Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:Λοιπόν πατεράδες τα φώτα σας.

Την άλλη βδομάδα γεννάμε. Ο κολλητός και κουμπάρος μου για την ακριβεια. Θέλω ένα δώρο για το μωρό και σκεφτόμου κάτι προτζέκτορες που φωτίζουν σχεδιάκια στους τοίχους του δωματίου. Έχω βρει κάνα δυο στο Imaginarium αλλά έχουν τύπου 16€ και είναι λίγο γυφτιά να πάρω δώρο για το "ανήψι" με 16€.

Έχουμε καποια καλή πρόταση για τέτοιου είδους gadget?

Εμενα θ ακους ο Ace einai βαζελος. :lol:
Ξεχνα παιχνιδια και μλκιες και παρε κατι που θα σε ευλογανε καθε μερα που τους εσωσες:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By soch
Deleted User 1 έγραψε:Λοιπόν πατεράδες τα φώτα σας.

Την άλλη βδομάδα γεννάμε. Ο κολλητός και κουμπάρος μου για την ακριβεια. Θέλω ένα δώρο για το μωρό και σκεφτόμου κάτι προτζέκτορες που φωτίζουν σχεδιάκια στους τοίχους του δωματίου. Έχω βρει κάνα δυο στο Imaginarium αλλά έχουν τύπου 16€ και είναι λίγο γυφτιά να πάρω δώρο για το "ανήψι" με 16€.

Έχουμε καποια καλή πρόταση για τέτοιου είδους gadget?

FISHER PRICE ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ OCEAN WONDERS
Αυτό ο μικρός το είχε ευχαριστηθεί.
Περιστρεφόμενο – Προβολέας με Θόλο
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό, αν και τα μόμπιλε μπαίνουν στην κούνια οπότε μιλάς για 6 μηνών και πάνω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#33362 Συμφωνω με g!!

Επισης ενα μπανακι (για οταν μεγαλωσει λιγο το μωρο) που εμας μας εχει σωσει..Δεν βρισκω φωτος αλλα

Βεντουζαρει κατω και εχει ενα σαν παπαρακι που κραταει το μωρο καθιστο.

Αν βρω φωτο θα σου στειλω
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#33363 Η μπανιέρα θα είναι φτηνή μωρέ και θα φανεί τσίπης :shifty:
Καρεκλάκι φαγητού και κάθισμα αυτοκινήτου, by far τα πιο χρήσιμα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:
The Ace έγραψε:
Πας Μουστάκα και τσιμπάς την Fischer-Price κούνια με projector, συν το standalone περιστρεφόμενο projector της ίδιας εταιρείας (π.χ. για το κρεβατάκι ή για το λίκνο). Θα σου πάει σύνολο κανά 150αρι, και είσαι καλυμμένος για περίπου 12 μήνες :iconcool:

Κάτι τέτοιο?

https://www.skroutz.gr/s/3247900/Fisher-Price-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%A6%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9.html

Θα πάρω και δύο τρία τέτοια!!

http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/guns-and-roses-onesie-baby-creeper-bullet.html
http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/soundgarden-onesie-baby-creeper-screaming-live.html
http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/nirvana-baby-romper-smiley.html

:metalo: :metalo:

Αυτό έχουμε εμείς, με τη μικρή δεν δούλεψε όπως θα θέλαμε, με τον μικρό όμως τον νανουρίζει μια χαρά.

Επίσης για κούνια, μπορείς είτε να πάρεις έτοιμη πακέτο με projector, είτε να προσαρμόσεις κάποιον σε μια άσχετη κούνια. Είναι όπως είπα πριν για 6m+ όμως.

Αν από την άλλη ψάχνεις για πιο "χρηστικά" δώρα, μπανιερίτσες, αλλαξιέρες, αποστειρωτές κλπ, πολλά τέτοια (όπως λένε και άλλοι :shifty: ), αλλά εξαρτάται από το τι είδους δώρα θες να κάνεις (αλλά και πόσο συχνά θες να κάνεις)....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33366 G βάλε λινξς! :rtfm: Που να ξέρω εγώ πως λέγονται αυτά που έβαλες για να τα ψάξω? :x

Εγώ τους έχω ξεκαθαρίσει ότι από μένα θα παίρνουν τα πιο άχρηστα δώρα που θα συχτιρίζουν μετά. Παιχνίδια και μόνο παιχνίδια μέχρι να μεγαλώσει ο πιτσιρικάς και να το γυρίσουμε σε gadgets και κονσόλες! Καροτσάκια, σκατιέρες κτλ ας του πάρουν παπούδες, θείες, γονείς.

soch έγραψε:[
FISHER PRICE ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ OCEAN WONDERS
Αυτό ο μικρός το είχε ευχαριστηθεί.
Περιστρεφόμενο – Προβολέας με Θόλο
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό, αν και τα μόμπιλε μπαίνουν στην κούνια οπότε μιλάς για 6 μηνών και πάνω.

Ωραίο αυτό το δεύτερο αλλά τι Μότσαρτ και ιστορίες με χελώνες και φίδια? Θα το κάνουμε Φραγκούλη το παιδί. Πρέπει να μεγαλώσει με αρχές. Αυτό παίρνει usb να του βάλω λίγο Sabbath να γίνει άντρας? :tomato:

Άντε να πάει 5-6 να ξεκινήσουμε και τα Technics να μην υπάρχουν διλήμματα στο θέμα δώρο!! :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 04 Νοέμ 2014, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#33367 Επίσης, δοκιμασμένη λύση (για εμάς, μιας και δεν πιάνουν όλα σε κάθε παιδί) είναι ένας μουσικός προτζέκτορας από το Easy Learning.
Μια ιδέα θα ήταν και αυτό (επίσης δοκιμασμένο και πετυχημένο). Αν οι γονείς έχουν χώρο, θα σε θυμούνται για πάντα με κάτι τέτοιο.
Με το καλό να το δεχτείτε! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Συμφωνω με g!!

Επισης ενα μπανακι (για οταν μεγαλωσει λιγο το μωρο) που εμας μας εχει σωσει..Δεν βρισκω φωτος αλλα

Βεντουζαρει κατω και εχει ενα σαν παπαρακι που κραταει το μωρο ορθιο.

Αν βρω φωτο θα σου στειλω

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Στεφαν κοιτα να δεις τι γινεται:Το παιχνιδι ειναι το Νο1 πραγμα που θα σκεφτει να παρει καποιος σε ενα μωρο.
Δεν θα θελες να λεν οι φιλες της μαμας "Καλα ο Στεφανος ειναι φοβερα ωριμο ατομο!Κοιτα ποσο πρακτικα σκεφτεται και νοιαζεται για ενα μωρο!Παμε να τον παρουμε ολες μαζι στην τουαλετα;"

Α, μην, ΜΗΝ, ΜΗΝ, ΜΗΝ μαθει να κοιμαται με αυτες τις παπαριτσες που παιζουν μουσικη και προβαλλουν και μια φωτο στον τοιχο.Αυτο που εβαλε ο soch το ειχα και γω.Απο ενα σημειο και μετα το ειχε συνηθισει τοσο πολυ που επρεπε να το ακουσει 3-4 φορες :help: για να πεσει για υπνο. Και η καθε φορα ειναι γυρω στο 10λεπτο.Το παιδι στον υπνο ειναι οπως το μαθεις.Ας του βαζουν απαλη μουσικουλα απο κανα mini hifi και τιποτ αλλο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
g8777 έγραψε:Δεν θα θελες να λεν οι φιλες της μαμας "Καλα ο Στεφανος ειναι φοβερα ωριμο ατομο!Κοιτα ποσο πρακτικα σκεφτεται και νοιαζεται για ενα μωρο!Παμε να τον παρουμε ολες μαζι στην τουαλετα;"

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:G βάλε λινξς! :rtfm: Που να ξέρω εγώ πως λέγονται αυτά που έβαλες για να τα ψάξω? :x

Εγώ τους έχω ξεκαθαρίσει ότι από μένα θα παίρνουν τα πιο άχρηστα δώρα που θα συχτιρίζουν μετά. Παιχνίδια και μόνο παιχνίδια μέχρι να μεγαλώσει ο πιτσιρικάς και να το γυρίσουμε σε gadgets και κονσόλες! Καροτσάκια, σκατιέρες κτλ ας του πάρουν παπούδες, θείες, γονείς.

Πρέπει να μεγαλώσει με αρχές. Αυτό παίρνει usb να του βάλω λίγο Sabbath να γίνει άντρας? :tomato:

Έτσι, είσαι άντρας, άσε τα φλώρικα για γυναίκες, θείες, γιαγιάδες κλπ. :twisted:

Καλού-κακού, πάντα να ζητάς να βάλουν μέσα κάρτα αλλαγής. Μπορεί να το έχουν ήδη, ή να θέλουν να πάρουν άλλο, ή να μην το θέλουν καν αυτό που τους έφερες....

Gadget-ο-τεχνολογικό και χρήσιμο: video camera baby monitor :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33376 Μωρέ ποιος τις χέζει τις γκιόσες? Και που να με δουν να συναρμολογώ αυτό με κλειστά μάτια. Wet pants!! :inlove:

Ace τι έχουμε σε κάμερα που λες γιατί ο γέρος του είναι 30αρης με αλτσχάιμερ και θα το αφήσει καμια μέρα το παιδί να σουλατσάρει στο σπίτι μόνο του ενώ θα παλεύει ο Καρέλης :svivhaha: να βάλει κάνα τετ α τετ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Μωρέ ποιος τις χέζει τις γκιόσες? Και που να με δουν να συναρμολογώ αυτό με κλειστά μάτια. Wet pants!! :inlove:

Ace τι έχουμε σε κάμερα που λες γιατί ο γέρος του είναι 30αρης με αλτσχάιμερ και θα το αφήσει καμια μέρα το παιδί να σουλατσάρει στο σπίτι μόνο του ενώ θα παλεύει ο Καρέλης :svivhaha: να βάλει κάνα τετ α τετ.

Επειδή εμείς έχουμε και ένα θέμα λόγω μεζονέτας, αναγκαστικά πήγαμε εδώ

http://www.skroutz.gr/s/2122497/Chicco-%CE%95%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-Video-Digital-Plus.html

Πολύ ακριβό, αλλά το μόνο που δουλεύει στην περίπτωσή μας. Χώρια που, όταν χάλασε (από το συνεχές κλώτσημα και πέσιμο στο πάτωμα) ακόμα και εκτός εγγύησης, μας έδωσαν καινούριο του κουτιού χωρίς δεύτερη κουβέντα (αλλά και πάλι, μπορεί απλά να πέσαμε στην περίπτωση....)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#33378 Στεφανε κανω μια τελευται προσπαθεια να σε σωσω απο την επερχομενη ΑΙΩΝΙΑ μπακουριαση:
Αν εχουν σπιτι >500 τμ, ναι, παρτου καμερα.
Αν δεν εχουν, τι καμερα παρεις, τι αυτο:

Εικόνα

θα εχουν ακριβως την ΙΔΙΑ χρηστικη αξια. Ασε που...... "Καλα αυτος ο stefan τι ψωνιο ειναι; Αμ τα λεφτα που σκορπαει σε μλκιες; Παμε μωρε να παρουμε τον g8777 στην τουαλετα"..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33393 Ανεβήκαμε πολύ σε κόστος με τις κάμερες. Αυτές ας τις πάρει ο γέρος του.

G αυτό που λες δεν παίζει με την καμία γιατί σε κόβω για γεροξούρα και έχεις και γυναίκες-παιδιά = αποτρεπτικοί παράγοντες. :shifty: Ενώ ο Στεφάν θα είναι ο κουλ κουμπάρος που όλες θα θέλουν να τον βάλουν στον ενάρετο δρόμο της οικογένειας. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#33396 Στεφαν θες να κάνεις φιγούρα ή να πάρεις δώρο; Γιατί η εμπειρία μου έχει δείξει πως ότι ακριβό δώρο πήρα, πήγε άπατο, ενώ κάτι φτηνομαλακίες είχαν γκράντε σουξέ.

Ενδοεπικοινωνία έχουν; Αν όχι, πάρε μία αμφίδρομη με μουσική και είσαι ΟΚ.