3 ωρες θα ηρεμησετε απο τον Geako...interstellar. ..Send from my 4.4.2 Note 3
3 ωρες θα ηρεμησετε απο τον Geako...interstellar. ..

Geo f1 έγραψε:Focusmate εμεις ειχαμε παει με κατι παιδια που ειχαν κλεισει με Cosmote.
Μου αρεσε πολυ αν και χαθηκα λιγακι.
Η ευαισθητουλα κουτσουνα μπλανταξε![]()
Τελος δεν εχω λογια για τον Hans Zimmer!!!
Οποου βαζει τα χερακια του βγαζει μουσικα αριστουργηματα!!!
Red Garland έγραψε:Πολύ καλή ταινία το Interstellar, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κάνει κοιλιά ούτε κουράζει. Σε σύγκριση με Gravity, τάξεις ανώτερο του Μακόναχι.
. Διαβάζω τώρα οτι για το πρώτο έβαλε το χεράκι του ο Hoyte van Hoytema και για το δεύτερο ο Zimmer οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Ειδικά το μουσικό θέμα έπαιζε στο μυαλό μου όλο το βράδυ, ακόμα και στον ύπνο μου
Asimov έγραψε:Red Garland έγραψε:Πολύ καλή ταινία το Interstellar, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν και μεγάλη σε διάρκεια δεν κάνει κοιλιά ούτε κουράζει. Σε σύγκριση με Gravity, τάξεις ανώτερο του Μακόναχι.
Καλά, αυτό εννοείται.
Εικόνα και ήχος από άλλη διασταση. Διαβάζω τώρα οτι για το πρώτο έβαλε το χεράκι του ο Hoyte van Hoytema και για το δεύτερο ο Zimmer οπότε δεν μου κάνει εντύπωση. Ειδικά το μουσικό θέμα έπαιζε στο μυαλό μου όλο το βράδυ, ακόμα και στον ύπνο μου
![]()
Αν δεν είχα και τις διπλανές που δεν κατάλαβαν Χριστο και είχαν έρθει αποκλειστικά και μόνο για να δουν τον γκόμενο τον Μακόναχι, όπως το μισό σινεμά δλδ (btw για μια ακόμα φορά εξαιρετικός κι αυτός κι η Chastain, όπως πάντα) και έκαναν συνεχώς άκυρα σχόλια
η βραδιά θα ήταν άψογη![]()
Α και μην ξεχάσω, εγώ ένα σφίξιμο λόγω σχέσης πατέρα - κόρης και αγάπης κλπ κλπ το ένιωσα, μην λέμε |λογοκρισία|. Με τούμπαρε κι εμένα ο Nolan
), και χωρίς καν να έχω διαβάσει πλοκή, ιστορία κλπ. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο σκηνοθέτης, ή αν ήθελε να πει τόσα πολλά πράγματα μαζί που τα μπουρδούκλωσε τόσο που δεν βγάζει νόημα η ταινία. Κάπου προς την εξέλιξη το πήγε αρχικά, κάτι για αγάπη έλεγε συνεχώς, κάτι για τη ζωή γενικότερα νιώθεις να θέλει να σου πει....?
Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]