Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
drdino έγραψε:Tέτοια κάνεις και μπορεί να χρειαστεί να κουμπώσω και 4η στο 1600αρι μου που πάει σαν 2λιτρο για να σε περάσω![]()
![]()
drdino έγραψε:Tα φρένα είναι για τις κότες
drdino έγραψε:Tέτοια κάνεις και μπορεί να χρειαστεί να κουμπώσω και 4η στο 1600αρι μου που πάει σαν 2λιτρο για να σε περάσω![]()
![]()
Giuseppe Busso έγραψε:drdino έγραψε:Tα φρένα είναι για τις κότες
Οι λίγο γρήγοροι πατούν λίγο φρένο. Οι πολλοί γρήγοροι πατούν πολλή φρένο.
) ο οποίος έλεγε ότι τα φρένα σε κάνουν αργό. Για να το αποδείξει έβγαλε τα μισά θερμουί και βγήκε για έναν γρήγορο γύρο. Ήταν συνολικά ταχύτερος, αν και 2-3 φορές πήγε να το χάσει. Ιστορίες by Setright.

Giuseppe Busso έγραψε:photo upload
REALZEUS έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:drdino έγραψε:Tα φρένα είναι για τις κότες
Οι λίγο γρήγοροι πατούν λίγο φρένο. Οι πολλοί γρήγοροι πατούν πολλή φρένο.
Πρέπει να ήταν ο Nuvolari (ή μήπως ο Caracciola?) ο οποίος έλεγε ότι τα φρένα σε κάνουν αργό. Για να το αποδείξει έβγαλε τα μισά θερμουί και βγήκε για έναν γρήγορο γύρο. Ήταν συνολικά ταχύτερος, αν και 2-3 φορές πήγε να το χάσει. Ιστορίες by Setright.
markvag έγραψε:Ιστορίες by Setright vol.2: Ettore Bugatti: Τα φρένα είναι άχρηστα σ' ένα αυτοκίνητο, γιατί μόνο αφαιρούν, δεν προσθέτουν τίποτα...![]()
![]()
![]()
rocsta:![]()
![]()
![]()
Κίκιζας . έγραψε:Γιαννη, ο προτεινομενος δεικτης για την δικη σου 147 δεν ειναι 91V?
markvag έγραψε:@rocsta: Αν θέλεις πάντως κάποιον να σου γλύψει την 156 Δευτέρα και Τρίτη πρωί είμαι απελπιστικά διαθέσιμος...![]()
![]()
rocsta έγραψε:Βγήκαν καθίσματα, κονσόλες, τιμόνια, καθαρίστηκε όλη η μοκέτα και μπαίνει πάνω το νέο μπλε βελούδινο σαλόνι με τα ξύλινα κονσολοτίμονα.

[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]