Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#32803 Η Απιστία δεν είναι Μαγκιά,είναι Αυτοταπείνωση
Άβαταρ μέλους
By trident1971
KiloMeater έγραψε:Κανονίζουμε σήμερα να πάμε για καφέ με μια συνάδελφό... που θα πάμε, στο τάδε, (δεν το ξέρω), πως θα πάμε, περνάω να σε πάρω, οκ; οκ.

Φτάνω λοιπόν και σκάει μύτη με ντύσιμο βάψιμο ποοοοοολυ προσεγμένο. Ταγιέρ ,(λίγο κοντό αλλά...no complains), τακούνι και όλα τα σχετικά. Δε λέω και στη δουλειά φροντισμένη είναι αλλά σήμερα ήταν αλλού, και η περίσταση δεν ήταν για τέτοια....

που να μην πήγαινα, μου βάλε το διάολο μέσα μου.....

Kilomeater,
Οι ιστοριες σου τεινουν να γινουν ταινιες του Ξανθόπουλου. :lol:

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ - ΣΗΜΕΡΟΝ: Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑΚΙΑ
Ο Γιακουμης φτωχος εργάτης αποφασιζει να βρει την τυχη του στην ξενιτια. Εκει στη χωρα με την ομιχλη και το κρύο, πολλες του την πεφτουν, αλλα αυτος, κολώνα ηθικης, ΔΕΝ τις πηδαει, ειναι πιστος στο λογο του με την αρραβωνιάρα που τον προσμένει σε ενα φτωχόσπιτο στα Καμινια. Ως ποτε ομως? Θα λυγισει η θεληση του Γιακουμη απο τα κοντά ταγιέρ? Θα παιξει επτέλους το σάρκινο φλάουτο η ξανθια Πολωνεζα?
Η συνεχεια επι της οθόνης....
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#32835 KiloMeater, my main man. Έστω ότι η γυναίκα σου διαβάζει ότι ξερογλύφεις συνάδελφο. Πώς το αντιμετωπίζεις;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Άρης έγραψε:KiloMeater, my main man. Έστω ότι η γυναίκα σου διαβάζει ότι ξερογλύφεις συνάδελφο. Πώς το αντιμετωπίζεις;

^This :lipsealed:
Οταν ημουν Λυκειο εγραφα κατι γκομενικα στο 4ΤΦ και ετρεμα στην ιδεα τι θα εμφανισει το google στο ''socratesn'' :lol:
Ποσο μαλλον παντρεμενοι ανθρωποι με παιδια :ninja:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
socratesn έγραψε:
Άρης έγραψε:KiloMeater, my main man. Έστω ότι η γυναίκα σου διαβάζει ότι ξερογλύφεις συνάδελφο. Πώς το αντιμετωπίζεις;

^This :lipsealed:
Οταν ημουν Λυκειο εγραφα κατι γκομενικα στο 4ΤΦ και ετρεμα στην ιδεα τι θα εμφανισει το google στο ''socratesn'' :lol:
Ποσο μαλλον παντρεμενοι ανθρωποι με παιδια :ninja:

και έχουμε περιστατικά σε ένα βράδυ η γκόμενα/γυναίκα να διαβάσει όλο το τοπικό γιατί τις μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά :shifty: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#32852 Εδω η πρωτη μου σχεση (και η πρωτη που γ^μησα) ... στον 2ο μηνα πιστευε επιμονα οτι μιλαω με την πρωην μου !!
Τι ακρη να βγαλεις αν πεσεις σε καποια που googlαρε και επεσε πανω στο τοπικ αυτο ΚΑΙ εκατσε να διαβασει λεπτομερως.

Στην τελικη, αν δε σου κανει καζουρα, θα 'χει κατσει αυτοματα στον Coupea αφου κανει register και στειλει τα απαραιτητα ΡΜ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#32860 Υπερβολές.... Η όλη φάση ήταν ότι πήγαμε για έναν καφέ, και έμεινε εκεί, δεν υπήρχε πρόθεση για κάτι άλλο.
Απλά ανέφερα το ιδιαίτερο ντύσιμο το οποίο όσο να'ναι σε διαολιζει, and that's all.

Γιατί τόσος συντηρητισμός βρε παιδιά; είναι ευχάριστες παρενθέσεις αυτά, και εφόσον μένουν εκεί, no harm done. Φαντάσου να έπαιζε και τίποτα ουσιαστικό δηλαδή
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32862 Μην τους ακούς kilomeater , αν σου δοθεί η ευκαιρία μούσκεψε τον , απλά μην γράφεις τπτ εδώ μέσα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
KiloMeater έγραψε:Υπερβολές.... Η όλη φάση ήταν ότι πήγαμε για έναν καφέ, και έμεινε εκεί, δεν υπήρχε πρόθεση για κάτι άλλο.
Απλά ανέφερα το ιδιαίτερο ντύσιμο το οποίο όσο να'ναι σε διαολιζει, and that's all.

Γιατί τόσος συντηρητισμός βρε παιδιά; είναι ευχάριστες παρενθέσεις αυτά, και εφόσον μένουν εκεί, no harm done. Φαντάσου να έπαιζε και τίποτα ουσιαστικό δηλαδή

καθόλου υπερβολές, όλες οι απαντήσεις είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την αρχική σου τοποθέτηση ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#32902 Εσύ ανταριάζεσαι μόλις δεις μία καλοβαμμένη και ντυμένη για έξοδο, και είμαστε εμείς οι... συντηρητικοί; :svivhaha:
Τέσπα, μάλλον η πολλή οικογενειακή ζωή, έχει αρχίσει να πέφτει βαριά στους ώμους... Εγώ θα έλεγα πως χρειάζεται περισσότερο σεξ, και λιγότερη δουλειά, αλλά θα μου πεις πως έχω άδικο και δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να ξυπνάς χαράματα και να ετοιμάζεσαι για το γραφείο!
:shifty:
Εγώ γενικώς, προτιμώ να πάω νυσταγμένος στο γραφείο, αρκεί να το έχω βρέξει αρκετά το προηγούμενο βράδυ.
:lipsealed:

Αλλά προφανώς αυτός είμαι εγώ και δεν έχω καταλάβει ακόμη τις μεγάλες χαρές αυτής της ζωής. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#32910 (Ακολουθεί σεντόνι :tomato: )

Εγώ που δεν έχω παιδιά, σκυλιά, γατιά και δεν παίζει να διαβάζει καμία θηλυκή ύπαρξη τα γραφόμενα μου εδώ, θα γράψω τη Σαββάτιανή περιπέτειά μου. Είχα ξανακούσει διάφορες τέτοιες ιστορίες κατά καιρούς από φίλους/φίλες αλλά είτε από τύχη, είτε από καλή διαχείριση δεν μου χε τύχει ποτέ εμένα.

Σάββατο βράδυ έχω κλείσει τραπεζάκι σε μαγαζί και έχω στήσει παρεάκι αποτελούμενο από 3 άντρες και 9 (!) γυναίκες. Μέσα σ' αυτές τις 9 υπάρχει μία που χαλβαδιάζω και επι τούτου είχα καλέσει την κοινή μας φίλη ώστε να έρθει κι το γκομενάκι. Έχω στείλει πρώτα τους δύο μπάκουρες να καβατζώσουν το τραπέζι γιατί γινόταν και της τανασπού, σκάω κι εγώ μετά από λίγο και με το που φτάνω τσουπ στο δίπλα τραπέζι πρώην μου να με παίζει πλάτη. Παρένθεση: πρώην από το 2010, τα είχαμε κάνα 6μηνο/8μηνο αλλά ήμουν φαντάρος και ήταν μυστήρια η φάση και είχαμε χωρίσει άσχημα, σε φάση που να έχουμε ξανασυναντηθεί στο τυχαίο και απλά γυρίσαμε απ' την άλλη. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά με το που με βλέπει φιλιά, αγκαλιές και πόσο χάρηκα που σε είδα, πως είσαι, τι κάνεις, πως πάει η δουλειά κτλ. Εν τω μεταξύ μου έδωσε να καταλάβω ότι ξέρει διάφορα, προφανώς από κοινούς γνωστούς. Εγω κάνω το μλκ γιατί δεν γουστάρω και πολλά πολλά γιατί την είχα σουτάρει με τη βάσιμη υποψία (είχα διαβάσει sms στο κινητό της, φαντάρος γαρ ανασφάλεια φουλ :thumbsdown: ) ότι μου τα φόρεσε όταν έκανα τον τσολιά στις Σέρρες. :shifty:

Να μην τα πολυλογώ μαζεύεται και το υπόλοιπο παρεάκι και έρχεται και το υποψήφιο θύμα. Αφήνω κάνα μισάωρο να εγκληματιστεί στο χώρο, να πιεί κι ένα ποτάκι και ψιλοχώνομαι στην κουβέντα με τις φίλες της και εν τέλει μετά από καμιά ώρα έχουμε βρεθεί οι δυό μας να μιλάμε τετ α τετ. Ξανά παρένθεση: με αυτή έχουμε ξαναβγει άλλη μία φορά σε παρέα άρα υπήρχε μία πρώτη γνωριμία που έκανε τη δουλειά πιο έυκολη. Αφού πλέον έχει μπει το νερό στο αυλάκι, όχι ότι θα έμπαινε η τράτα στο λιμάνι αλλά είχα πάρει τηλέφωνο, τα είχαμε πει για έξοδο μες τη βδομάδα οι δυό μας, χωρίζουμε για λίγο μες τη βραδιά για να μιλήσει ο καθένας με τήν υπόλοιπη παρέα και σε κάποια φάση το γκομενάκι πάει τουαλέτα. Δεν πρέπει να είχε φτάσει στην πόρτα της τουαλέτας η άλλη και σκάει η πρώην στα ίσια μες τη παρέα μου και στέκεται δίπλα μου κωλοτριβόμενη και καλά έλα να χορέψουμε λίγο και τέτοια. Εννοείται οι φίλες τις άλλης καρφώνουν με τη μία τη φάση και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια. Εν τω μεταξύ δεν υπήρχε και τρόπος να σουτάρω ευγενικά την άλλη, θα γινόμασταν θέαμα. Το μόνο που έκανα ήταν τον αδιάφορο και έδειχνα όσο μπορούσα τέλος πάντων τη δυσφορία μου. Δεν ένοιωθε η πρώην και συνέχιζε και εν τω μεταξύ γυρνάει και η άλλη απ' την τουαλέτα και όπως είναι φυσικό καρφώνει αμέσως τι γίνεται πηγαίνοντας απευθείας στις φίλες τις όπου και αρχίζει το ψουψουψου.

Όπως θα φαντάζεστε η μόνη άλλη κουβέντα που αντάλλαξα με το γκομενάκι ήταν μια "καληνύχτα" με μισή καρδιά που μου είπε. Η δε πρώην βαρέθηκε από τη μη ανταπόκριση και έφυγε κι εκείνη οπότε μείναμε με το πουλί στο χέρι. :(
Άβαταρ μέλους
By IKE
#32920 Είσαι τούβλος, χάρη στη φάση με τη πρώην θα μπορούσες να έχεις το νέο γκομενάκι πακέτο έτοιμο. Καλά τα λέει ο kilometer, έχουμε πήξει στον συντηρητισμό ..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#32921 Όοοοοοχι φίλε! Δεν θα με πουν εμένα |λογοκρισία| για μια γκόμενα. Το παιχνίδι δεν χάθηκε όπως και να χει. Μέχρι την επόμενη συνάντηση θα χει ξεχαστεί το περιστατικό.