Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι αλλού, στον νεποτισμό. Όταν η Β. Κορέα έχει γίνει πλέον κληρονομική Αυτοκρατορία δεν μπορούμε να μιλάμε για Σοσιαλισμό. Αν και έχουν γίνει πολλά καλά βήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά πάλι η προσωπολατρεία είναι κατακριτέα.
REALZEUS έγραψε:Η Δικτατορία του Προλεταριάτου είναι απαραίτητο στάδιο προς τον Σοσιαλισμό και εν τέλει τον Κομμουνισμό. Το να λες ότι ο οποιοσδήποτε Κάστρο ήταν δικτάτορας, είναι μεν αληθές με την αρχική έννοια του όρου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις δικτατορίες-χούντες όπως τις ξέρουμε σε άλλα καθεστώτα. Η διαφορά έγκειται στο ότι στην μία περίπτωση μια ομάδα θέλει απλά να κατακτήσει την εξουσία για προσωπικό όφελος, ενώ στην άλλη ο στόχος είναι η πρόοδος των πολλών που επί αιώνες ήταν υπό τους λίγους και ισχυρούς. Θα γίνουν και ακρότητες; Ναι, δυστυχώς. Με το καλό όμως τίποτα δεν άλλαξε ποτέ!Το μεγάλο πρόβλημα είναι αλλού, στον νεποτισμό. Όταν η Β. Κορέα έχει γίνει πλέον κληρονομική Αυτοκρατορία δεν μπορούμε να μιλάμε για Σοσιαλισμό. Αν και έχουν γίνει πολλά καλά βήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά πάλι η προσωπολατρεία είναι κατακριτέα.

kyr80 έγραψε:REALZEUS έγραψε:Η Δικτατορία του Προλεταριάτου είναι απαραίτητο στάδιο προς τον Σοσιαλισμό και εν τέλει τον Κομμουνισμό. Το να λες ότι ο οποιοσδήποτε Κάστρο ήταν δικτάτορας, είναι μεν αληθές με την αρχική έννοια του όρου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τις δικτατορίες-χούντες όπως τις ξέρουμε σε άλλα καθεστώτα. Η διαφορά έγκειται στο ότι στην μία περίπτωση μια ομάδα θέλει απλά να κατακτήσει την εξουσία για προσωπικό όφελος, ενώ στην άλλη ο στόχος είναι η πρόοδος των πολλών που επί αιώνες ήταν υπό τους λίγους και ισχυρούς. Θα γίνουν και ακρότητες; Ναι, δυστυχώς. Με το καλό όμως τίποτα δεν άλλαξε ποτέ!Το μεγάλο πρόβλημα είναι αλλού, στον νεποτισμό. Όταν η Β. Κορέα έχει γίνει πλέον κληρονομική Αυτοκρατορία δεν μπορούμε να μιλάμε για Σοσιαλισμό. Αν και έχουν γίνει πολλά καλά βήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά πάλι η προσωπολατρεία είναι κατακριτέα.
Πάρε έναν έναν τους αριστερούς δικτάτορες, και βρες κάποιον που να ζούσε ταπεινά.
Δεν υπάρχει αριστερή και δεξιά χούντα. Ίδιες είναι. Επιπλέον ΚΑΝΕΝΑ κομμουνιστικό κόμμα δεν έχει λόγο ύπαρξης, μιας και ο κομμουνισμός κατέρρευσε το 1989. Δοκιμάστηκε και απέτυχε.
(Και το λέω εγώ που είμαι βαμμένος JVCάκιας
).EDDIE_147 έγραψε:Προς το παρόν η πρόοδος αφορά τους πολλούς που πάνε εκεί για σεξοτουρισμό.
markvag έγραψε:
Δεν νομίζω να αρνείται κανείς ότι ο Κάστρο ήταν δικτάτορας.![]()
Μαζί με αλλαγή βρύσης στην κουζίνα λεω να αλλαξω τ[…]
Να ειπωθεί το προφανές (το οποίο θα έπρεπε να πάε[…]
Ο άλλος (συνεχίζει να) σκάβει λάκκο και η ομάδα ά[…]
"[People asked] Why do you put this kid in t[…]
Ξεχνάς Μεξικό 2024. Ίδιο ακριβώς περιστατικό. Μά[…]