Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By CPP
#28902 Μου έκαναν smart pack.
Δυστυχώς πριν λίγο που το έψαξα λεπτομερώς βρήκα ραγισμα ένα Χ με μικρό τριγωνάκι στο πανω μέρος κοντά στην μύτη του φτερου. Μάλλον το έκανε το φτερό βάζοντας η βγάζοντας το.
Θέλω να πιστεύω θα το αναγνωρίσουν. Αν οχι. Τι μπορώ να κάνω? Εχει κανείς ιδέα για τι κόστος μιλάμε?
Άβαταρ μέλους
By GTS
CPP έγραψε:
kostis20 έγραψε:Καλα πας ακόμα αντιπροσωπεια?Aυτοι πήραν προχθ΄ές 220 ευρω για μπροστα τακακια σε ενα allroad :lol: :lol:
Αληθεια τωρα ,ακους καποιο θόρυβο απο τις αναρτησεις?

Οχι βέβαια. Μια χαρά ακούγεται το αυτοκίνητο.
ΒΠ δεν έχει άλλον πλέον. Παλιά πήγαινα φιλοσιδης του την πήραν την εξουσιοδότηση, μετά Ρωρρη ομοίως. Τι να πω σε λίγο θα έχουμε καρτέλ, τους έχουν πετάξει όλους έξω.
Με αυτά και με αυτά έχουν μείνει εξουσιοδοτημένοι μόνο η Καρεντα, ο Γκρατσιας και ο Φιλλιπαιος. Τέλος.

Απο την στιγμη που δεν εχεις εμφανη προβλημα δεν θα επρεπε ισως να τα αλλαξεις...εξαρταται φυσικα αν το αυτοκινητο θα ειναι επικινδυνο αν πραγματι εχουν προβλημα. Απο δικη μου εμπηρεια σε βαζουν προληπτικα να αλλαξεις διαφορα που μπορεις ανετα να κρατησεις και 2 χρονια ακομα (εφοσων τα παρακολουθεις). Τα λεφτα τα βγαζουν απο το σερβις φυσικα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#34665 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμά του από το φθινόπωρο του 2011, το Audi Q3 ανανεώνεται σχεδιαστικά και σε τεχνολογία, τόσο στις «απλές» εκδόσεις του όσο και στην κορυφαία RS Q3.

Όλοι οι κινητήρες είναι υπερτροφοδοτούμενοι, άμεσου ψεκασμού, Euro 6, με χωρητικότητα από 1.4 λτ. έως 2.0 λτ. απόδοσης από 120 hp έως 220 hp και με 340 hp για το RS Q3.

http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... ppon-video
Άβαταρ μέλους
By CPP
#37388 Επανέρχομαι και αναφέρω οτι αναγνώρισαν την ζημιά παραγγειλαν φαναρι στην Γερμανία, ήρθε και χθες μου το τοποθέτησαν. Η εφαρμογή του ήταν ακριβώς όπως έπρεπε και πολυ καλύτερη απο το προηγούμενο που με κανει να σκέπτομαι οτι ισως το είχαν βάλει 2 με 3 χιλιοστά λάθος.
Δεν πλήρωσα τίποτα και το κόστος του φαναριου ειναι 780 euro :omg:

Φίλε Stefan σε q5 χωράει ενήλικας στην μέση με 2 παιδικά καθίσματα πίσω?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#38675 Εικόνα
Κάποιοι έκλεψαν τις ζάντες από 11 ολοκαίνουργια Tiguan, A1 και Leon στη Γερμανία

Autoblog.gr
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#40065 Απο το 2007 υπάρχει το παρόν Β8. Εκανε f/l το 2012.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#40824 εχει βρει φιλος μου ενα Α2 και σκεφτεται να το χτυπησει.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5426383/

του αρεσει σαν αμαξι και δεν θελει να χαλασει παρα πολλα.
ειναι κατι που πρεπει να προσεξει;
Απο τις φωτο φαινεται λιγο καπως το ταμπλω του συνοδηγου αλλα γενικα δεν βλεπω κατι ασχημο.
Μου ειπε εχει κανει κανονικα σερβις το αμαξι. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Marios
#40833 Ωραίο αμαξάκι το Α2, αλλά το βγαλε σε λάθος εποχή η Αυδι. Αν έβγαινε μετά από κάποια χρόνια ίσως να είχε μεγαλύτερη επιτυχία.
Να προσέξει ότι και σε κάθε μεταχειρισμένο VAG εποχής golf4, λογικά θα χουν λυθεί τώρα όποια θέματα είχε, αν είχε.
Το ταμπλό δεν είναι και τόσο χάλια, ακόμη και τα πολύ ποιοτικότερα από αυτό γκολφ5 ξεφλουδίζουν. Αν κάνει έλεγχο σε μηχανικό και φανοποιό και είναι ΟΚ τότε γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#40834 Κυβικά: 1.400 cc

Ίπποι: 110 bhp , no way :svivhaha: .... you better make it 75 ...

βέβαια ήταν ελαφρύ , νομίζω κάτω από τόνο και πήγαινε σβέλτα χωρίς να καίει πολύ βενζίνη.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#40860 βρηκε και αυτο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5547009/ :inlove: :inlove:

ετοιμος ειμαι να το παρω εγω :lol:

το θυμαμαι οταν το ειχα οδηγησει μολις βγηκε...ποσο ερωτας ηταν... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#41026 Δημήτρη εσύ άνθρωπος με λεπτό γούστο και ιταλική παιδεία και κοιτάς αυτόν τον κουβά; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By drdino
pik. έγραψε:εχει βρει φιλος μου ενα Α2 και σκεφτεται να το χτυπησει.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5426383/

του αρεσει σαν αμαξι και δεν θελει να χαλασει παρα πολλα.
ειναι κατι που πρεπει να προσεξει;
Απο τις φωτο φαινεται λιγο καπως το ταμπλω του συνοδηγου αλλα γενικα δεν βλεπω κατι ασχημο.
Μου ειπε εχει κανει κανονικα σερβις το αμαξι. :hmmm:

Εμένα μ'αρέσει πολύ, ένα καλοεξοπλισμένο 1600αρι με τα 110 θα ήταν ωραίο καθημερινό.
Άβαταρ μέλους
By pik.
REALZEUS έγραψε:Δημήτρη εσύ άνθρωπος με λεπτό γούστο και ιταλική παιδεία και κοιτάς αυτόν τον κουβά; :lipsealed:

μα δεν ειναι για μενα εγω εχω ηδη αγορασει γερμανικο κουβα... :innocent: :lol:

και αν θες να μαθεις ηταν ενα μοντελο το Α2 που λατρεψα. :oops: