Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#32565 Παντως για το συναχι ,μπουκωμα κ.λ.π το μονο σιγουρο κ ακινδυνο ειναι ο φυσικος ορος..
Άβαταρ μέλους
By JBT
italakias έγραψε:Δισκοκηλη;
Φιλος μου εκανε εγχειρηση και υσηχασε.

Εννοείς ότι πριν την εγχείριση ήξερε ορθογραφία;
Άβαταρ μέλους
By italakias
CARυοθραύστης έγραψε:
italakias έγραψε:Δισκοκηλη;
Φιλος μου εκανε εγχειρηση και υσηχασε.

Εννοείς ότι πριν την εγχείριση ήξερε ορθογραφία;

Ακριβως. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Από αυτά που ξέρω, επέμβαση κάνεις μόνον όταν έχεις φτάσει στο απροχώρητο, είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη επίσης.

Με λειζερ την εκανε.
Ενταξει ,ο καθενας κρινει απο μονος του ποτε πρεπει να την κανει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#32580 Α ρε ιταλάκιας δεν το έπιασες :s_rofl :s_rofl

:vava:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά είναι το μόνο που λειτουργεί όταν με πιάνει ο αυχένας μου (κήλη 5ου μεσοσπονδύλιου δίσκου).
Κανένα άλλο δεν το πλησιάζει.

Ούτε voltaren;

< μου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#32624 Δεν έχεις πρόβλημα με το κράνος;

Θα πρέπει να σκεφτείς το αδιανόητο με φαίνεται ΗΦ... :(
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά είναι το μόνο που λειτουργεί όταν με πιάνει ο αυχένας μου (κήλη 5ου μεσοσπονδύλιου δίσκου).
Κανένα άλλο δεν το πλησιάζει.

Δοκίμασε και Xefo.Κατά τα αλλα δε νομίζω ότι είναι και τόσο επικίνδυνη η εγχείρηση.Έχουν εξελιχθεί πολύ οι χειρουργικές τεχνικές.
Κατά τα αλλα συμφωνω για το mesulid ,αλλα και όλα τα nsaid χρειάζονται προσοχή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#32653 Εδώ δοκιμάσει και το xeforapid, αλλά δεν συγκρίνεται με το Mesulid. Όταν με πιάνει καλά, παίρνω τις πρώτες μέρες συνέρχομαι λίγο και μετά παίρνω xeforapid. Κάνουν κι αυτά δουλειά, αλλά όχι τόσο καλή δυστυχώς.
Το Voltaren λίγα πράγματα δυστυχώς.
Όχι, με το κράνος κανένα πρόβλημα, δεν με πιάνει και συνέχεια εξάλλου...
Εννοείται, προσέχω πολύ πάντα.
Χειρουργείο, μόνον όταν φτάσω στο απροχώρητο, αν φοβάμαι κάτι σ' αυτή τη ζωή, είναι η αναπηρία...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Anonymous Founder έγραψε:Χειρουργείο, μόνον όταν φτάσω στο απροχώρητο, αν φοβάμαι κάτι σ' αυτή τη ζωή, είναι η αναπηρία...

Έκανα αρχές Γενάρη εγχείρηση με λέιζερ, 2 δισκοκήλες. Επειδή νυστάζω πολύ, θα αναφερθώ αύριο περαιτέρω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dodger έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Χειρουργείο, μόνον όταν φτάσω στο απροχώρητο, αν φοβάμαι κάτι σ' αυτή τη ζωή, είναι η αναπηρία...

Έκανα αρχές Γενάρη εγχείρηση με λέιζερ, 2 δισκοκήλες. Επειδή νυστάζω πολύ, θα αναφερθώ αύριο περαιτέρω.

Σου έκαναν τομή? Ή διαδερμικά με μία βελόνη? Βλέπεις ουλή στο δέρμα, είχες ράμματα?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
CARυοθραύστης έγραψε:Πολύ μακριά από το μεσουλιδ. Μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα (όχι ότι τα υπόλοιπα Δεν μπορούν ε)

Κάνει κατακράτηση υγρών που φαίνεται από τους πρησμένους αστραγάλους και μακροπρόθεσμα ζημιά στο ήπαρ, οπότε Mesulit με μέτρο και μόνο στην μεγάλη ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#33029 Μετά απο αυτό :
<<Την Δευτέρα 27/10/2014, λόγω της μετάπτωσης των δεδομένων Μητρώου ΟΠΑΔ/ΤΥΔΚΥ στο ΟΠΣ-ΙΚΑ, δεν θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του κοινού για τα ως άνω θέματα.>>, που φαίνεται εδώ ===> http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20141023.cfm
ενημερώνω ως παθών :
Οσοι έχουν βιβλιάρια που έχει εκδόσει ο ΟΠΑΔ, ή τυχόν γονείς συνταξιούχοι κλπ, ενδεχομένως (να μην πώ σίγουρα :innocent: ) , θα έχουν πρόβλημα στην έκδοση συνταγών , επισκέψεις σε νοσοκομεία κλπ, καθώς άλλαξε ο προσωπικός τους ΑΜ και απέκτησαν ΑΜ ΙΚΑ.
Προσωπικά, σε μηχανογραφημένη συνταγή που είχα πάρει τον Σεπ 2014 (3μηνιαία), ενώ οι 2 αρχικές ήταν ΟΚ, η 3η που έπρεπε να διεκπεραιωθεί μετά την 31 Οκτ (δηλ. ενώ ήδη είχε γίνει η μετάπτωση στο νέο σύστημα) δεν εκτελέστηκε, καθόσον έγραφε στην αντίστοιχη θέση :
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ : Μη διαθέσιμη, ελέγξτε τη θεώρηση βιβλιαρίου.
Πέραν του ότι πρέπει να ξαναγράψω τα φάρμακα, έπρεπε πρώτα να πάω σε Υπκμα των Αθηνών για να δώ τι συμβαίνει.
Πάω σήμερα (απ το λινκ , αυτό της Πλ. Καραισκάκη) και είχε 15 άτομα ουρά, ΚΑΙ ... 1 ΥΠΆΛΛΗΛΟ !!! Ο ίδιος εξυπηρετούσε και "θέματα " ΙΚΑ , αλλά και θέματα "νέων" δικαιούχων (πρώην ΟΠΑΔ), θέλοντας 10-20 λεπτά / δικαιούχο.
Ευτυχώς πήγα αργά (10:30), αφού ευτυχώς ο προιστάμενος (και άλλων τμημάτων του ΙΚΑ) ανέλαβε κατά τις 11:00 χρέη υπαλλήλου, οπότε 3-4 που είχαμε απλούστερα θέματα, όπως αυτά των νέων στοιχείων απ τη μετάπτωση, μας πήρε στο γραφείο του (σε άλλο όροφο) και μπήκε στο σύστημα για να μας ενημερώσει για τους νέους αριθμούς (δικαιούχων και τυχόν προστατευομένων μελών).

Αυτά βέβαια στις πρώτες ημέρες και για τους πρώτους που διαπίστωσαν το πρόβλημα. Δεν θέλω ούτε να ξέρω τι θα συμβεί σε λίγες βδομάδες, όταν όλοι το διαπιστώσουν και πλακώσουν σωρηδόν.
Άλλωστε, όταν ρώτησα : 1/ Αν η ίδια δουλειά μπορεί να γίνει στο ΙΚΑ της περιοχής μου/μας, η απάντηση ήταν αρνητική, τουλάχιστον επι του παρόντος . 2/ Αν στο Υπκμα της Πανόρμου είναι πιό εύκολο, (λιγότερη κίνηση-περισσότεροι υπάλληλοι κλπ), ήταν σαφέστατος :
<<Εκεί δεν εξυπηρετούν ακόμα για τέτοια θέματα. Είναι βλέπετε πρώτες μέρες της μετάπτωσης , μπλα, μπλα... >>. :dizzy: Δεν το επαληθεύω βέβαια για το εκεί Υπκμα, αλλά .... στα υπόψιν !

Αυτά και... ζωή σε λόγου μας !!! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JBT
21 quadra έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Πολύ μακριά από το μεσουλιδ. Μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα (όχι ότι τα υπόλοιπα Δεν μπορούν ε)

Κάνει κατακράτηση υγρών που φαίνεται από τους πρησμένους αστραγάλους και μακροπρόθεσμα ζημιά στο ήπαρ, οπότε Mesulit με μέτρο και μόνο στην μεγάλη ανάγκη.

Μπορεί να κάνει και νευρολογικές ζημιές.

ΜΑΚΡΙΑ.