Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#42744 ευχαριστω παιδια.
Απλα ηταν ο πιο φασαριοζικος γατος και μαζι με τον σκυλο γεμιζε τον κηπο.
Τα αλλα γατακια που εχω δεν ηταν ετσι.
αυριο θα ανεβασω ετσι μια φωτο.
καλυτερα που εφυγε για να μην ταλαιπωρειται.
Άβαταρ μέλους
By L200
#42746 Πήγα προχθές στο λιμάνι του Ηρακλείου να περπατήσω. Στη λεωφόρο by pass όπως είναι γνωστή.
Κάπου πριν στη μέση της διαδρομής με προσπερνάει ένα 55άρης ο οποίος περπατούσε σε αρκετά γρήγορο ρυθμό και είχε μαζί του ένα μικρό σκυλάκι. Λίγα μετρά παρακάτω, το σκυλί κάθεται στα πίσω πόδια του και αρνείται να συνεχίσει. Τράβα, τράβα ο "αφεντικός" του το κάνε να συνεχίσει.
Φτάνοντας στη μέση βλέπω το ίδιο σκυλάκι να έχει ξαπλώσει μπρούμητα με τα πίσω πόδια σε έκταση παράλληλα με το έδαφος. Ο ιδιοκτήτης το τραβούσε θυμωμένος από το λουρί.

Καλά ρε μπαγλαμά δεν βλέπεις ότι το ζωντανό κουράστηκε??? :x :x :x

Ο τύπος δεν καταλάβαινε τίποτα. Το τραβούσε με λύσσα να συνεχίσει!!!
Σηκώθηκε κάποια στιγμή το ζώο και συνέχισε.
20-30 μέτρα παρακάτω το σκυλάκι έκανε το απίστευτο. Άρχισε να δαγκώνει εναλλάξ το λουρί και το πόδι του ιδιοκτήτη. Όχι ότι άλλαξε κάτι αυτό. Αυτός συνέχισε ακάθεκτος.

Έλεος ρε!!!
Τι σου φταίει το ζωάκι? :(
Άβαταρ μέλους
By Mark
#42761 pik. λυπάμαι για το γάτο... :s_sad

Να σας δείξω και τη δικιά μου την μικρούλα σε ηλικία 4,5 μηνών πλέον.

Εικόνα

Εικόνα

Είχαμε πάει βόλτα σήμερα, και σε ένα σημείο που έχει άπλα και ήταν και αρκετά άλλα σκυλάκια συναντήσαμε κάποιο που είχε ατύχημα και του έλειπε το ένα μπροστινό πόδι. Το είχε φροντίσει μια κτηνίατρος από ότι έμαθα και το έσωσε. Λίγο ντροπαλό στην αρχή αλλά σιγά σιγά ήρθε και κάθησε να το χαϊδέψω. Έχω την εντύπωση πως τα ζωάκια που έχουν περάσει πολύ δύσκολα, αν δεν τους βγει σε πολύ άγριο/κακό χαρακτήρα θα είναι πάρα πολύ καλόβολα/ήρεμα.
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
pik. έγραψε:
ELTASSOS έγραψε:O μςγαλος ο παρδαλος ειναι 5 ετων και η μικρη η ασπρη 4 μηνων οταν τραβηχτηκε η φωτο πριν 2 μηνες.

.

μια χαρα ειναι τα σκυλακια σου και ομορφα μεταξυ τους πως τα πανε; :inlove:

τον επιασε κατι δεν μπορουσε να φαει ηρθε ο doc και μας ειπε cancer αλλα τον εσκισε μιλαμε σε 1 μηνα παραμορφωθηκε.
Πριν λιγο με πληροφορησαν οτι :(

ουτε φωτο του δεν εχω ορεξη να βαλω.

Ο Μμεγαλοσ δεν δεχοταν την μικρη (ηρθε σπιτι 30 ημερων) και τους ειχ χωρια. Μολισ εβαλε κιλα η μικρη ηρθε ο φιλοσ μου (εκπαιδευτησ σκυλων) και καναμε μαθηματα 2 μηνες και μας εδωσε οδηγιες. Ο αφεντησ (εγω) τρωω πρωτα-μετα ο μεγαλοσ-μετα η μικρη. Σιγα σιγα μονιασανε και τωρα ειναι ολο παιχνιδια, μονο που ο μεγαλοσ την βαρυεται..αυτη ολο τον παιζει αλλα μολισ τησ γρυλλισει αυτη αμεσωσ παιρνει σταση υποταγης...κατω στα 4 η ανασκελα. Τα τσομπανοσκυλα ειναι αριστοι φυλακες, αλα τεμπελικα και ξεροκεφαλα, δεν παιρνουν τα "γραμματα". Αν σου παρουν τον αερα δεν ακουν τιποτα. Το ξυλο για αυτα ειναι διασκεδαση. Θελουν να εχεισ σταθερο και καθετο χαρακτηρα και τα πραγματα να γινονται με τη σειρα που θελει ο αφεντικος...οχι αυτα. Τουσ ξενουσ δεν τουσ δεχονται ευκολα ειτε ειναι αλα σκυλια η επισκεπτεσ.

Και εγω εχω χασει ζωα απο αυτη την αρρωστεια και γατια και σκυλια απο καλαζαρ. Η κτηνιατρος ,οταν ηταν σιγουρη για την εκβαση, προτεινε ευθανασια. Νομιζω καπωσ ετσι πρεπει να τελειωνουν τα ζωακια μασ και να τα θυμομαστε στα καλυτερα τουσ....Εκτιμηση του γιατρου ειναι οτι αυτη η αρωστεια στα ζωα οφειλεται κυριωσ στην κακη διατροφη (φτηνεσ ζωοτροφες που κανεισ δεν ξερει τι εχουν μεσα).
Άβαταρ μέλους
By ELTASSOS
L200 έγραψε:Ο τύπος δεν καταλάβαινε τίποτα. Το τραβούσε με λύσσα να συνεχίσει!!!
20-30 μέτρα παρακάτω το σκυλάκι έκανε το απίστευτο. Άρχισε να δαγκώνει εναλλάξ το λουρί και το πόδι του ιδιοκτήτη. Όχι ότι άλλαξε κάτι αυτό. Αυτός συνέχισε ακάθεκτος.

Έλεος ρε!!!

τα σκυλια δεν κουραζονται ευκολα, απλα αντεδρασε ο σκυλοσ λογω ελειψησ εκπαιδευσησ. Ο σκυλος πρεπει να ακολουθει τον αφεντικο του με λουρι χαλαρο 2 βηματα πισω. Δεν πρεπει να τραβαει ο ενασ τον αλλο. Εχω δει σκυλια να κανουν βολτα με λουρι που ο αφεντικοσ εκανε ποδηλατο και αυτα ακολουθουσαν ακουραστα.

ςχω δει σκυλο αριστα εκπαιδευμενο, αμολημενο εξω απο σουπερ μαρκετ με δεμενο το λουρι σε δεντρο διοτι ο αφεντικοσ ειχε παει για ψωνια μεσα. Μια κυρια που εβγαινε (μολισ ειχε ψωνισει) παει να το χαιδεψει και αυτοσ γρυλλισε. Εβγαλε μια φετα ζαμπον απο τα ψωνια να τον καλοπιασει και ο σκυλοσ ουτε που του εδωσε σημασια...του ζαμπονιου.
Εντυπωσιαστικα.
(εκτοσ και αν το ζαμπον ηταν απο σκυλισιο κρεας...)
Άβαταρ μέλους
By L200
ELTASSOS έγραψε:
L200 έγραψε:Ο τύπος δεν καταλάβαινε τίποτα. Το τραβούσε με λύσσα να συνεχίσει!!!

Έλεος ρε!!!

τα σκυλια δεν κουραζονται ευκολα, απλα αντεδρασε ο σκυλοσ λογω ελειψησ εκπαιδευσησ. Ο σκυλος πρεπει να ακολουθει τον αφεντικο του με λουρι χαλαρο 2 βηματα πισω. Δεν πρεπει να τραβαει ο ενασ τον αλλο. Εχω δει σκυλια να κανουν βολτα με λουρι που ο αφεντικοσ εκανε ποδηλατο και αυτα ακολουθουσαν ακουραστα.

ςχω δει σκυλο αριστα εκπαιδευμενο, αμολημενο εξω απο σουπερ μαρκετ με δεμενο το λουρι σε δεντρο διοτι ο αφεντικοσ ειχε παει για ψωνια μεσα. Μια κυρια που εβγαινε (μολισ ειχε ψωνισει) παει να το χαιδεψει και αυτοσ γρυλλισε. Εβγαλε μια φετα ζαμπον απο τα ψωνια να τον καλοπιασει και ο σκυλοσ ουτε που του εδωσε σημασια...του ζαμπονιου.
Εντυπωσιαστικα.
(εκτοσ και αν το ζαμπον ηταν απο σκυλισιο κρεας...)

Μπορεί να είναι και αυτό που λες. Απλά στα μάτια μου ήταν άσχημο να τραβάει το ζώο με το ζόρε να περπατήσει γι αυτό έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι κουρασμένο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#43714 Ευχαριστω assassino
Red ο σπαικ τωρα με τα κρυα ειναι και κατω απο το παπλωμα!! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pik.
ELTASSOS έγραψε:........Εκτιμηση του γιατρου ειναι οτι αυτη η αρωστεια στα ζωα οφειλεται κυριωσ στην κακη διατροφη (φτηνεσ ζωοτροφες που κανεισ δεν ξερει τι εχουν μεσα).

στην περιπτωση μου δεν παιζει αυτο το σεναριο μπορω να σε διαβεβαιωσω. :)
Δεν πειραζει τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.
δεν ειναι η πρωτη μου,εχω μαθει... :thumbsdown:

Εχω αλλα 10 γατακια...παλια ειχα 25 μεσα στον κηπο και ολα ειχαν το ονομα τους και τον χαρακτηρα τους.
αυτον εδω εχασα
Εικόνα

οσον αφορα τους ανθρωπους που κακομεταχειριζονται ζωα,αξιζουν ιδια μεταχειριση και απο τους συγγενεις τους.