Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44035 ‏@JeanEricVergne

Despite a good season & 22 pts, I'll not drive anymore for Toro Rosso in 2015. Thanks for those years. Let's go for another big challenge.

Οποτε λογικα θα μπει ο Σαινθ junior?
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Geo f1 έγραψε:‏@JeanEricVergne

Despite a good season & 22 pts, I'll not drive anymore for Toro Rosso in 2015. Thanks for those years. Let's go for another big challenge.

Οποτε λογικα θα μπει ο Σαινθ junior?

Ελπίζω να μπει ο Lynn.

ΥΓ: Μάλλον με την ελπίδα θα μείνω
Άβαταρ μέλους
By IKE
#44412 Έχω την εντύπωση ότι ο Button είναι πολύ δημοφιλής στην Ιαπωνία (έτρεχε και με Honda τόσα χρόνια), νομίζω το παζάρι θα είναι για την αμοιβή του παρά για οτιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#44576 O Dennis θέλει Magnussen, οι άλλοι στη McLaren θέλουν Button, η Honda θέλει Button και ο Alonso θέλει Button, simple maths :rtfm:
Όσον αφορά την αμοιβή ο ίδιος έχει πει πως δεν τον ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#44600 Εγω θελω Μαγκνουσεν :s_tongue
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#44604 Είδες τώρα Jack Ripper ποιος είναι ο πραγματικός γιαλαντζί μακλαρενικός; :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mikeerfol έγραψε:O Dennis θέλει ξυλο, οι άλλοι στη McLaren θέλουν Button, η Honda θέλει Button και ο Alonso θέλει Button, simple maths :rtfm:
Όσον αφορά την αμοιβή ο ίδιος έχει πει πως δεν τον ενδιαφέρει.

φικσζντ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
mikeerfol έγραψε:Είδες τώρα Jack Ripper ποιος είναι ο πραγματικός γιαλαντζί μακλαρενικός; :x :x :x

Εικόνα

Ποτέ με ομαδα!!!

Παντα με τον Αλονσο!!

Απλα της Μακλαρεν της εχουμε λιγο αδυναμια παραπανω λογω Σεννα!!
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#44635 Λες να μην τα καταφέρει ο Αλόνσο κόντρα στον Button βρε Geo;
Εδώ ο Χάμιλτον που είναι ο μόνος που κατά τη γνώμη μου είναι στο ίδιο επίπεδο,με κάτι στούκες κλπ είχε μαζέψει παραπάνω βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
#44715 http://cphpost.dk/news/denmark-interest ... 11781.html

Τελικα ισως να μην ειναι μονο ο Ρον που θελει τον Mag να μεινει. Α ρε καημενε Μπατονα, θα σε φανε τα κυκλωματα. Παντως επειδη ζω Κοπεγχαγη γενικα εχει γινει περισσοτερος χαμος με τον μικρο απ οτι θα περιμενε κανεις. Θα ναι τοσο κριμα να φυγει ο Button, ποσο μαλλον για τετοιες βλακειες.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Cosmonaut21 έγραψε:Εδώ ο Χάμιλτον που είναι ο μόνος που κατά τη γνώμη μου είναι στο ίδιο επίπεδο,με κάτι στούκες κλπ είχε μαζέψει παραπάνω βαθμούς.

To '12 o Hamilton μάζεψε 2 (δύο) βαθμούς παραπάνω ενώ το '11 ήταν 3 θέσεις και 43 βαθμούς πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#44752 Δέχομαι ότι έκανα λάθος τότε.
Όπως και να'χει και γω Μπατον θέλω μαζί με τον Αλονσο.