Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#304761 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#304873 Tέτοια κάνεις και μπορεί να χρειαστεί να κουμπώσω και 4η στο 1600αρι μου που πάει σαν 2λιτρο για να σε περάσω :hmmm: :thumbsdown:

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By elteo
drdino έγραψε:Tέτοια κάνεις και μπορεί να χρειαστεί να κουμπώσω και 4η στο 1600αρι μου που πάει σαν 2λιτρο για να σε περάσω :hmmm: :thumbsdown:

:inlove:

θα φρενάρεις όμως? :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#304886 Tα φρένα είναι για τις κότες :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Tα φρένα είναι για τις κότες :x

Οι λίγο γρήγοροι πατούν λίγο φρένο. Οι πολλοί γρήγοροι πατούν πολλή φρένο.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
drdino έγραψε:Tέτοια κάνεις και μπορεί να χρειαστεί να κουμπώσω και 4η στο 1600αρι μου που πάει σαν 2λιτρο για να σε περάσω :hmmm: :thumbsdown:

Θα σε στεναχωρέσει... Πολύ! :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:

Πρέπει να ήταν ο Nuvolari (ή μήπως ο Caracciola? :hmmm: ) ο οποίος έλεγε ότι τα φρένα σε κάνουν αργό. Για να το αποδείξει έβγαλε τα μισά θερμουί και βγήκε για έναν γρήγορο γύρο. Ήταν συνολικά ταχύτερος, αν και 2-3 φορές πήγε να το χάσει. Ιστορίες by Setright. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#304936 Ιστορίες by Setright vol.2: Ettore Bugatti: Τα φρένα είναι άχρηστα σ' ένα αυτοκίνητο, γιατί μόνο αφαιρούν, δεν προσθέτουν τίποτα... :innocent: :lol: :metalo:

rocsta: :inlove: :yahoo: :metalo: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By italakias
REALZEUS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Πρέπει να ήταν ο Nuvolari (ή μήπως ο Caracciola? :hmmm: ) ο οποίος έλεγε ότι τα φρένα σε κάνουν αργό. Για να το αποδείξει έβγαλε τα μισά θερμουί και βγήκε για έναν γρήγορο γύρο. Ήταν συνολικά ταχύτερος, αν και 2-3 φορές πήγε να το χάσει. Ιστορίες by Setright. :inlove:

markvag έγραψε:Ιστορίες by Setright vol.2: Ettore Bugatti: Τα φρένα είναι άχρηστα σ' ένα αυτοκίνητο, γιατί μόνο αφαιρούν, δεν προσθέτουν τίποτα... :innocent: :lol: :metalo:

rocsta: :inlove: :yahoo: :metalo: :twisted:

Τετοια γουσταρω να διαβαζω αμαλαχειναουμε. :s_music
Άβαταρ μέλους
By rocsta
markvag έγραψε:@rocsta: Αν θέλεις πάντως κάποιον να σου γλύψει την 156 Δευτέρα και Τρίτη πρωί είμαι απελπιστικά διαθέσιμος... :innocent: :inlove: :lol:

Προσπερνώντας τα kinky γούστα του Μάρκου, το αμάξι είναι λυμένο στο εσωτερικό. Βγήκαν καθίσματα, κονσόλες, τιμόνια, καθαρίστηκε όλη η μοκέτα και μπαίνει πάνω το νέο μπλε βελούδινο σαλόνι με τα ξύλινα κονσολοτίμονα. Την επόμενη βδομάδα περνάει ΚΤΕΟ και πρέπει να πάρω τη πιο δύσκολη απόφαση, του ποιος θα το βάψει. Μάλλον με βλέπω να καταλήγω Καβάλα :vava:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
rocsta έγραψε:Βγήκαν καθίσματα, κονσόλες, τιμόνια, καθαρίστηκε όλη η μοκέτα και μπαίνει πάνω το νέο μπλε βελούδινο σαλόνι με τα ξύλινα κονσολοτίμονα.

Εικόνα
Εικόνα
To θηρίο περιμένει για βάψιμο:
Εικόνα