Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
giannik1977 έγραψε:Σχεδον ολοι δεχονται ευρω. Καλυτερα ομως να κανεις λιρες απο εδω .ποτε πας;

Στα μεγάλα μαγαζιά δέχονται €. Τράβα στο κεμπαπτζίδικο να πληρώσεις με € :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#48501 Γνωρίζουμε ποιες τράπεζες χορηγούν "πράσινα" δάνεια και αν υπάρχει προορισμός ηλικίας δανειολήπτη;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By bill33
#48503 Περιορισμός φαντάζομαι ότι εννοείς.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#48577 Τις προάλλες προχώρησα σε αποστολή μέσω transferwise. Μου άρεσε το σέρβις τους σχετικά με την ενημέρωση τί κ πότε...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48578 Ναι ειναι αρκετα ενδιαφερουσα υπηρεσια και με ιδιατερα ανταγωνιστικες τιμες. Βεβαια αν η συνναλαγη ηταν ευρω σε ευρω δεν βλεπω τον λογο...

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#48587 Όχι, € σε £ ήταν κ μάλιστα την επομένη έφτασαν στον εκεί λογαριασμό.

Άσχετο:
Φαίνεται ότι θα πιάσει πολύ η ιδέα... Αν έχει μετοχές η εταιρία αξίζει να το δει κανείς...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48615 Η ιδεα ειναι εξαιρετικη συμφωνω. Μετοχες δεν παιζουν. Επελεξες γρηγορη μεταφορα ή απλα εγινε πιο γρηγορα;

Άβαταρ μέλους
By GTS
#48621 Καλο φαινεται για μικρα ποσα οπου οι τραπεζες χρεωνουν πολλα (αν δεν εχεις καποια καλυτερο account με τραπεζες).
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Η ιδεα ειναι εξαιρετικη συμφωνω. Μετοχες δεν παιζουν. Επελεξες γρηγορη μεταφορα ή απλα εγινε πιο γρηγορα;

Περίμενα να γίνει σε 2-3 εργάσιμες όπως μου είχε πει ο αδερφός μου, όμως εγώ έκανα τη συναλλαγή την κυριακή βράδυ κ μεσημέρι Δευτέρας τα χρήματα είχαν φτάσει. Αμέσως μετά τη συναλλαγή σου αναφέρουν πότε αναμένεται να φτάσουν. Κ εκεί έγραφε πάλι το ίδιο περί Δευτέρας. Δεν επέλεξ γρήγορη μεταφορά, κανονικά. Το μόνο που άξίζει να αναφέρω ήταν πως η συναλλαγές που έκανα, συνολικά 2, ήταν δωρεάν λόγω πρόσκλησης από τον αδερφό μου στο σύστημα. Μέχρι 3000€ δε χρέωναν.

Επειδή δεν ήθελα να βάλω αριθμό τραπέζης, έβαλα στο σύστημα visa credit.
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 07 Δεκ 2014, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48633 Ναι συνηθως γινοται λιγο πιο γρηγορα.

Άβαταρ μέλους
By nEK
#50368 Μου ηρθε mail...

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το μαύρισμά σας λίστα δεν είναι πλέον συγχρονισμένη με τις τραπεζικές του διακομιστή ur.
Παρακαλούμε επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα, ή μπορείτε να συγχρονίσετε μέσω του διαδικτύου.

Υπαρχει attica bank
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#53459 Υπάρχει χονδρικά όριο για έλεγχο από εφορία σε εμβάσματα προς εξωτερικό? πχ >10.000, 50.000 ή 100.000€ ?

μου αρέσει που το winbank της πειραιώς σε ενημερώνει με μηνύματα αμέσως για κάθε μεταβολή.