Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#38501 Hint: Η λαμαρίνα όταν μπαίνει στο αμάξι έχει κοπεί από ένα μεγάλο ρολο :yikes:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#38511 Εγώ βλέπω και οι 2 λύσεις είναι για το λούτσο τελείως στη Γερμανία από αυτά που λέει ο φίλος.
Ο έξω ο φανοποιός σου λέει να το φέρει και να βάλει στόκο ώστε να μην έχει πολλή δουλειά αλλά και πάλι πληρώνεις ένα σκασμό :dizzy: .
Η αντιπροσωπεία λέει |λογοκρισία| ότι δε θα ταιριάζει το χρώμα και θα αλλάξει όλα τα κομμάτια μέχρι μπροστά για να μη φαίνεται διαφορά στην ίδια πλευρά.Αυτό το 2ο πρέπει να είναι πολύ τρόμπες για να το καταφέρουν.Δεν το έκανε η ΕΚΚΑ σε mercedes παρόμοιου χρώματος ούτε η Καρέντα σε Α4 γκρίζο.Και είμαι ψείρας ε? Και δεν μπορεί να το καταφέρει η ΒMW στη Γερμανία; Καλά λαμόγια και οι Γερμανοί μου φαίνεται. Αυτό σα γενικό συμπέρασμα.
Εγώ θα πω το εξής στην τελική όμως.Ασχέτως του πόσα χρεώνουν,δεν τα πληρώνεις εσύ.Αυτό που θες από τη μεριά σου όπως γράφεις είναι να μην έχει κοπτοραπτική.Θεωρώ ότι μόνο η αντιπροσωπεία θα το καταφέρει αυτό.Πίσω φτερό,μαρσπιέ,πόρτα,μπροστά φτερό όλα ''ξεκούμπωμα'' -> παραγγελία καινούργια άβαφα -> βάψιμο με τον ίδιο τρόπο -> καμία διαφορά στο χρώμα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Hint: Η λαμαρίνα όταν μπαίνει στο αμάξι έχει κοπεί από ένα μεγάλο ρολο :yikes:

ναι, αλλά εκεί την κολλά το ρομπότ με εργοστασιακές προδιαγραφές ενώ εδώ την κολλά ο μαστρο-Ούβε από το παγωμένο Γκελσενκίρχεν της Γερμανίας που θα τα ξεβιδώσει όλα, θα προσπαθήσει να το συγκολλήσει κτλ :omg:

@cosmonaut21: το πίσω φτερό δεν ξεκουμπώνει, κόβεται... Αν ξεκούμπωνε θα το άλλαζα χθες...

τέλος πάντων... η συζήτηση δε βγάζει πουθενά...

κ στην τελική, το επαναλαμβάνω... το έχουμε παραπάρει στα σοβαρά... σιγά τις λαμαρίνες...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#38557 Υπαρχει διαδικασία για το πώς γίνεται αυτή επισκευή, ακολουθώντας τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Μάντεψε τι διαδικασία υπάρχει για το στοκαρισμα.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#38575 Καλά τώρα σοβαρά το συζητάμε αυτό το πράγμα; :dizzy: Πλερώνει η ασφαλιστική και σκέφτεσαι να το στοκάρεις; :s_hang
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#38712 Πέτρο χαλάρωσε. Ξέρουν τι κάνουν οι άνθρωποι, σαν καινούριο θα γίνει. Ξέχνα τους στόκους και τις χαζομάρες!!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#38817 Εγώ πάντως είμαι με τον Peter Pan, στην Γερμανία σου δίνουν το πόσο που όρισε ο πραγματογνώμονες μείον το ΦΠΑ και πας και το φτιάχνεις όπου θες εσύ. Μπορεί να κρατήσει την διαφορά και σε ένα χρόνο να πάρει άλλο, όπως λέει και ο ίδιος λαμαρίνες είναι.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#38828 Βασικά η αντιπροσωπία δε μου δίνει εγγύηση στεγανότητας. Και ο πραγματογνώμονας το ίδιο είπε... Αν μετά τις κατασκευές μπάζει καμιά τρύπα, τρέχω μόνος... Επίσης λόγω τρακαρίσματος, δικαιούμαι χρήματα απομείωσης τιμής. Αν πάω στην αντιπροσωπία, εγώ παίρνω το αμάξι πίσω πχ σε 1 εβδομάδα κ τα χρήματα όλα τα παίρνει η αντιπροσωπία.
επίσης κ ο πραγματογνώμονας μου είπε ότι η BMW τα στέλνει σε ένα συγκεκριμένο φανοποιείο έξω, δεν τα βάφουν μέσα στην αντιπροσωπία οι ίδιοι... Μου είπε ονόματα, διευθύνσεις κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Thomas_C200K έγραψε:Στείλτο για στοκάρισμα να μην έχεις θέμα :)

Ρε μην του λέτε τέτοια και τον πάρετε στον λαιμό σας. Άκου εκεί στοκάρισμα εν έτη 2014.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
REALZEUS έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Στείλτο για στοκάρισμα να μην έχεις θέμα :)

Ρε μην του λέτε τέτοια και τον πάρετε στον λαιμό σας. Άκου εκεί στοκάρισμα εν έτη 2014.

Απο την κοπτοραπτική με αμφίβολα αποτελέσματα καλύτερο το χτύπημα από μέσα να έρθει όσο γίνεται και μετά λίγο στοκάρισμα και βάψιμο.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#39283 πως την φαντάζεστε την κοπτοραπτική των λαμαρινών, σαν τον μπάρμπα στην γειτονιά σας που κολλάει κάγκελα ... ? :lol:

υπάρχουν συγκεκριμένα πιστοποιημένες διαδικασίες και πιστοποιημένοι συγκολλητές που κολλάνε με βάση συγκεκριμένα πρότυπα ... για να σου δώσω μια εικόνα, κάθε διαφορετικού είδους κόλληση έχει συγκεκριμένη διαδικασία και πιστοποίηση η οποία ακολουθείται βήμα βήμα...
Άβαταρ μέλους
By nass
#39303 Αυτά στο εργοστάσιο. Στον κάθε τοπικό αντιπρόσωπο όμως ? Πόσο δε μάλλον, που παραπάνω ο Peter Pan είπε ότι η τοπική BMW δίνει τις φανοποιείες έξω, οπότε ποιές οι πιθανότητες να γίνουν όσα πρέπει σωστά ? Και γω προβληματίζομαι, μην πάει για μαλλί ο άνθρωπος (η ασφάλεια πληρώνει άρα να γίνουν όλα σωστά) και βγει κουρεμένος και μάλιστα χωρίς να μπορεί να το αντιληφθεί τη στιγμή της παραλαβής (πχ. θέματα στεγανότητας ή τέλειας εφαρμογής, τα τελευταία αόρατα σε μη ειδικούς).
Άβαταρ μέλους
By djalma
#39312 Μα αυτός που θα το φτιάξει, δεν πρέπει να δώσει εγγύηση στεγανότητας;