- 26 Νοέμ 2017, 22:01
#458329
Anonymous Founder έγραψε:manosky, εκπροσωπείς (περίφημα) εδώ μέσα αυτούς που μας έστειλαν στην χρεωκοπία, και είσαι και λαλίστατος, βρίζοντας πανταχόθεν. Δεν κόβεις κιόλας ρυθμό, παρόλο που έχεις μια προειδοποίηση, συνεχίζεις απτόητος, κατηγορώντας τους πάντες για ό,τι σου κατέβει.
Την τελευταία φορά που κοίταξα, ο markvag ουδεμία σχέση με τον Καρανίκα είχε, καθώς δουλεύει (και σκληρά) στον ιδιωτικό τομέα. Μάλλον πιο κοντά στον Καρανίκα είσαι εσύ, καθότι άμεσα σιτιζόμενος από τον δημόσιο κορβανά, άρα με άμεσο συμφέρον να κυβερνήσουν οι μπλε κόκκοι, αντί των κοκκινομπλε (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).
Να προτείνω για πολλοστή φορά να ηρεμήσεις λίγο και να συνομιλείς ανθρώπινα, χωρίς κραυγές και χωρίς επιθέσεις σε κόσμο που δεν σου φταίει κάπου;
Γιατί ο markvag είναι κάποιος που μιλάει ήρεμα και δεν προσβάλλει, εσύ πάλι όχι. Κάποτε ήσουν καλύτερος, τι διάβολο έγινε; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν ναι, λίγη υπομονή, δεν βλέπεις τις δημοσκοπήσεις; Σε 1.5 χρόνο θα έρθει ο Κυριάκος, γιατί τόσο μίσος λοιπόν;

Λοιπόν, καλό θα ήταν για αρχή να άφηνες τα ψόφια, γιατί καταντάει αηδία να επιδεικνύεις τέτοια κουτοπονηριά τύπου Θύμιου από το χωριό.
Κάθεσαι και σβήνεις δικά μου ποστ, ενώ αφήνεις τις γνωστές πίπες της παρεούλας σου ανέγγιχτες.
Ας συκοφαντούν, ας προσβάλλουν, ας στοχοποιούν με ψέματα, αυτά πάντα μένουν.
Λες και είσαι ο Τσίπρας ένα πράγμα:
τρεχάτε Πολάκια και Καρανικάκια και γράψτε αυτά που δεν επιτρέπεται να γράψω εγώ!
Δεν χρειάζεται καν να κάνω αναζήτηση, διαρκώς πετάνε τα ίδια, χωρίς να ιδρώνει το αυτάκι σου

:
ορίστε ένα σημερινό
viewtopic.php?p=458220#p458220και ορίστε άλλο ένα
viewtopic.php?p=458182#p458182Έδωσα πάντως ένα χρονικό διάστημα μπας και εφάρμοσες την άλλη τεχνική, δηλαδή να το διαβάσουν όλοι και να διαγραφεί μετά.
Όχι, έμειναν εκεί. Μην πάνε χαμένα δα.
Για πες τώρα ρε μοντ...
Πού εγώ έγραψα -όπως μεταφέρεις- ότι ο markvag είναι Καρανίκας;
ΠΟΥ εγώ έγραψα ή υπονόησα ότι είναι τεμπέλης;
ΠΟΥΘΕΝΑ.
Το ότι ο markvag υπερασπίζεται βλακωδώς τέτοιους και τη νοοτροπία που τους εκτρέφει, η οποία μάλιστα τον πλήττει άμεσα στην τσέπη και στο μέλλον του, είναι γεγονός και αυτό γράφω.
Στο κάτω-κάτω, πρόβλημά του που δεν το καταλαβαίνει. Ας φαντάζεται ότι τον πήδηξε ο Κούλης και όχι ο Τσιπρονίκας, τι να κάνουμε;
Όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, εγώ αναφέρομαι σε πράγματα ΓΝΩΣΤΑ για καθέναν.
Δεν λέω πχ ότι ο φούφουτος κλέβει την εφορία, εκτός αν το έχει γράψει ο ίδιος.
Δεν γράφω ότι κάποιος έχει πιάσει πόστο στο δημόσιο με κομματικές πλάτες ή με χαριστικές διατάξεις, εκτός αν το έχει αποκαλύψει ο ίδιος πάλι.
Δεν λέω ότι κάποιος σιτίζεται από διαπλεκόμενες με το δημόσιο και με υπουργούς επιχειρήσεις (τις λεγόμενες "κρατικοδίαιτες", όπως τις λες κι εσύ), στις οποίες προσλαμβάνεται προσωπικό με καλές απολαβές και χωρίς ΑΣΕΠ και διαγωνισμούς για την πλέμπα, χωρίς να έχει αναφέρει πάλι ο ίδιος.
Και τα λοιπά και τα λοιπά.
Εσύ όμως και το παρεάκι σου έχετε γράψει για εμένα ένα σκασμό ψέματα, για τα οποία εκτός του ότι δεν έχω αναφέρει ο ίδιος τίποτα, δεν έχετε την παραμικρή απόδειξη.
Ενδεικτικά:
- με διόρισαν οι Μητσοτάκηδες
- είμαι χαμηλόβαθμος και περιμένω τις εκλογές για να αναβαθμιστώ (βλ. παραπάνω, μόλις το επανέλαβες

)
- είμαι αφισοκολλητής
- ανήκω σε κόμμα/είμαι κομματόσκυλο/σιτίζομαι από κόμμα
- δεν έχω σπουδές της προκοπής ή μεταπτυχιακά
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, όλα βγαλμένα από το ξερό σας το κεφάλι.
Όλα αυτά τα ανακυκλώνεις εσύ με το παρεάκι σου διαρκώς, γιατί;
ΕΠΕΙΔΗ στηρίζομαι όταν μιλάω για εσάς σε πράγματα που ΙΣΧΥΟΥΝ 100%.
Άρα, αναγκαστικά πρέπει να
εφεύρετε κάτι αντίστοιχο ή και χειρότερο.
Και έχετε όντως τρομερή πλάκα.
Και κάτι τελευταίο:
αυτό εδώ το φόρουμ δημιουργήθηκε (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ως συνέχεια του 4TF.
Γι' αυτό μεταφέρθηκε εδώ αρκετός κόσμος.
Βέβαια, αντί των mod που έκαναν εκεί ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, που τηρούσαν ίσες αποστάσεις και που χαρακτηρίζονται από σεμνότητα, γνώσεις και αποδοχή, πήραν τη σκυτάλη άτομα που (ΟΧΙ ΟΛΑ) είχαν σκοπό να προμοτάρουν την παρεούλα τους και μόνο αυτή, αφήνοντας μόνο όσους δεν ενοχλούσαν, που δεν διαφωνούσαν με τις σοφίες που ανταλλάσσετε μεταξύ σας.
Πού είναι τόσοι και τόσοι ενοχλητικοί; Αυτοί που δεν ταίριαζαν με άτομα προβληματικά της παρέας σου;
Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ με όσα έλεγαν ή πρέσβευαν, πώς διάολο γίνεται να έχουν εξαφανιστεί άτομα που εξέφραζαν έναν υγιή αντίλογο; Και να έχουν μείνει, πλην κάποιων ουδέτερων, όλοι οι δικοί σου;
Στην πραγματικότητα κάνατε ένα ρεσάλτο στο 4TF, πείθοντας την "πελατεία" του να έρθει στο σπιτάκι ΣΑΣ.
Ε, καλή σας όρεξη.
Σιγά μην ανέχομαι κάθε παπαρίκο που δεν με ξέρει και ούτε θα ήθελα να με ξέρει. Έχω τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθώ (θα είχατε βγάλει διπλά συγκάματα αν είχατε ιδέα

), που μόνο για πλάκα μπαίνω εδώ μέσα - είναι κάτι σαν σχολείο ψυχολογικών αποκλίσεων. Ναι, δεν είναι εύκολο να συναντήσω τέτοιες περσόνες και σε τέτοια πυκνότητα στον πραγματικό κόσμο. Πολύ διδακτικό.