Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#37533 Geake παίζει να μπαιναμε στην ίδια ταινία αλλά ολες οι βραδυνές προβολές ειχαν εξαντληθει. :(
Ετσι ειδαμε το Gone girl.
1) Καιρο ειχα να δω τοσο ξενερωτικο τέλος
2) η συζυγος του Μπεν Αφλεκ θέλει σκοτωμα. :rtfm:
3) η πλοκή ηταν εξαιρετική (με εξαιρεση το τελος οπως εγραψα παραπάνω)
Γενικά η ταινία περνουσε κάποια μηνύματα αλλά θα περιμενα κατι καλύτερο στο τελος.
+ θα μπορουσε να ταν μικρότερη
Θα την ξαναβλεπα.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#37545 Focusmate εμεις ειχαμε παει με κατι παιδια που ειχαν κλεισει με Cosmote.

Μου αρεσε πολυ αν και χαθηκα λιγακι.
Η ευαισθητουλα κουτσουνα μπλανταξε :s_cry

Τελος δεν εχω λογια για τον Hans Zimmer!!!
Οποου βαζει τα χερακια του βγαζει μουσικα αριστουργηματα!!!
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Geo f1 έγραψε:Focusmate εμεις ειχαμε παει με κατι παιδια που ειχαν κλεισει με Cosmote.

Μου αρεσε πολυ αν και χαθηκα λιγακι.
Η ευαισθητουλα κουτσουνα μπλανταξε :s_cry

Τελος δεν εχω λογια για τον Hans Zimmer!!!
Οποου βαζει τα χερακια του βγαζει μουσικα αριστουργηματα!!!

Μου αρέσει ο Hans Zimmer αλλά μάλλον μας παρααρέσει και των δύο ο Glass.

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Σήμερα θα δούμε το St Vincent

Πολύ καλή !

Άψογος ο Bill Murray και το παιδάκι :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#38321 Πιστός σε σχόλιό μου περί εγγύτητας γούστων με την πλειοψηφία των μελών (το έθεσα πολύ ευγενικά), κατεβάζω μόνο τις ψαγμένες ταινίες που προτείνει ο Egobrain.
Κι αντιπροτείνω δύο εξαιρετικές επιλογές.
Αστυνομικό θρίλερ, σκέτη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό.

Διάσχιση του Ειρηνικού Ωκεανού με σχεδία και πανέμορφα τοπία.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Red Garland έγραψε:Πολύ καλή ταινία το Interstellar, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κάνει κοιλιά ούτε κουράζει. Σε σύγκριση με Gravity, τάξεις ανώτερο του Μακόναχι.

Καλά, αυτό εννοείται.
Εικόνα και ήχος από άλλη διασταση :shifty: . Διαβάζω τώρα οτι για το πρώτο έβαλε το χεράκι του ο Hoyte van Hoytema και για το δεύτερο ο Zimmer οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Ειδικά το μουσικό θέμα έπαιζε στο μυαλό μου όλο το βράδυ, ακόμα και στον ύπνο μου :help:
Αν δεν είχα και τις διπλανές που δεν κατάλαβαν Χριστο και είχαν έρθει αποκλειστικά και μόνο για να δουν τον γκόμενο τον Μακόναχι, όπως το μισό σινεμά δλδ (btw για μια ακόμα φορά εξαιρετικός κι αυτός κι η Chastain, όπως πάντα) και έκαναν συνεχώς άκυρα σχόλια
πχ στη φάση που η Chastain αγκαλιάζει τον αδερφό της προς το τέλος της ταινίας αναρωτήθηκαν αν αυτός είναι ο πατέρας της και επέστρεψε :slap: :s_wacko :svivhaha:

η βραδιά θα ήταν άψογη :thumbsup:
Α και μην ξεχάσω, εγώ ένα σφίξιμο λόγω σχέσης πατέρα - κόρης και αγάπης κλπ κλπ το ένιωσα, μην λέμε |λογοκρισία|. Με τούμπαρε κι εμένα ο Nolan :lol:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Asimov έγραψε:
Red Garland έγραψε:Πολύ καλή ταινία το Interstellar, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κάνει κοιλιά ούτε κουράζει. Σε σύγκριση με Gravity, τάξεις ανώτερο του Μακόναχι.

Καλά, αυτό εννοείται.
Εικόνα και ήχος από άλλη διασταση :shifty: . Διαβάζω τώρα οτι για το πρώτο έβαλε το χεράκι του ο Hoyte van Hoytema και για το δεύτερο ο Zimmer οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Ειδικά το μουσικό θέμα έπαιζε στο μυαλό μου όλο το βράδυ, ακόμα και στον ύπνο μου :help:
Αν δεν είχα και τις διπλανές που δεν κατάλαβαν Χριστο και είχαν έρθει αποκλειστικά και μόνο για να δουν τον γκόμενο τον Μακόναχι, όπως το μισό σινεμά δλδ (btw για μια ακόμα φορά εξαιρετικός κι αυτός κι η Chastain, όπως πάντα) και έκαναν συνεχώς άκυρα σχόλια
πχ στη φάση που η Chastain αγκαλιάζει τον αδερφό της προς το τέλος της ταινίας αναρωτήθηκαν αν αυτός είναι ο πατέρας της και επέστρεψε :slap: :s_wacko :svivhaha:

η βραδιά θα ήταν άψογη :thumbsup:
Α και μην ξεχάσω, εγώ ένα σφίξιμο λόγω σχέσης πατέρα - κόρης και αγάπης κλπ κλπ το ένιωσα, μην λέμε |λογοκρισία|. Με τούμπαρε κι εμένα ο Nolan :lol:

Τα είπαμε για τον Zimmer, παραπηρε εμπνευση από τον Glass.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#39091 Από τα "κασετόεργα" της εποχής, τα παρακατιανά των video club

http://www.imdb.com/title/tt0096794/?ref_=fn_al_tt_1

Γαμάτες ερμηνείες από την 3άδα.

Γνωστή κ η αρχική σκηνή της ταινίας

Για τον doule που ξέρει. Κανάλι 6, Κυριακή, 15.30 κάπου στα mid90s σχεδόν 2 φορές το μήνα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#39102 Automata http://www.rottentomatoes.com/m/automata/

Το είδα χωρίς καν να ξέρω τους πρωταγωνιστές (αρχικά νόμιζα από το poster και το ξυρισμένο κεφάλι ότι παίζει ο Statham :lol: ), και χωρίς καν να έχω διαβάσει πλοκή, ιστορία κλπ. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο σκηνοθέτης, ή αν ήθελε να πει τόσα πολλά πράγματα μαζί που τα μπουρδούκλωσε τόσο που δεν βγάζει νόημα η ταινία. Κάπου προς την εξέλιξη το πήγε αρχικά, κάτι για αγάπη έλεγε συνεχώς, κάτι για τη ζωή γενικότερα νιώθεις να θέλει να σου πει....?

Πάντως ίσως πρόκειται για την ταινία με το πιο άστοχο και μικρό (χρονικά) cameo σημαντικού χαρακτήρα (Griffith), η οποία έχει γίνει σαν την Donatella από τα liftings :omg:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#39673 The November man...
καλούτσικη αν και στο τέλος έκανε λίγη κοιλιά.

Ζero Dark Thirty...
φοβερή ταινία!!! Όταν είδα ότι διαρκεί 2.30 ώρες σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή θα βαρεθώ, καμία σχέση όμως. Αξίζει να τη δείτε.