγματικά δε το περίμενα.
Aπό την χαρά του που το πούλησε μάλλον.Δεν περίμενε ότι στην Ελλάδα της κρίσης θα υπήρχε κάποιος πετρολχεντ που θα αγόραζε ένα τόσο ειδικό μοντέλο.
rx8_drifter έγραψε:Η παραπάνω περίπτωση δείχνει πόσο πεταμένα λεφτά ειναι η αγορά καινούργιου![]()
Αμα δε βιάζεσαι κι έχεις το μπαγιοκο βρίσκεις αστεράκια
rx8_drifter έγραψε:Η παραπάνω περίπτωση δείχνει πόσο πεταμένα λεφτά ειναι η αγορά καινούργιου![]()
Αμα δε βιάζεσαι κι έχεις το μπαγιοκο βρίσκεις αστεράκια
rx8_drifter έγραψε:Εχω τέτοιο, ενα καλό NSX ψάχνω

1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]