Sent from Corsair's brick
Sent from Corsair's brick
KiloMeater έγραψε:Κανονίζουμε σήμερα να πάμε για καφέ με μια συνάδελφό... που θα πάμε, στο τάδε, (δεν το ξέρω), πως θα πάμε, περνάω να σε πάρω, οκ; οκ.
Φτάνω λοιπόν και σκάει μύτη με ντύσιμο βάψιμο ποοοοοολυ προσεγμένο. Ταγιέρ ,(λίγο κοντό αλλά...no complains), τακούνι και όλα τα σχετικά. Δε λέω και στη δουλειά φροντισμένη είναι αλλά σήμερα ήταν αλλού, και η περίσταση δεν ήταν για τέτοια....
που να μην πήγαινα, μου βάλε το διάολο μέσα μου.....
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ - ΣΗΜΕΡΟΝ: Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΩΛΑΚΙΑ
Ο Γιακουμης φτωχος εργάτης αποφασιζει να βρει την τυχη του στην ξενιτια. Εκει στη χωρα με την ομιχλη και το κρύο, πολλες του την πεφτουν, αλλα αυτος, κολώνα ηθικης, ΔΕΝ τις πηδαει, ειναι πιστος στο λογο του με την αρραβωνιάρα που τον προσμένει σε ενα φτωχόσπιτο στα Καμινια. Ως ποτε ομως? Θα λυγισει η θεληση του Γιακουμη απο τα κοντά ταγιέρ? Θα παιξει επτέλους το σάρκινο φλάουτο η ξανθια Πολωνεζα?
Η συνεχεια επι της οθόνης....

Άρης έγραψε:KiloMeater, my main man. Έστω ότι η γυναίκα σου διαβάζει ότι ξερογλύφεις συνάδελφο. Πώς το αντιμετωπίζεις;
socratesn έγραψε:Άρης έγραψε:KiloMeater, my main man. Έστω ότι η γυναίκα σου διαβάζει ότι ξερογλύφεις συνάδελφο. Πώς το αντιμετωπίζεις;
^This![]()
Οταν ημουν Λυκειο εγραφα κατι γκομενικα στο 4ΤΦ και ετρεμα στην ιδεα τι θα εμφανισει το google στο ''socratesn''![]()
Ποσο μαλλον παντρεμενοι ανθρωποι με παιδια

KiloMeater έγραψε:Υπερβολές.... Η όλη φάση ήταν ότι πήγαμε για έναν καφέ, και έμεινε εκεί, δεν υπήρχε πρόθεση για κάτι άλλο.
Απλά ανέφερα το ιδιαίτερο ντύσιμο το οποίο όσο να'ναι σε διαολιζει, and that's all.
Γιατί τόσος συντηρητισμός βρε παιδιά; είναι ευχάριστες παρενθέσεις αυτά, και εφόσον μένουν εκεί, no harm done. Φαντάσου να έπαιζε και τίποτα ουσιαστικό δηλαδή

)
Σωστοί και οι δύο :s_thumbsup (ήταν εύκολο :inn[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]