Αν υπήρχε ριγε ΚΑΙ κίτρινη ο δεύτερος θα είχε δίκιο. Τώρα tough. That’s racing.
< >
) Η ριγέ δεν απαγορεύει το προσπέρασμα, συνεπώς ο τελικά δεύτερος είχε άδικο.
(εκτός από εσένα nass, εσύ φαίνεσαι πιο περπατημένος, δεν το λέω ειρωνικά, Νίκο χωρίς παρεξήγηση)
nass έγραψε:Σωστοί και οι δύο(ήταν εύκολο
) Η ριγέ δεν απαγορεύει το προσπέρασμα, συνεπώς ο τελικά δεύτερος είχε άδικο.
Στην περίπτωση του Μπακού, διπλές κινούμενες κίτρινες σημαίνουν "μεγάλος κίνδυνος, επιβράδυνε έως ότου να είσαι έτοιμος να σταματήσεις, απαγορεύεται το προσπέρασμα". Μπορεί πχ. ο Bottas να είχε κάνει τετακε και να ήταν κάθετα στην πίστα και ο Russel με το Verstappen να μην ήταν 500 αλλά 100 μέτρα πίσω (ώστε να μην υπήρχε χρόνος για το Race Director να δηλώσει VSC) πάλι διπλές κίτρινες θα έβγαιναν. Και πάλι θα ήταν ευθύνη των από πίσω να κάνουν ό,τι πρέπει για να τον αποφύγουν ή να σταματήσουν.
Δεν μου είπατε όμως, το MV33Racing channel στο X είναι του ίδιου του Max ή κάποιου παρατρεχάμενου ?
Ας πει ο ίδιος.
nass έγραψε:Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον Race Director μέσω του συστήματος ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας της πίστας, ο επικεφαλής κριτής σε κάθε "Κ" έχει τέτοια συσκευή ασυρμάτου με απευθείας σύνδεση με το Race Director. Αλλο πότε το μάθαμε εμείς από την τηλεόραση.
Ομοίως και η κόκκινη σημαία, πάντα κατόπιν εντολής του Race Director.
Ανιτθέτως οι κίτρινες και μπλε σημαίες είναι στην κρίση των κριτών, δεν χρειάζονται εντολή.
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιαςΑς πει ο ίδιος.
mikeerfol έγραψε:nass έγραψε:Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον Race Director μέσω του συστήματος ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας της πίστας, ο επικεφαλής κριτής σε κάθε "Κ" έχει τέτοια συσκευή ασυρμάτου με απευθείας σύνδεση με το Race Director. Αλλο πότε το μάθαμε εμείς από την τηλεόραση.
Ανιτθέτως οι κίτρινες και μπλε σημαίες είναι στην κρίση των κριτών, δεν χρειάζονται εντολή.
Άργησαν και οι οδηγοί όμως να το πάρουν χαμπάρι
Nikos! έγραψε:mikeerfol έγραψε:nass έγραψε:Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον Race Director μέσω του συστήματος ασύρματης ραδιοεπικοινωνίας της πίστας, ο επικεφαλής κριτής σε κάθε "Κ" έχει τέτοια συσκευή ασυρμάτου με απευθείας σύνδεση με το Race Director. Αλλο πότε το μάθαμε εμείς από την τηλεόραση.
Άργησαν και οι οδηγοί όμως να το πάρουν χαμπάρι
Οι οδηγοί βλέπουν το σημαίες στο τιμόνι και τους ενημερώνουν από την ενδοεπικοινωνία.
< >
nass έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:nass έγραψε:
Και ο Λανς Στρολ οδηγεί στην F1 εδώ και χρόνια. Δεν είναι μομφή αυτό ούτε για τους καναπέδες, ούτε για το Νίκο.
, το παιδί είναι απλά ΠΑΝΧΑΖΟ, πέρα από ψευτομαγκακος.
sknipper έγραψε:Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις καταστάσεις με κίτρινες, safety car κλπ πρέπει να κόψεις ταχύτητα. Αλλά εφόσον όλοι πρέπει να κόψουν γιατί προκύπτει τυχόν διαφορές χρόνου 5-10'' να "χάνονται", δεν θα έπρεπε να διατηρούνται;; Πόσο οφείλεις να κόψεις και πως σε ένα σπόρ που παίζει με τα χιλιοστά του δευτερολέπτου επιτρέπεται μερικοί να κόβουν λιγότερο πλησιάζοντας τους εμπρός τους. Δε μιλάω για 3-4 δέκατα αλλά για κάμποσα ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]