Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dstou
#424344 Κάθε άνθρωπος έχει τη δικιά τους λίστα με τις προτεραιότητες που θέλει να του καλύψει το καινούργιο τουτού.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#424350 Η αλήθεια είναι ότι η Alfa Romeo δεν μετράει σαν όνομα όπως μετράει ιεραρχικά η Mercedes Benz, η BMW και η Audi.
Μέχρι και η Volvo πιο wow factor έχει από μια Alfa Romeo.
Να τα λέμε κ'αυτά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#424352 Ισχύει...μέχρι να μπεις να οδηγήσεις βέβαια ή ακόμα χειρότερα αν ζήσεις με κάποιο από τα λεγόμενα παραδοσιακά premium και δεις πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Βγάζει λίγο υποστροφη στην είσοδο πάντως.

Λιγότερο από οποιοδήποτε άλλο. Η BMW μου μάλλον θα είχε πάει για βρούβες με τέτοια ταχύτητα. :help:

red_monster έγραψε:το image έξω από τα κλαμπ (θα το έβαζα αρκετά ψηλά στην λίστα)

Το τελευταίο που θα με ενδιέφερε. Βασικά ούτε καν τελευταίο, ποτέ μου δεν το έλαβα καν υπόψιν. :thumbsdown:

Giuseppe Busso έγραψε:Μέχρι και η Volvo πιο wow factor έχει από μια Alfa Romeo.

Ναι, στα ΚΑΠΗ και στα γραφεία τελετών!!! :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#424408 Εσένα Αλέξανδρε όχι, αλλά αποτελείς τυπικό αγοραστή σεντάν 110k ?

Το αεροδρόμιο της Σανγκάη ήταν γεμάτο με αφίσες της giulia qv, ξέρεις μόνο σε πoιο σημείο ολόκληρης της Κίνας είδα qv?

Υπόψιν ότι τα γερμανικά σεντάν και οι ειδικές εκδόσεις αυτών κυκλοφορούσαν σαν παγωμένη μπύρα σε πευκοχωρίτικο μπιτσόμπαρο
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#424409 Να΄τος και ο ρεντ ο μόνστερ που εμμέσως έδωσε ίνφο ότι ήτο στη Σαγκάη.
Αυτά να τα βλέπετε εσείς κάργιες. Ορμάτε στο γκομενάκι τον ρεντ τον μόνστερ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By resq166
red_monster έγραψε:
resq166 έγραψε:εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία και χρήματα δεν σέ νιαζει αν είσαι πιο γρήγορ
ος στην πίστα, δρόμο, φανάρι, σού αρέσει τό αποκτάς και γουστάρεις εκτός αν έχεις λεφτά (Μπάμπα)και θες να πουλάς μούρη έξω από τα κλαμπ, τότε πάω πάσο.

< 5 >

Σε αυτή την κατηγορία σε νοιάζουν όλα, και το image έξω από τα κλαμπ (θα το έβαζα αρκετά ψηλά στην λίστα), και τα αποτελέσματα στις πίστες και στο φανάρι και αν το γουστάρεις.

Όταν το πάρει χαμπάρι η alfa romeo, κάτι μπορεί να γίνει, μέχρι τότε ας κοιτάξουμε τα γκαράζ μας που λέει και ο μπούσος και ας αμπελοφιλοσοφούμε :)
Η νεοπλουτη τυπου "οπαπ" μπορει και να αγοραζουν γι'αυτο, εξαλλου υπαρχουν διαφοροι τυποι ανθρωπον, απο καγκουρα της γειτονιας μεχρι καθηγητη του oxford και σειχη του Ντουμπάι. Η Αλφα βγάζει προιον για συγκεκριμένα γουστα αν σου αρέσει το παιρνεις αλλιώς πας αλλου, το επόμενο μου αυτοκίνητο μπορεί να ειναι οτιδήποτε μαρκας αρκεί να με γεμίζεις εμένα προσωπικά.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#424546 Η Alfa Romeo λοιπόν δεν σκέφτεται καθόλου με αυτο τον τρόπο. Απόδειξη η προσπάθεια να αντιγράψει το γερμανικό τρίπτυχο. Απλά με τόσα αμαρτήματα του παρελθόντος, απλά δεν της βγαίνει.

Ποια ήταν η τελευταία πραγματικά αναξιόπιστη ar?
Άβαταρ μέλους
By xenos
red_monster έγραψε:Ποια ήταν η τελευταία πραγματικά αναξιόπιστη ar?

Η αναξιοπιστία είναι ένας χαρακτηρισμός που παίρνει πολλή συζήτηση.
Αν έχεις toyota made in japan, ζημιά θεωρείς αν παρουσιαστεί βλάβη που κοστίζει χ πάνω από 100-200ε.
Αν έχεις bmw, αλλάζεις μπεκ/πολ.στές 2-3 φορές και το θεωρείς συντήρηση.
Αν έχεις AR, αλλάζεις μεταβλητούς και ψαλίδια και πάλι το θεωρείς συντήρηση.
Αν έχεις VW, αλλάζεις πολ.τες/γρύλους/DSG και πάλι το θεωρείς συντήρηση.

Άρα είναι πως το βλέπεις... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By resq166
#424589 Η αντιγραφή αγαπιέται εκτός απο 4 ροδες και τιμόνι δεν φαίνεται, εξάλλου όλα τα αυτοκίνητα λίγο πολύ μοιάζουν, ακόμη δεν έχουν βγάλει με φτερά σαν πρωτοπόροι για να το αντιγράψουν. Τα "αμαρτηματα" κοστίζουν αλλα δεν φαίνεται να κλείνει αντίθετος δημιούργησε ενα διαμαντι που ξεφτιλισε σε πολλούς τομείς όπως ασφαλεία adac, και το βασικότερο στην οδήγηση. Δεν γνωρίζω αν είχες ποτέ σου ΑΛΦΑ, αλλα αν έχεις ακούσει από τον κουνιαδο του ξαδέρφου τού γείτονα μπορείτε και να μην είναι όπως το περιγράφουν. Η Ιουλιέττα μου πάντως είναι αρκετά αξιοποίηση μόνο καπάκι καυσίμων και μπροστά ντουλαπάκι 6 χρ. Τώρα τι σκέφτεται η Αλφα μονο ο πουλοβερακιας το ξέρει.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#424590 Ξένε, εγω προσωπικά δεν θεωρώ σε καμια περιπτωση "συντηρηση" την αλλαγή ψαλιδιων και μεταβλητού, ουτε φυσικα πολλοί μπεμβεδακηδες τους πολλαπλασιαστες. Είναι απαράδεκτες οι εταιρίες που διοχετεύουν το κόστος των κακών επιλογών τους στον πελάτη τους.
Όσο για mito κ G σε γενικές γραμμές είναι οκ, με μεγάλη εξαίρεση τις μονάδες multiair.

Sent >
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 11 Αύγ 2017, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
xenos έγραψε:
red_monster έγραψε:Ποια ήταν η τελευταία πραγματικά αναξιόπιστη ar?

Η αναξιοπιστία είναι ένας χαρακτηρισμός που παίρνει πολλή συζήτηση.
Αν έχεις toyota made in japan, ζημιά θεωρείς αν παρουσιαστεί βλάβη που κοστίζει χ πάνω από 100-200ε.
Αν έχεις bmw, αλλάζεις μπεκ/πολ.στές 2-3 φορές και το θεωρείς συντήρηση.
Αν έχεις AR, αλλάζεις μεταβλητούς και ψαλίδια και πάλι το θεωρείς συντήρηση.
Αν έχεις VW, αλλάζεις πολ.τες/γρύλους/DSG και πάλι το θεωρείς συντήρηση.

Άρα είναι πως το βλέπεις... :hmmm:

Ο μεταβλητός και τα ψαλίδια δεν ήταν ζημιά, ήταν περισσότερο θέμα ακριβής συντήρησης.
Η τελευταία πραγματικά αναξιόπιστη αρ θεωρώ οτι ήταν η 146.
Από τότε μέχρι σήμερα, ενώ δεν έχουν να επιδείξουν κάτι καραμπινάτο (οι mito_giulietta είναι σε καλύτερη μοίρα όσο αφορά την αξιοπιστίας σε σχέση με τον άμεσο -γερμανικό- ανταγωνισμό) συνεχίζει να τις κατατρέχει η ρετσινιά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
resq166 έγραψε:Η αντιγραφή αγαπιέται εκτός απο 4 ροδες και τιμόνι δεν φαίνεται, εξάλλου όλα τα αυτοκίνητα λίγο πολύ μοιάζουν, ακόμη δεν έχουν βγάλει με φτερά σαν πρωτοπόροι για να το αντιγράψουν. Τα "αμαρτηματα" κοστίζουν αλλα δεν φαίνεται να κλείνει αντίθετος δημιούργησε ενα διαμαντι που ξεφτιλισε σε πολλούς τομείς όπως ασφαλεία adac, και το βασικότερο στην οδήγηση. Δεν γνωρίζω αν είχες ποτέ σου ΑΛΦΑ, αλλα αν έχεις ακούσει από τον κουνιαδο του ξαδέρφου τού γείτονα μπορείτε και να μην είναι όπως το περιγράφουν. Η Ιουλιέττα μου πάντως είναι αρκετά αξιοποίηση μόνο καπάκι καυσίμων και μπροστά ντουλαπάκι 6 χρ. Τώρα τι σκέφτεται η Αλφα μονο ο πουλοβερακιας το ξέρει.

< 5 >

Πίστεψε με είμαι περισσότερο ιταλάκιας σε ΙΧ, ΦΙΧ, και 2τροχά από ότι μπορείς να φανταστείς.
Το κακό είναι οτι είμαι αντικειμενικός και δεν πιστεύω σε άγια δισκοπότηρα